Meny
ISABELLES JULKALENDER 2017

Julkalender 2017 – Lucka 8

Lucka 8

Efter många dagar med smink i luckorna så kör vi idag… hudvård! :-) Jag vet att många av er är intresserade utav hudvård och tro det eller ej (fattar knappt att jag skriver detta) de senaste månaderna har hudvård börjat intressera mig. Från att ha varit nästan ointresserad så har det kommit krypande från ingenstans. Nu tycker jag det känns spännande med krämer och behandlingar av alla dess slag :-)

Därför tävlar jag ut ett kit från Gilda i dag! Någon av er vinner Cleansing Oil 125 ml, AHA Lotion 125 ml och Vitamin A Retinol Emulsion 40 ml.

Värde 1315kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit

Lycka till!

Grattis Elena, du har ett mail från mig! :-)

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

141 Comments

 • Maria C
  8 December, 2017 at 00:31

  När åren mot min mogna hy varit hård,
  behöver jag Gildas exklusiva vård.
  Detta kit önskar jag till min torra hy,
  för då blir min hud rengjord, återfuktad och som ny.
  Alla ålderstecken suddas smidigt ut,
  och på mina sorgsna miner blir det garanterat slut.
  Mjuk och len om panna, nos och kind,
  lyxigt rustad att möta kalla nordanvind!

  Reply
 • Joanna+Wozniak
  8 December, 2017 at 01:08

  jag börjar märka att jag måste ta bra hand om huden och därför jag känner jag ville vinna !!

  Reply
 • Marianne
  8 December, 2017 at 01:14

  Underbart att smörja in sig nu när huden känns torr och narig

  Reply
 • Lina
  8 December, 2017 at 01:19

  Här inte hittat rätt än i krämdjungeln kanske detta är de rätta?

  Reply
 • Frida
  8 December, 2017 at 01:36

  En perfekt julklapp att ge till min syster ❤

  Reply
 • Caroline L
  8 December, 2017 at 01:50

  Har länge velat testa Gilda så jag hoppas jag nu får chansen. I synnerhet emulsionen som nog kan ge mina trista pigmentfläckar en match.

  Reply
 • Angelika
  8 December, 2017 at 03:15

  Jag skulle gärna vinna det till min cancersjuka syster, hon förtjänar att få bli lite bortskämd :)

  Reply
 • Kaarina
  8 December, 2017 at 05:09

  Jag älskar att vinna!

  Reply
 • Elina söderberg
  8 December, 2017 at 05:32

  Jag har alltid väldigt med problem på vintern med min hud, speciellt då den är så torr. Skulle behöva ett riktigt bra kit för att få lite liv i huden igen!

  Reply
 • Kim Lundberg
  8 December, 2017 at 06:35

  Jag har också helt nyligen börjat intressera mej för hudvård, det finns inget som är så tillfredställande som att tvätta, syra och smörja in. Det är min stund på dagen.

  Reply
 • Lisa
  8 December, 2017 at 06:41

  Jag jagar fortfarande efter den perfekta hudvårdsserien för min hud. Det hade varit väldig roligt och spännande att få möjlighet att testa denna ordentligt och förhoppningsvis äntligen hitta rätt.

  Reply
 • sandra
  8 December, 2017 at 06:42

  Som hunddagisfröken lever min hy rena berg-och-dalbanelivet, ena dagen får den stå ut med bitande kyla för att dagen därpå drunkna i svett, det är ett hårt liv min hy lever och det börjar märkas.

  Tyvärr är jag inte heller så kunnig inom hudvård som jag skulle vilja vara, fråga mig vad som helst kring vård av våra 4-benta vänners hud och päls och jag kan svaret, men när det gäller mig själv är jag ett stort frågetecken.

  Reply
 • Linda
  8 December, 2017 at 06:58

  Because I am worth it

  Reply
 • Marie
  8 December, 2017 at 07:20

  Den klappen skulle min dotter, alla dagar i veckan, få. Hon har kämpat i många år med riktigt dålig hy och gjort det så fantastiskt bra, trots att hon säkert velat gömma sig många gånger. Jag är oerhört imponerad över hennes styrka och därför skulle jag önska att jag fick överraska henne med detta.
  God Jul! :)

  Reply
 • Jacqueline
  8 December, 2017 at 07:35

  Älskar allt som har med hudvård att göra, och fukt i alla dess slag är verkligen a och o i min hudvård! Har väldigt blandat hy och har därför svårt att hitta just den perfekta hudvården! Har provat många olika produkter och märken men inte dessa från GILDA och därför skulle jag bli så glad om jag fick möjligheten att testa dessa produkter! Hoppas på det bästa! Kram!

