Meny
ISABELLES JULKALENDER 2017

Julkalender 2017 – Lucka 5

Lucka 5

Ni vet ju att NYX Professional Makeup är ett märke som har en speciell plats i mitt “sminkhjärta” så det kändes självklart att ha med produkter från dom i årets julkalender :-) I dagens lucka hittar vi därför några av mina favoriter..

1 st Love Contours All Palette (adlink)
1 st Ultimate Multi-Finish Shadow Palette (adlink)
3 st Lip Lingerie Färgerna “Bustier“, “Cashmere Silk” och “Dusk To Dawn” (adlinks)

Värde 825kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit

Grattis Anna J! Du har ett mail från mig :-)

Lycka till!

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

95 Comments

 • Carola+Stålnacke
  5 December, 2017 at 00:37

  Ett paket med nyx skulle förgylla min jul, för en sminkjunkie vill ju alltid leka med nya produkter. Så att vinna vore verkligen kul, då har jag verkligen allt jag behöver.

  Reply
 • tova
  5 December, 2017 at 00:38

  Palett! Verkar vara ett magiskt ord för min tonåring, julklappar ska helst heta så. Har själv inte kommit så långt som till contouring men tydligen kan man inte leva utan det. Är nog bra om jag vinner en av någon som förstår sig på sånt, försöker jag handla en själv blir det nog fel…

  Reply
 • linnea
  5 December, 2017 at 00:49

  Jag har kollat på Nyx ultimate paletten sedan den släpptes så är verkligen sugen på den. Deras lingerie är en av de få sminkprodukter som jag faktiskt tycker om att bära på mina läppar. Behagligt och fint!

  Reply
 • Pernilla+S
  5 December, 2017 at 01:01

  Åh alltså jag älskar nyx! Köpte faktiskt igår deras micro brow pencil och glitter primer, och tänkte för mig själv atr Nyx är nog ett av de bästa och roligaste märkena, att det dessutom är billigt är ju ett stort plus! Ögonskuggspaletten ser så fin ut

  Reply
 • Sanna
  5 December, 2017 at 02:22

  Åh, vilken fantastiskt vinst! Det var herrans massa år sedan jag uppdaterade sminkväskan, så ett nytt bidrag hade varit fantastiskt.

  Faktum är att ett utav mina mål/nyårslöften inför 2018 kommer vara att rensa bort saker här hemma som inte längre använts, som är trasigt eller rent utav gammalt. Under den sista kategorin hamnar större delen av mitt smink som är kvar sedan tonåren. Ja, det är pinsamt att erkänna.. men det är ju så otroligt svårt att kasta. Det är ju mycket som ser helt och fint ut, även om det är mer än 10 år gammalt. Men jag antar det bara är att bita ihop, för bra för hyn lär det nog inte vara efter alla dessa år.

  Kram Sanna

  Reply
 • Caroline Torbjörnsen Valberg
  5 December, 2017 at 04:12

  Önskar att även tomten kunde komma med paket till mig :)

  Reply
 • Marita
  5 December, 2017 at 04:25

  Kikar bara in för att få inspiration! Tack! #närlustentilllivetbubblaruppigen

  Reply
 • Hilda
  5 December, 2017 at 07:18

  Åh vad fint, verkligen mina färger. Trots att jag är väldigt skönhetsintresserad hat jag aldrig testat något från NYX. Det är på tiden att göra det nu…

  Reply
 • Helena
  5 December, 2017 at 07:26

  Åh vad underbara!!! Står högt på min önskelista!!!! Och jag lovar att dela med mig till döttrarna oxå:)

  Reply
 • Anneli
  5 December, 2017 at 07:45

  Har köpt ett stort, lyxigt set med sminkborstar åt min dotter (kosmetolog) i julklapp, skulle vara trevligt att sätta med lite smink som inte finns i min butik

  Reply
 • Lotta L
  5 December, 2017 at 07:55

  Åh jag skulle så gärna vilja ge detta fina paket till min dotter! Hon har börjat på gymnasiet denna höst, sminkar sig mer nu, och SOM hon kämpar med alla läxor och allting! Det skulle göra mig lycklig att få ge bort detta!

