Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Rädda torra, spruckna naglar och läppar!

Inlägget innehåller köplänkar

Måndag och tillbaka på kontoret, nån fler än jag? :-) Jag har två produkter här vid datorn som jag nästan missbrukar den här tiden på året, så här kommer två tips ;-)

Visste du att det inte går att reparera en nagel som redan vuxit? För att få långa naglar som inte spricker eller skivar sig (dom gör det för att dom är torra) så måste man återfukta nageln redan innan den vuxit ut. Nagelbandsolja är en grej som många “inte har tid med”. Det tar faktiskt bara någon minut, så att man inte skulle ha tid är en dålig bortförklaring. Jag brukar däremot glömma, och så kan det också vara! Så mitt tips är att ha en stående vid datorn på jobbet.. för då kommer man faktiskt ihåg det ;-)

En liten droppen på varje nagelband och gnugga in.. klart! Min olja kommer från LYX cosmetics.

Sen har vi den här lilla tuben som innehåller en fet kräm, perfekt för torra och spruckna läppar men som också funkar på nariga knogar, armbågar, nagelband mm. När den lanserades för första gången var tanken att ammande mammor skulle använda den, det är därför den heter Nipple Balm. Men sen så fick makeupartister upp ögonen för den och nu säljer den som smör! Jag har till och med fått min chef att bli beroende utav denna. Vi har en varsin och den följer liksom till och med in på varje möte, haha!

Dr.Lipp heter den och du hittar den här.

3 Comments

 • Lotta
  4 December, 2017 at 14:30

  Tack för tips! Jag har slarvat väldigt mycket med naglarna. Måste skärpa mig, vill ju gärna måla dom till jul och nyår!
  Och läppgojset, har hört talas om det men inte testat. Är den fetare än Eucerins Aquaphor, eller Decubal Dry Spot? Dom två har jag, men snart dax köpa nytt.

  Reply
 • PixiJasmine
  4 December, 2017 at 22:33

  Åh jag älskar LYX Oljan! Riktigt skönt och lämnar inte en oljig yta. Har min flaska i väskan så jag applicera on the go haha :)

  Reply
 • Nailshop
  16 July, 2018 at 20:23

  Helt rätt!

  Reply

Leave a Reply