  Reply
 • Fanny
  8 December, 2017 at 07:40

  Om jag vann detta så skulle jag ge det till min mamma i julklapp. Hon har mycket problem med sin hy och har inga hudprodukter alls, så det här är något hon verkligen skulle behöva och skulle bli jätteglad över att få! Så skulle vara kul att få ge henne det här! :)

  Reply
 • Marita
  8 December, 2017 at 07:44

  Jamen, visst är det kul med hudvård. Egenlyx och egentid. Önskar, önskar, önskar!

  Reply
 • Helena
  8 December, 2017 at 07:47

  Har aldrig hört talas om det här märket och skulle mer än gärna vilja prova. Kanske att jag hittar en ny favorit som permanent får flytta in i badrumsskåpet :)
  Ha en fin dag!

  Reply
 • Helena Lindgren
  8 December, 2017 at 07:59

  Jag har slarvat med min hud den är torr och svider jag behöver bra hudvårdsprodukter som reparerar.

  Reply
 • Maria
  8 December, 2017 at 08:08

  Jag behöver verkligen bra hudvårdsprodukter och tror att dessa skulle passa mig! Är så svårt att hitta rätt i hudvårdsdjungeln.

  Reply
 • Emmy
  8 December, 2017 at 08:21

  Två täta graviditeter har gett mig två underbara flickor men också hy som är helt hopplöst obalanserad med både torra och feta partier och blemmor :( skulle vara fantastiskt att få vinna så jag kan få stråla lika mycket på utsidan som på insidan! Och förhoppningsvis få iordning på min hy till det är dags för bröllop i sommar <3

  Reply
 • Titti+skarp
  8 December, 2017 at 08:25

  har aldrig testat dessa så vore så roligt att få unna sig nåt nytt och kunna ta hand om sig bättre håller mina tummar hårt att jag denna lucka får

  Reply
 • Julia
  8 December, 2017 at 08:29

  Jag har sen jag flyttade hemifrån för tre månader sen blivit väldigt intresserad av hudvård men har ännu inte köpt något fancy. Det skulle vara så spännande att testa bra produkter. Jag är allergisk mot ämnen som finns i den mesta hudvården, men dessa tål jag. Hoppas att jag vinner!

  Reply
 • Julia
  8 December, 2017 at 08:31

  Jag har sen jag flyttade hemifrån för tre månader sen blivit väldigt intresserad av hudvård. Jag är allergisk mot en del parfymämnen som dessa produkter inte innehåller, så därför hade det varit så roligt om detta blev den första serien “fancy” hudvård som jag testar!

  Reply
 • Merima+Smajlovic
  8 December, 2017 at 08:41

  Jag skulle så gärna vilja vinna och kunna överraska min mamma. Detta skulle passa perfekt för jag vet att hon älskar att ta hand om sin hud men köper tyvärr inget till sig själv då hon hellre köper till alla andra runt sig.

  Reply
 • Anna
  8 December, 2017 at 08:50

  Det vore spännande att prova på ett, för mig, nytt märke som säkert är bättre än det billig jag använder till vardags!

  Reply
 • Sophie
  8 December, 2017 at 09:04

  För mig med stressutslag och rosacea är bra
  hudvårdsprodukter A och O.
  Dessvärre kostar det en del, men man har bara
  en hud och den ska man ta hand om
  Hoppas därför en fin julklapp till min hud.

  Reply
 • Sanna
  8 December, 2017 at 09:09

  Åh, vilken perfekt julklapp både till sig själv eller att ge bort till någon annan. Har själv samarbetat tillsammans med Gilda i samband med våra events i Norrköping, men själv aldrig haft äran att få prova på deras produkter. Det vore därför fantastiskt att få möjlighet till detta då jag är riktigt nyfiken. Behöver även just nu lite nya produkter inför det nya året, så detta hade ju passat perfekt.