  Reply
 • Victoria
  5 December, 2017 at 08:17

  Denna lucka vill jag vinna
  Så skavankerna kan försvinna

  Jul rim till denna
  Med en sån här palett
  Kan man sminka sig lätt
  En julklapp till mig
  Och en snygg tjej till dig

  Reply
 • Ruth
  5 December, 2017 at 08:20

  Jag ska på dejt! :) Hur stort som helst för mig!! Det pirrar i hela kroppen av spänd förväntan och jag provar kläder som en tok!
  Detta lyxiga NYX- paket skulle definitivt få mig att se så bra ut som möjligt! Hoppas, hoppas! <3

  Reply
 • Jacqueline
  5 December, 2017 at 08:37

  Åh vilken lucka! Älskar smink, och tycker det är så kul att få prova nya märken och produkter! Har dock aldrig provat just NYX produkter så vore fantastiskt att få vinna detta och kanske hitta nya favoriter <3 hoppas på det bästa! Kram!

  Reply
 • Mia
  5 December, 2017 at 08:48

  Har vid 40 års ålder äntligen insett att det är kul och inte bara nödvändigt för att se vaken ut att jag sminkar mig. Vore så himla kul att få testa detta hypade märke! Julkram!

  Reply
 • liselotte
  5 December, 2017 at 08:54

  Jag behöver verkligen nytt smink, och lite nytt smink ger inspiration att testa lite nya färger m.m och detta är något jag verkligen behöver, som lätt kör på med samma hela tiden

  Reply
 • Hanna
  5 December, 2017 at 09:30

  Vill vinna denna till mig själv som morot för att avsluta min uppsats, det sista på juristprogrammet! Håller tummarna :)

  Reply
 • Rachel Mourad
  5 December, 2017 at 09:42

  Åhh älskar NYX så himla mycket! Speciellt deras läpprodukter jag hoppas verkligen att jag vinner så jag kan unna mig detta fina sett! Hoppas hoppas
  Min Mail: rachel.mrad@live.com

  Reply
 • Johanna
  5 December, 2017 at 09:50

  Vilket fint pris! Jag vill jättegärna vinna dagens lucka. Skulle bli glad bara av att öppna paketet :)

  Reply
 • Love
  5 December, 2017 at 09:52

  Hade velat vinna för att dela med min bästa vän och ge henne i julklapp! Vi båda delar intresset för smink och det va hon som fick upp mitt intresse för NYX! Så hade vart perfekt att få överraska henne med en julklapp med några fina saker där ifrån.

  Reply
 • Alice
  5 December, 2017 at 09:58

  Åh! Älskar nyx Jag vet dock att det här är min lillasysters absoluta favoritmärke, så detta skulle bli en julklapp till henne om jag vann ☃️

  Reply
 • J.
  5 December, 2017 at 10:10

  Jag ska börja nytt jobb i vår då jag kommer träffa kunder, hålla dragning och liksom sälja in mig själv och min kunskap. Hur man nu gör det. Tänker att sjysst smink kan ge mig den där sköna känslan av att äga.

  Problemet är liksom att jag inte är så bra på att köpa smink, det ger mig liksom ångest att försöka välja och så kommer en expedit fram och jag känner mig trängd och blir svettig och går därifrån utan nya produkter. Men jag älskar att ha smink. Om jag vann det här skulle jag slippa shopping-ångest, men ändå få produkter som kan ge mig det glow och bam! Som jag behöver för att gå in med ryggen rak och äga alla kommande möten.

  Reply
 • Lollo
  5 December, 2017 at 10:16

  Jag är student och unnar mig sällan lyxprodukter och särskilt inte om jag aldrig tidigare testat dem, NYX har jag aldrig testat. Så det vore underbart att få uppdatera sminkväskan med lite nytt! :)

  Reply
 • Sara+H
  5 December, 2017 at 10:30

  Jag håller med dig att NYX är ett bra märke :) Jag skulle vilja vinna detta till mig själv som julklapp och börja börja våga lite mer inom smink.

  God jul och Gott nytt år :)

  Reply
 • Merima Smajlovic
  5 December, 2017 at 10:30

  Det skulle vara så kul att vinna detta! Tidigare älskade jag att köpa smink men nu när jag har en son på 5 månader och gravid igen så får man prioritera annat, skulle bli superglad om jag för en gång skull vann :)

  Reply
 • Kajsa ekblom
  5 December, 2017 at 10:32

  En rolig lottning om vem som får känna sig som en skönhetsdrottning.
  Vore kul att få testa, det som många säger är det bästa.
  Skulle vara en ära att vinna dessa paletter,
  det skulle definitivt göra min dag mycket bättre.
  Att få sminka sig med Nyx skulle vara en riktigt lyx.