  Kram Sanna

  Reply
 • Corina
  8 December, 2017 at 09:17

  Precis som du har jag inte tidigare varit speciellt intresserad av hudvård, har inte varit så mycket jag lagt vare sig tid eller pengar på.
  Men för två år sedan fick jag en typ utav dermatit vilket gjorde att min hud blev kaos under de närmaste två åren. Nu är jag äntligen fri och vill därför bara använda bra och prisvärda produkter, göra vad jag kan för att besvara en fin och välmående hud.
  Utöver detta så behöver huden all fukt och glow den kan under vinterhalvåret framför allt – så håller tummar och tår för denna vinst!

  Reply
 • Morsan
  8 December, 2017 at 09:21

  Med detta set kan jag kräma på här och där
  min torrhet ger då inga besvär
  Doften är skön och mild,
  förhoppningsvis gör detta mig ung och vild

  Reply
 • Amanda+Jönsson
  8 December, 2017 at 09:26

  Jag verkligen älskar hudvård över allting annat, att prova nya produkter för att hitta just det perfekta kitet för dig är så otroligt kul och att dessutom prova nya märken. Jag ser detta som en underbar chans att kunna prova på nya produkter inom hudvård som kanske hjälper mig till att få en bättre hy!

  Reply
 • Malin Öhlund
  8 December, 2017 at 09:35

  Under vintern så är det viktigt att ta hand om hyn och verkligen återfukta den. Därför vill jag vinna dessa superbra produkterna så min hy håller en hög standard även under vinterhalvåret!

  Reply
 • Camilla
  8 December, 2017 at 09:39

  Detta vore den ultimata vinsten för mig. Då jag inte har mycket pengar och min hy får lida för det. Alla billiga märken i aall ära men vore kul att prova några riktigt bra produkter någon gång

  Reply
 • Emelie
  8 December, 2017 at 09:52

  Jag har också länge haft ett bristande intresse för just hudvård,
  men nu när jag väl börjat så har jag insett att det är en djungel!
  Finns så mycket att välja bland och om du också är ganska ny,
  ja då måste ju det här kitet passa även mig!

  Reply
 • Ann-Charlotte Larsson
  8 December, 2017 at 09:57

  Jag vill gärna vinna för jag är dålig på att ta hand om min hy på vintern.
  Håller tummar och tår att jag detta får
  Hälsningar Ann-Charlotte

  Reply
 • Sarah
  8 December, 2017 at 09:59

  Oh detta set skulle vart perfekt för Min tråkiga hy, som stressande 2 barns mamma kan jag behöva lite lyx i vardagen!

  Reply
 • Anna-Lena E
  8 December, 2017 at 10:09

  Gildas produkter är ju jättebra! Jag bor så smart att jag kan boka behandlingar på Gildas skönhetsskola. Däremot har jag aldrig råd att köpa med mig produkterna utan försöker få dem att räcka så länge som möjligt på huden..! Jag vill hemskt gärna vinna detta kit!

  Reply
 • Anna K
  8 December, 2017 at 10:32

  Hudvårdskit av allra högsta kvalité,
  På min hud den kommer att göra succé.
  Just nu är min hy rätt vinterdyster,
  och jag längtar efter lite lyster.
  Om det även motverkar så att jag inte blir övermogen,
  Ja då är jag Gilda föralltid trogen.
  Aktiva ingredienser och resultat i ett och samma kit,
  Hoppas verkligen detta kan bli mitt.
  God Jul <3

  Reply
 • Sofia
  8 December, 2017 at 10:38

  Hoppas på att vinna detta härliga hudvårdspaket :)

  Reply
 • Magdalena
  8 December, 2017 at 11:05

  Hudvård är något som jag alltid varit noga med men har struntat i den senaste tiden. Därför skulle det vara intressant att få testa något nytt.

  Reply
 • liselotte
  8 December, 2017 at 11:08

  Jag vill gärna vinna för jag har märkt nu när man börjar bli äldre hur viktigt det är att ta hand om huden. Bättre sent än aldrig!

  Reply
 • Eva Å.
  8 December, 2017 at 11:15

  Märker ju att huden ändrar sig försöker att hitta ett nytt märke Gilda kanske är det rätta. Vore i alla fall roligt att få testa.