  Reply
 • Erika
  5 December, 2017 at 10:44

  En sminkpalett till nyårsfesten. Med snygg nuna löser sig resten. 2018 här kommer jag, och med denna vinst kommer jag vara snygg varje dag.

  Reply
 • Caroline Torbjörnsen valberg
  5 December, 2017 at 10:45

  Skulle vilja använda dessa fantastiska färger och prova en makeup utöver det vanliga. Här i regel bara mascara .

  Reply
 • Emelie
  5 December, 2017 at 10:47

  En kvinna kan aldrig ha för mycket smink och jag kan ALDRIG få nog av smink! Dessa färger var ju gudomligt snygga och sådana jag vet att jag skulle passa i, Waow så lyxigt att få vinna detta! Kram

  Reply
 • Erika
  5 December, 2017 at 10:50

  Detta skulle jag använda på nyårsfesten, med snygg nuna löser sig resten. 2018 här kommer jag och med denna vinst är jag snygg varje dag. Smink från NYX skulle verkligen kännas lyx.

  Reply
 • Anna
  5 December, 2017 at 10:54

  Har uppnått den aktningsvärda åldern då det här kitet är en nödvändighet.

  Reply
 • Johanna
  5 December, 2017 at 10:56

  Åh skulle så gärna vilja vinna för att jag vill bli bättre på att experimentera och faktiskt göra mig extra fin (förhoppningsvis)

  Reply
 • Carina
  5 December, 2017 at 11:31

  Jag skulle ge bort kittet till en tonåring som är min vän trots stor ålderskillnad då jag vet att det ofta tomt i börsen

  Reply
 • Andrea
  5 December, 2017 at 11:45

  Skulle gärna vilja vinna. Börjar bli dags att uppdatera sminkväskan men smink är rätt dyrt så jag drar alltid ut på det tills jag veeerkligen måste köpa. Vore verkligen kul att få lite nya roliga saker att testa.

  Reply
 • Hannah
  5 December, 2017 at 11:52

  Jag älskar Nyx, de är djurvänliga och finns på PETAs lista, och det är ju inte jättetrist att de håller så rimliga priser heller. Detta vore jätteroligt att få vinna, så kul med en massa nyanser att experimentera med :)

  Reply
 • Camilla A
  5 December, 2017 at 12:05

  Ett paket från Nyx vore verkligen lyx, nu i jultid man extra fin ska va.

  Reply
 • jenny
  5 December, 2017 at 12:17

  NYX lyfter ditt bästa jag,
  med dessa produkter är du vacker var eviga dag.
  När du vaknar på morgonen,
  ve och fasa,
  hjälp mig, jag ser ut som en riktig trasa!
  Nej, nu får det vara nog!
  Nu vill jag också ut och dansa på en krog.

  Reply
 • Lotta Pettersson
  5 December, 2017 at 13:02

  Jag vill vinna för att jag har aldrig testat NYX. Kanske jag blir kär?

  Reply
 • Annie
  5 December, 2017 at 13:09

  Skulle verkligen vilja vinna detta set för att uppdatera min väldugt gamla och sparsamma sminksamling.

  Reply
 • Malin+storm
  5 December, 2017 at 13:10

  Snygga färger ☺ skulle gärna vilja vinna den. Behöver nytt smink tyvärr pga att min lilla dotter fått tag i min sminkväska och härjat med den

  Reply
 • Julia+Mattson
  5 December, 2017 at 13:39

  Ett av mina favoritmärken! Har en cream contour från dom, eyebrow fixen control freak och flera matta läppglans! Så om jag vann dessa också hade verkligen min lilla Nyx-garderob varit fulländad

  Reply
 • Tatiana
  5 December, 2017 at 13:42

  Snart har det blivit dags att återgå till jobbet efter en låång mammaledighet. Helt plötsligt så ska mjukisbyxorna och den sminkfria ansiktet bytas mot genomtänkta professionella outfits och läpparna ska få glans och kinderna färg. Så en ny fräsch start i sminklådan med detta proffs-kit vore perfekt!

  Reply
 • Sanna
  5 December, 2017 at 14:04

  Jag har aldrig testat detta märke förut och är över lag väldigt ”feg” med smink. Skulle vara kul om jag vann detta och fick möjlighet att använda lite nytt för min make!

  Reply
 • Yvonne
  5 December, 2017 at 14:22

  Hejhej!

  NYX minsann, gillar verkligen deras läpprodukter och min dotter prisar märket i stort. Det här lyxiga kitet är en perfekt julklapp till, eh, mig själv.
  Ja, jag vill ha det!

  Det är mina färger och en perfekt bas för att göra den här 42-åriga fyrabarnsmamman till den snyggaste versionen av sig själv:
  en vanlig, stolt kvinna!

  Kram Y

  Reply
 • Astrid
  5 December, 2017 at 14:32

  Jag älskar NYX märke. Det är bra pris och bra produkter. Mina favoriter som jag har hemma är 2 läppstift, ett rött matt och en nude som också är matt. Det skulle vara jättekul att få prova nya produkter och se om man hittar någon ny favorit!

  Reply
 • Hanna
  5 December, 2017 at 14:39

  Jag vill vinna för att detta smink går i tonerna med min nyårsklänning! Färgerna skulle gifta sig fint ihop med varandra. NYX är också ett favoritsminkmärke hos mig, så jag vet att jag inte blir besviken!

  Reply
 • Helena
  5 December, 2017 at 14:53

  Det hade verkligen varit lyx
  Att vinna en underbar palett från Nyx

  Jag är en tjej av modell äldre
  Märket nyx jag använder hellre

  Färgkombon är för mig en riktigt hit
  och detta märke har verkligen blivit en favorit

  För en billig peng man får verkligen kvalité
  Min man tycker jag blir lika vacker som en pensé

  Så tycker även min tonårsdotter så goa
  Jag får gömma den väl för henne med namn Moa

  Men ärligt talat så behöver min make-up restauration
  Till det får jag från din blogg massor av inspiration

  Min glädje hade tydligt varit märkbar
  Om jag dragit högsta vinsten hos Isastar

  <3

  Reply
 • Malin Öhlund
  5 December, 2017 at 15:17

  Jag vill vinna för att jag älskar smink! Och man kan inte ha för mycket, det är så kul att kunna variera mellan olika märken :)

  Reply
 • Amanda
  5 December, 2017 at 15:18

  Som student så har jag en begränsad budget för smink, har spanat in den där ögonskuggspaletten ett tag nu men jag kan verkligen inte rättfärdiga ett köp av sådant som jag inte kommer använda varje dag. Därför önskar jag att vinna den :)

  Reply
 • Amanda+Jönsson
  5 December, 2017 at 15:29

  Precis som du skriver så är NYX även ett av mina favoritmärken, jag tycker verkligen om att det är såpass billigt men bra kvalite! Just därför skulle jag vilja vinna, men även för att jag älskar att testa nytt smink! Dessa paletter har jag aldrig provat, men varit sugen länge på att klicka hem!

  Reply
 • Jonas Randeblad
  5 December, 2017 at 15:35

  Kittet vore från himlen sänt
  så svårt att hitta en bra present.
  Jag vet vad hon vill ha
  men på smink är jag inte bra.

  Hon älskar glam & lyx
  den känslan får jag av NYX
  Om det är Isabelles favorit
  kan det inte vara skit.

  Så håller både tummar och tår
  att jag blir den lyckliga som vinsten får!

  Reply
 • Ann-Sophie
  5 December, 2017 at 15:43

  julen står för dörren med glitter och glamour
  och i juletider är alltid väntan så stor
  min dotter stora önskan är i år
  att ett Nyx julkit hon får
  Drömmer om denna fantastiska kit
  makeup som blir exklusiv och fläckfritt.
  om jag vinner ske ge..
  som får min älskade dotter att le

  Reply
 • Anna+J
  5 December, 2017 at 15:57

  Vore kul att vinna och få testa lite mer produkter från Nyx. För hört mycket bra från detta märke men aldrig testat så mycket från de och skulle glädja mig i livet med lite nya produkter.