  Reply
 • Ann-christin+Odell
  8 December, 2017 at 11:24

  min hy behöver vård,speciellt till vintern som är kall & hård,ja den behöver ju omsorg & ans, för att den alls ska ha en chans

  Reply
 • Annelie Åberg
  8 December, 2017 at 11:49

  Till sinnet är du ungdomligt yster,
  men skinnet behöver mera lyster
  För om dagen den är hård,
  behöver huden en del vård
  Så för att få mer len feeling
  använd gärna mer än peeling.

  Reply
 • Pernilla Danielsson
  8 December, 2017 at 11:52

  Såklart att man måste ta chansen att önska sig ny hudvård. Det är en djungel därute med märken och enda sättet att hitta produkter som passar sin hudtyp är att prova sig fram. Jag tror att detta märke kan passa min mogenhy så därför är jag med och tävlar om denna härliga trio :)

  Reply
 • Elena
  8 December, 2017 at 11:54

  Jag vet att man ska ta hand om din hud, men jag ska ärligt säga att jag är urusel på det. Tyvärr har jag inte heller hittat produkter som fastnat mig i smaken. Men jag hoppas att jag vinner så jag får testa dessa produkter och att jag får en spark i baken att bli bättre med hudtuyiner.

  Reply
 • Annette
  8 December, 2017 at 11:58

  Hej! Jag var precis som dig förut, helt ointresserad av hudvård men ju mer jag läser om hur viktigt det är med bra produkter ju mer märken vill jag prova

  Reply
 • Isabelle Hedström
  8 December, 2017 at 11:59

  Är riktigt dålig på att ta hand om min hy, speciellt såhär vintertid.
  Att få skämma bort min hud med denna underbara serie hade varit en dröm !

  Reply
 • Cristel
  8 December, 2017 at 12:14

  Ohhh…snälla tomten,vill gärna ha!!
  Då detta är så himla bra!!

  Reply
 • Tatiana
  8 December, 2017 at 12:21

  Gladast det blir jag vill jag lova,
  om jag vann denna lyxiga gåva.
  Bort med rynkorna som hos en bulldogg,
  hjälpen finns här i Isabelles blogg.
  Räddningen för hyn så trött och slapp,
  är läckert packad som en klapp.
  Innehållet är vad alla kvinnor vill ha,
  produkter för skönhet som är så galet bra!
  Det allra bästa från Gilda
  med ingredienser så milda.
  Nu önskar jag så hårt jag bara kan,
  att denna vinst till mig fann.

  Reply
 • Cecilia
  8 December, 2017 at 12:26

  Det finns inga dåliga väder, därav ser mitt ansikte nu ut som läder…

  Reply
 • Lise-Lotte Larsdotter
  8 December, 2017 at 12:33

  Önskar mig det bästa för min hy så den kan stråla som ny! Jag hoppas produkterna från Gilda är garanterat effektiva och milda! Jag är nyfiken på både AHA och användningen av vitamin A! Nu bara att hoppas på tur för att få gå igenom sin egen hemmakur!

  Reply
 • Anna+J
  8 December, 2017 at 12:34

  Min hud skull behöva en helrenovering och få tillbaka sin tidigare glans och skulle dessa produkter passa perfekt.

  Reply
 • Sandra
  8 December, 2017 at 12:45

  Önskar att jag kunde ta bättre hand om min hy! Man måste ju börja tidigt för att vara silkesen på sin ålders höst.. :D Dock blir det inte så att man köper hudvårdsprodukter till sig själv när det finns mer viktigare saker att betala typ som räkningar! :D

  Reply
 • tova
  8 December, 2017 at 12:49

  Jag får vinna på tur om jag ska vinna, finns ingen speciell anledning, mitt ansikte behöver inte rengöras mer än någon annans och jag har väl inte vart mer snäll än folk i allmänhet

  Reply
 • Kam
  8 December, 2017 at 12:55

  Hej, jag är över 50 år. Need I say more?

  Reply
 • Kam
  8 December, 2017 at 12:56

  Hej. Jag är över 50 år. Need I say more.

  Reply
 • Carro W
  8 December, 2017 at 12:58

  Med tre tonårstjejer i huset går det åt mycket hudvårdsprodukter :)… Detta märke har vi aldrig provat förut men det verkar passa både gammal som ung. Hoppas på tur för mig o min girl squad <3

  Reply
 • Caroline+Torbjörnsen+valberg
  8 December, 2017 at 13:35

  Skulle verkligen behöva bra produkter för min hud och med detta känns det som väldigt goda förutsättningar att lyckas!

  Reply
 • J.
  8 December, 2017 at 13:44

  Jag och min man försöker med IVF för att få barn. IVF sabbat huden totalt, dels alla dessa jäkla hormoner som gör att huden löper amok. Dels all stress och oro som skapat sömnbesvär och ännu sämre hy. Min kropp behöver kärlek och omtanke och att få nya produkter till mitt ansikte skulle vara underbart!

  Reply
 • Vera
  8 December, 2017 at 13:58

  Finns ingen bättre rengöring än den! Min gråa trista hy skulle älska de här produkterna och jag skulle bli så himla glad av den här vinsten. Håller tummar och tår
  Att min hy får blomstra i vår!

  Reply
 • Hans
  8 December, 2017 at 14:11

  Oj, att rimma är inte riktigt min grej –
  men detta vore perfekt för min lilla tjej!

  Reply
 • Malin
  8 December, 2017 at 14:11

  Skulle bli en julklapp till min mamma som alltid ställer upp!

  Reply
 • Sandra+johansson
  8 December, 2017 at 14:24

  Har heller aldrig varit särskilt intresserad av hudvård men när det nu gått så långt att jag smörjer ansiktet med vaselin och tvättar bort sminket med barnens våtservetter känner jag lite att jag måste skärpa till mig haha. Vore väldigt roligt att vinna detta och min hy skulle nog skrika av glädje

  Reply
 • Caroline O
  8 December, 2017 at 14:25

  Åh, jag önskar mig verkligen ett nytt hudvårdskitt! Vore fantastiskt att få prova nya produkter har länge använt samma, och efter ett p-piller byte så har min hud blivit annorlunda, och produkterna passar inte längre min hudtyp.. Nu har jag nästan inget kvar av mina gamla produkter och skulle verkligen vilja prova dessa!

  Reply
 • Therese
  8 December, 2017 at 14:30

  Jag önskar att vinna detta härliga kit med hudvård då jag länge försökt ta tag i att förbättra mina hudvårdsrutiner men liksom inte riktigt får tummen “ur” och detta vore ett perfekt första tillfälle till att börja ta hand mer om mitt ansikte. Jag skulle bli så himla glad om jag fick detta då jag jobbar med träning och ständigt går runt med svett blandat med smink, och huden tar massa stryk av det. Så det vore en dröm att få komma hem varje dag efter jobbet och sminka av sig och använda dessa produkter, så att huden äntligen kanske kan börja se bättre ut och de stora finnarna som ibland kan poppa upp kanske minskar.

  Reply
 • Maria+Helmersson
  8 December, 2017 at 14:33

  Egen tid jag sällan får
  tiden bara går och går
  klappen jag utav dig får
  gör att tiden ej gör spår

  Reply
 • Celine
  8 December, 2017 at 14:37

  Så bra produkter skulle vara en absolut lyx att få unna sig i vinter! ❄

  Reply
 • Lotta+L
  8 December, 2017 at 14:41

  Det skulle vara kul att få testa lite kvalitetsprodukter! Min budget tillåter inte lyx, får hålla mig till billiga grejer. Känns som att min hy skulle behöva bra, effektiva produkter!