  Reply
 • Fredrik fricko
  5 December, 2017 at 15:58

  Hoppas vinna till min andra hälft o stöttepelare här i livet. helt enkelt för att jag älskar henne och hon förtjänar det bästa

  Reply
 • Anna
  5 December, 2017 at 16:02

  Att ge denna lyxiga julklapp till min underbara dotter vore väldigt kul.
  Hon är duktig med make-up och uppskattar bra produkter, så detta
  skulle säkert bli favoritklappen denna jul!

  Reply
 • Julia
  5 December, 2017 at 16:38

  Makeup mitt stora intresse är, var dag jag färg på locken, kinderna och läpparna bär, man känner sig nästan lite som en konstnär. Med produkter från nyx kan man aldrig misslyckas, de gör inte arbetet så svårt när det är dags för ansiktet att smyckas.

  Reply
 • Sandra
  5 December, 2017 at 16:40

  Eftersom jag är en student med begränsad inkomst och pluggar mycket, så skulle det vara helt underbart att få denna kit och unna mig en utekväll samt känna mig fin! :-)

  Reply
 • Jenny Sjöberg
  5 December, 2017 at 17:19

  Wow, vilken lyxig present det skulle bli till mig själv som har en månad kvar till förlossning och som inte sovit bra på länge och har det tungt. Så kul att få piffa upp sig själv med dessa fantastiska produkter! Då kommer säkert livet kännas lite lättare och tiden gå fortare.

  Reply
  • Anna+Berglund
   5 December, 2017 at 17:59

   Förr lånade döttrarna mitt smink. Nu har deras gsmla mamma börjat gå i deras lådor o låna. Kanske dags för mig str då något eget nytt fräsch så var o en kan få ha sina grejer ifred. Hoppas på turen.

   Reply
 • Sara+Källström
  5 December, 2017 at 18:04

  Lite smink skulle verkligen pigga upp och ge mig lyster i denna dystra vinter! Behöver ha lite färg :-)

  Reply
 • cecilia Block
  5 December, 2017 at 18:07

  Lyx med nyx, det kan behöves efter ett tufft år. Med vinsten kan jag gå snygg och stärkt in i det nya året.

  Reply
 • felicia
  5 December, 2017 at 18:31

  Jag vill gärna uppdatera min sminkväska med lite mer färgglada färger, och testa på nya produkter från NYX som jag aldrig tidigare testat!

  Reply
 • JoHaNNa - Kreativ Ensamstående Mamma
  5 December, 2017 at 18:34

  jag vill vinna för att jag är en ensamstående mamma och alla pengar som blir över lägger jag på min dotter. vore kul att kunna fräscha till sej och kanske hitta en drömprins ;)

  Reply
 • Theo
  5 December, 2017 at 18:37

  Det är ganska pinsamt att berätta, och jag är lite rädd att jag kommer få hatiska kommentarer på grund av detta. Men ärlighet varar längst antar jag :)

  Jag tycker att jag borde vinna då jag egentligen behöver ett sånt här istället för att bara vilja ha det. Jag är en trans kille och jag kan inte passera som kille alls. Visst smink gör att man ser mer maskulin ut om man använder det på rätt sätt. Det är väldigt svårt att hitta smink som gör detta, men just dessa är sådana som kan användas till det. Jag vet att det är ironiskt att jag vill ha smink för att kunna se ut som kille men… det funkar verkligen. Jag har inte råd att köpa smink till mig själv, och jag har absolut inte råd att skaffa dom som är så bra att dom funkar för detta. Jag skulle verkligen bli överlycklig om jag kunde få se ut som den man jag känner mig som, det finns inget jag hellre vill i julklapp.

  Reply
 • Jennifer
  5 December, 2017 at 18:52

  Åhh, om jag skulle vinna skulle jag ge det fina sminket till min lillasyster. Hon har vart sjuk nu ett tag så skulle isf ge sminket som en krya på sig present och för att muntra upp henne. Hon älskar smink nämligen :)

  Reply
 • Amanda P
  5 December, 2017 at 19:05

  Jag har länge velat “step up” mitt smink-game, men har liksom alla andra studenter en stram budget. Därför skulle det vara oerhört kul att få testa en lyxig Nyx palett, och kanske på nyår känna sig helt strålande rätt.

  Reply
 • Kam
  5 December, 2017 at 19:08

  Hej, oj vad fina färger. Det skulle verkligen vara en wow faktor till jul!