  Reply
 • Ann-Sofie
  8 December, 2017 at 14:47

  Isastar, du kanske kan ge mig ett svar,
  en lösning, en hjälp till problemen jag har.
  Den där Gilda tros hon heta,
  hör du med henne, för hon lär ju veta.
  Hos Gilda , där har man koll,
  där finns chica buteljer med OMG innehåll!!

  mirakelprodukter för mogen hud ett underverk som råder bot på det mesta.
  Ja Gilda har bara det bästa bästa
  Ens hy den får sig en riktig kur
  av produkter, med härlig textur.
  Efterlämnar huden fast, len och fin,
  doftandes ungdom, full med protein
  Slätar ut rynkor, blir som ung härpå nytt
  utseendemässigt är man som förbytt!
  åldern har fått kapitulera,
  av forna linjer det syns inget mera.
  Så under min gran, jag hoppas få ett paket
  Gilda i sött rosett

  Reply
 • Pontus
  8 December, 2017 at 14:55

  Gilda vore en perfekt present,
  till henne som är det bästa som hänt.
  Detta lyxiga kit önskar jag vinna,
  till världens underbaraste kvinna.
  Jag vill överraska min kära fru,
  och hoppas därför vinna nu! <3

  Reply
 • Nadja
  8 December, 2017 at 15:19

  Det här vill jag testa
  som prövat det mesta
  utan och hitta nåt bra
  så det här får gärna hitåt dra!

  Reply
 • Pia-lena
  8 December, 2017 at 15:20

  Använder mig bara av tvål och vatten, hade varit jätte kul att få testa en helt ny rutin.

  Reply
 • Sara+Källström
  8 December, 2017 at 15:38

  Ett perfekt kit för en hy som min som utsätts för mycket påfresetelser! Bor på en ö ..så havsbris med salt i och sen matos på det (jobbar i ett kök) det blir mycket påverkan på huden! Detta skulle vara toppen!

  Reply
 • Julia+Mattson
  8 December, 2017 at 15:54

  Testat flera olika märken när de kommer till ansikts hudvård utan att finna nåt som passar mig, antingen blir ja för fet eller för torr utav de ja provat. Så denna produkten skulle vara kul att prova då jag både hört & läst mycket bra om den!

  Reply
 • Mikaela
  8 December, 2017 at 15:56

  Plånboken skriker, ansiktet flagar
  jag pluggar till tentor i nätter och dagar.
  Så sant som det hänt
  är jag som student
  för pank för Glidas produktsortiment.
  En chans finns att fnaset försvinner:
  Att jag skriver nåt fyndigt och vinner.

  Reply
 • Mikaela
  8 December, 2017 at 15:57

  Din kommentar inväntar granskning.

  Plånboken skriker, ansiktet flagar
  jag pluggar till tentor i nätter och dagar.
  Så sant som det hänt
  är jag som student
  för pank för Gildas produktsortiment.
  En chans finns att fnaset försvinner:
  Att jag skriver nåt fyndigt och vinner.

  Reply
 • Barbro+Larsson
  8 December, 2017 at 16:12

  Med Gilda hudvårdspaket kan jag mina drömmar nå
  att min ungdomliga och spänstiga hy tillbaka få
  och till förargliga, trista rynkor säga hejdå!

  Reply
 • Ingrid
  8 December, 2017 at 16:13

  Jag har precis som du hittat glädjen i hudvård och hur roligt det är med serum, masker och annat fint man kan unna sig. Skulle vara himla roligt att prova på detta med AHA jag läst om.

  Reply
 • Maria Andersson
  8 December, 2017 at 16:14

  Denna årstid är min hy trött, torr och dyster
  Med Gildas produkter får huden ny energi och lyster!

  Reply
 • Camilla+Sandmark
  8 December, 2017 at 16:16

  Har svårt att hitta de rätta hudprodukterna nu när man börjar hamna på fel sida sträcket. Inte har man ju råd att testa alla sorter heller men jag vet att du aldrig skulle tävla ut något som du inte gillar så nu hoppas även jag på att få något JAG gillar!

  Reply
 • Annie
  8 December, 2017 at 16:21

  Hade blivit en perfekt julklapp till min pappas sambo som jag vet är på jakt efter en ny hudvårdsserie :)

  Reply
 • EvaMar
  8 December, 2017 at 16:25

  Vintertorr luft – och åren som går
  sätter ju i hyn sina spår!
  Här finns dock hjälpen jag så gärna vill vinna
  för att bli en hudfager, len och mjuk kvinna!
  För torrfnasig hy jag sätter P
  med Gildaprodukter av högsta kvalité!

  Reply
 • Rolf
  8 December, 2017 at 16:26

  Så enormt fin julklapp till min kära fruga. Som garanterat åt henne skulle duga. Håller nu tummarna och hoppas få vinna. För då får jag julens gladaste och tacksammaste kvinna.

  Reply
 • Sara
  8 December, 2017 at 16:55

  Jag skulle bli så glad, så glad
  om jag hade turen idag!
  Min hud skulle det behöva
  och jag vill gärna pröva
  om Gilda är rätt
  för denna kvinna
  finns bara ett sätt
  och det är att vinna!

  Reply
 • Eliisan
  8 December, 2017 at 17:00

  Min hy så vintertrött har blivit
  och solens strålar har nog rynkor givit.
  Det lyxiga hudvårdskitet Gilda kan
  säkert till stor hjälp vara,
  och mina kinder blir vackert rosiga och underbara!

  Reply
 • Anja Lennartsson
  8 December, 2017 at 17:07

  Jag vill vinna för att smörja och må gott, trots jag inte bor på något slott.

  Reply
 • Katja
  8 December, 2017 at 17:09

  Med utmattningsdepression har det inte varit lätt, sätter sina spår i hud och hår. Syra och fukt kan göra under, egen omvårdnad skulle jag med detta kit få.
  God jul!

  Reply
 • Linda Henningsson
  8 December, 2017 at 17:09

  Försöker få min dotter lite intresserad av hudvård så tänkte ge detta till henne..eller vi kanske delar

  Reply
 • Anna
  8 December, 2017 at 17:10

  Kära Tomten,
  Jag tittar mig i spegeln och känner mig rätt gammal och ful.
  Vinterhyn är torr, rynkorna blir allt fler, och det är inte alls kul.
  Jag har varit extra snäll i år, så kan inte du komma med lite bra
  grejor, nu lagom till jul?

  Reply
 • Mackan
  8 December, 2017 at 17:18

  Perfekt julklapp till min fina mamma, som stressar och jobbar så mycket just nu! Tror inte att hon tänker på att ta hand om sig själv, så därför skulle det kännas så bra att ge henne detta!<3

  Reply
 • Anna Sandström
  8 December, 2017 at 17:22

  Min syster ska gifta sig snart och hennes hud har reagerat på stressen. Om jag vinner skulle jag ge vinsten till henne eftersom det är hon värd <3

  Reply
 • Elisabeth
  8 December, 2017 at 17:24

  Även jag har blivit intresserad av hudvård på senare tid. Och det är väl dags, fyller snart 50 år och trivs med livet men tycker att det är roligt att känna att man trivs även i skinnet!

  Reply
 • Ewa+E
  8 December, 2017 at 17:30

  Hudvård ligger mig varmt om hjärtat, trots att jag inte har så stor kunskap. Jag brukar prova mig fram på produkter som ryms inom min ekonomiska ram. Så dessa har jag aldrig provat, men vill väldigt gärna göra det!

  Reply
 • Larsson
  8 December, 2017 at 17:32

  Tar inte så bra hand om min hud, vore ett bra tillfälle att ändra på det.

  Reply
 • Lina cronier
  8 December, 2017 at 18:01

  Jag haft verkligen behövt detta! Min hud behöver lite love And care

  Reply
 • Åsa Ullström
  8 December, 2017 at 18:03

  Jag har hört så mycket gott om Gildas produkter, utbildningar och behandlingar. Jag är en nyfiken skönhetsnörd som gått på mässor och suktat över dessa produkter med AHA och retinol som huden förgyller och ungdomlig skönhet uppfyller.

  Reply
 • Andrea Breitholtz
  8 December, 2017 at 18:24

  Min vintertrötta hud skulle vara för evigt tacksam över att få bli riktigt bortskämd ❤

  Reply
 • Anna
  8 December, 2017 at 18:37

  Jag har uppnått den åldern att hudvården är lika nödvändig som att ha toalettpapper hemma… så ja tack! :)

  Reply
 • Tingeling
  8 December, 2017 at 18:48

  underbart med hudvård är som att skämma bort ansiktet varje morgon och kväll. en ny kräm som denna skulle sitta som en femma

  Reply
 • Hannah
  8 December, 2017 at 18:58

  Ååh så bra pris, älskar Gildaskolan! Jag känner mig så glåmig och trött mest hela tiden så en sån här vinst skulle ge en riktig kick.