  Reply
 • Tilde Udin
  5 December, 2017 at 19:27

  Som student har jag inte den största inkomsten och de pengarna får lägger jag helst på min hund så han ska må bra. Därför är det lite svårt att unna sig själv något till jul. Detta hade då varit perfekt

  Reply
 • Alice
  5 December, 2017 at 19:37

  Ååh vad fint pris! Jag skulle verkligen vilja vinna då jag tyvärr har en väldigt begränsad budget med tanke på mitt studentliv. Jag unnar mig extremt sällan roliga sminkprodukter, utan köper mest det som är “basic”, mascara, foundation osv. Detta skulle vara så otroligt roligt att få testa!!

  Reply
 • Maria+Ekström
  5 December, 2017 at 19:45

  Jag skulle ge detta till min 17 åriga dotter för att hon behöver uppskattning och att få prova annat smink än de hon brukar köpa.

  Reply
 • Stina Polvi
  5 December, 2017 at 20:26

  En lucka med NYX
  oj, vilken lyx <3
  Jag skulle önska mig nytt
  åren har flytt..
  Jag vill ju ännu vara fin
  hoppas denna lucka blir min :)
  Jag vill glänsa ikapp med mina fyra vackra tjejjer
  vann jag skulle alla få se på grejjer ❤

  Reply
 • Natalia
  5 December, 2017 at 20:29

  Härliga och coola sminkprodukter är alltid rätt. Då det passar både till jobb och fest hoppas jag vinna ett set

  Reply
 • Madelene Abrahamsson
  5 December, 2017 at 20:45

  Denna enormt fina vinst från NYX skulle bli en superfin julpresent till min kära mamma ❤️Det är hon så värd efter allt som hon gjort för mig ❤️Håller tummarna hårt! Kram Madelene.

  Reply
 • Tingeling
  5 December, 2017 at 20:52

  detta hade varit perfekt till nyårets stora fest, som fattig student är det inte lätt att ha en peng över till lyx och glamour, med detta sett jag kan sminka mig lätt :)

  Reply
 • Sara Zillén
  5 December, 2017 at 21:01

  Nu är det dags att börja våga, experimentera och leka.
  I alltför många år har jag fegat och endast använt en ögonskugga, EN!
  Jag älskar att titta på dina inspirerande make up tutiorals så nu är det dags att våga NYXa.

  Reply
 • Rolf
  5 December, 2017 at 21:04

  Så fin julklapp till min kära fruga. Som garanterat åt henne skulle duga. Även en lite äldre dam vill känna sig fin och grann. Så det skulle vara extra roligt om jag nu dom fina produkterna vann. Håller nu tummarna och hoppas få vinna. För då får jag julens gladaste och tacksammaste kvinna.

  Reply
 • Karin+Eriksson
  5 December, 2017 at 21:09

  Har fått lite höstdepp
  Men med nytt smink känner man sig mer pepp. Älskar verkligen NYX produkter och färger och vill överhuvudtaget att livet ska bli lite mer färgglatt.

  Reply
 • Anna
  5 December, 2017 at 21:17

  Detta kit skulle förgylla en föräldraledig småbarns morsa!

  Reply
 • Amanda L
  5 December, 2017 at 21:21

  Har bara en sak att säga:
  Jag bör vinna nytt smink eftersom jag för tillfället använder (och snålar) gammalt smink eftersom jag inte har tiden, lusten eller ekonomin till att fixa nytt.

  Reply
 • Emelie+Wandel
  5 December, 2017 at 21:23

  Nyx är ett supermärke! Och dessutom testar dom inte på djur. Hade jättegärna fyllt på min neccesär med dessa. Senaste inköpet av smink var alldeles för längesedan..

  Reply
 • Anna Li
  5 December, 2017 at 21:29

  Fyller 44 år på söndag.Detta vore en fantastisk födelsedagspresent :)

  Reply
 • Michaela
  5 December, 2017 at 21:36

  För att känna en otrolig lyx, passar det perfekt med ett kit från NYX.
  Att få göra läppar, ögon och hyn så fin, då skulle man ha en gladare min.
  Så hoppas på att vinna detta till mitt face, så jag kan stråla enda ut till “the aero-space”.

  michaelasoderholtz@gmail.com

  Reply
 • Emmy
  5 December, 2017 at 21:51

  En småbarnsmamma sliten och trött
  Med ett utseende mindre välskött
  Lite lyx och flärd
  Tycker jag allt jag är värd
  Denna vinst skulle vara så härlig
  Och göra mig lite mindre fördärlig ;)

  Reply
 • Rebecca F
  5 December, 2017 at 21:57

  Jag hade velat vinna för att jag varit sjukskriven i ett år och hade så gärna velat unna mig lite nya sminkprodukter. Det är alltid viktigt att få känna sig lite extra fin ibland! även i de jobbiga stunderna!

  Reply
 • Annika - drömmen om 11 barn
  5 December, 2017 at 22:51

  Efter allt vi genomgått de sista tre månaderna (villabrand, tillfälligt boende, total uppbyggnad av hus mm) så känns det som att man faktiskt skulle behöva rå om sig själv lite. Nya inköp krävs hela tiden, en del tråkigare än andra (som t.ex. toalettstol, vattenrör, diskmaskin osv). Kläder till 10 pers (2 vuxna, 8 barn) var inte heller någon lätt match att fixa i stress och panik.

  Smink… makeup… vart tog det vägen? Det jag hade försvann i branden,och sen dess har jag inte haft ork nog att förskaffa mig nytt..
  I helgen fick vi flytta hem, vi börjar komma i lite mer ordning och det vore underbart att faktiskt få känna sig lite fräschare om så för en dag eller två. Så jag skulle förbruka varenda litet uns av detta kit! Med ren och sann glädje <3

  Reply
 • Sanni wester
  5 December, 2017 at 23:00

  Det finns många hobbys och sminkning är min störsts hobby. Då sminket tar slut på barnbidraget skulle det sitta fint med lite nytt smink då jag även tappat min palett i backen så återstår det bara lite kvar av den och det skulle då inte göra mig ledsen att vinna detta smink från ett av mina favoritmärken

  Reply
 • Cassandra
  5 December, 2017 at 23:31

  ÅH, detta skulle vara en superbra tidig julklapp.
  Är intresserad av smink, att pröva på nya sminkmärken
  och testa mig fram med olika produkter men jag har faktiskt aldrig
  prövat NYX smink så det skulle varit drömmen.

  Reply
 • Sophie Ohlsson
  5 December, 2017 at 23:43

  Jag älskar verkligen smink och nyx är en favorit. Blev helt kär i båda paletterna nu när jag såg dem. Behöver verkligen få in lite mer skuggor med skimmer i och dessa var ju såå snygga. <3 Hoppas.

  Reply
 • Elsa s
  6 December, 2017 at 17:54

  Jag har letat efter produkter så länge, och här finns allt jag vill ha i en och samma bild! Skulle vara väldigt kul att vinna

  Reply
 • Elsa S
  6 December, 2017 at 17:56

  Jag har letat efter bra produkter så länge, och här finns allt jag vill ha i en och samma bild! Skulle väldigt gärna ha allt det där på sminkbordet hemma

  Reply
 • Elsa+S
  6 December, 2017 at 18:01

  Jag har letat efter bra produkter så länge, och här finns allt jag vill ha i en och samma bild! Drömmen att vinna detta <3

  Reply
 • Solbritt
  6 December, 2017 at 19:19

  Jag älskar att sminka mig och det här verkar vara precis vad jag behöver. så nu hoppas jag att jag får chansen att testa detta märke som jag aldrig provat förut.

  Reply
 • Milla
  6 December, 2017 at 19:35

  Ett set som detta fick mig genast att le,
  tänk alla färger man får se,
  önskar att du mig detta ge

  Reply
 • Pia L
  7 December, 2017 at 18:33

  Min spegelbild är en ömklig syn
  gråblek är jag och narig i hyn.
  Jag behöver en grundlig makeover,
  Wet´n Wild skulle trolla fram den skönhet som sover!

  Reply
 • Amanda L
  7 December, 2017 at 20:53

  Färgerna. Herregud. Jag upprepar: FÄRGERNA!
  Jag vill inte bara ha, jag behöver färg. Och det är dags att byta ut det gamla mot det nya sminket. Ska det bli mitt nyårslöfte kanske?
  Aja, det kommer inte bli av om jag inte vinner dessa eller får något liknande i julklapp.

  Hoppas, hoppas^^

  Reply

Leave a Reply