  Reply
 • Sandra Nilsson
  8 December, 2017 at 19:17

  Min hud är inte bara vintertrött, utan året runt trött.. Har tyvärr inte prioriterat min hy förrän nu (32 år) och det har tyvärr satt sina spår. Det tråkiga är att ska man ha bra hudvård så kostar det en del, och det är inget jag har möjlighet att budgetera för just nu, så detta skulle va helt underbart att få vinna, så kanske man kan få känna sig lite fräsch i hyn för en gångs skull.

  Reply
 • Sofie
  8 December, 2017 at 19:24

  Jag är så dålig på att prioritera mig själv och min hud. Skulle jag vinna detta fina kit så skulle jag ha bra produkter för att kunna lyxa till det för min hud.

  Reply
 • Stina+Polvi
  8 December, 2017 at 19:34

  Jag har passerat 46 och har under de senaste åren sett stor skillnad i huden och dess fukt, elasticitet, spänst osv..
  Man måste använda produkter som är bra ….för att själv må bra <3 Det gör man inte när huden stramar, stränar eller kliar denna säsong.
  Det här vore superhärligt lyxigt, vem drömmer inte om ett paket från GILDA till sig under Julgranen :) <3 Håller tummarna,
  ha en fortsatt fin kväll,
  kram :)

  Reply
 • Stina+Polvi
  8 December, 2017 at 19:34

  Jag har passerat 46 och har under de senaste åren sett stor skillnad i huden och dess fukt, elasticitet, spänst osv..
  Man måste använda produkter som är bra ….för att själv må bra <3 Det gör man inte när huden stramar, stränar eller kliar denna säsong.
  Det här vore superhärligt lyxigt, vem drömmer inte om ett paket från GILDA till sig under Julgranen :) <3 Håller tummarna,
  ha en fortsatt fin kväll,
  kram :)

  Reply
 • Jenni Kivelä
  8 December, 2017 at 19:41

  Jag sliter med plugg och jobb samtidigt inom vården och skulle verkligen behöva tänka på mig själv mer. Dessa produkter skulle min hy älska, den tar tacksamt ta emot lite näring och skötsel! Jag skulle bli själaglad av att testa ny hudvård och ta hand om mig själv lite med. Älskar ju trots allt skönhet men den sidan av mig har hamnat i skymundan i min nya karriär där jag brinner för att vara andra till lags. Mitt nyårslöfte i år ska vara att komma ihåg att vara snäll med mig själv också. <3 Håller tummarna :)

  Reply
 • Theresia Vidén
  8 December, 2017 at 19:52

  Min hy är ett stort problem, har alltid svårt att hitta det som passar den bra. Måhända kan det vara detta?

  Reply
 • Tanja
  8 December, 2017 at 20:12

  Har precis läst på en annan sida att min hy behöver retinol och syror, jag har en fet hy med stora porer och är ändå yttorr. Jag är 44 år och har nästan aldrig brytt mig om hudvård och nu är man lite nyfiken om det kan vara bra för hyn att sköta om den. Det här vore ju toppen att börja med.

  Reply
 • Becky
  8 December, 2017 at 20:14

  Rädda min hud,om du är snäll!

  Reply
 • Anette
  8 December, 2017 at 20:30

  Då jag är tomtens stand- in är det lätt att glömma bort mig själv (lr rättare sagt prioriterar bort pga ekonomi). Tänkt vad lyxigt att få skämma bort sig själv också! ♡♡♡ och med det här kitet får ju dessutom familjen en snygg tomte även nästa år :)

  Reply
 • Anette Axelsson
  8 December, 2017 at 20:34

  Då jag är tomtens stand- in är det lätt att glömma bort mig själv (lr rättare sagt prioriterar bort pga ekonomi). Tänkt vad lyxigt att få skämma bort sig själv också! ♡♡♡ och med det här kitet får ju dessutom familjen en snygg tomte även nästa år :)

  Reply
 • Maud
  8 December, 2017 at 20:52

  vill behålla min “ungdomliga” hud och utseende länge därför använder jag hudvårdsprodukter varje dag

  Reply
 • Anna
  8 December, 2017 at 21:08

  Min torra hy är värre än värst under vinter och hyn behöver mer omvårdnad ju äldre jag blir. Känner inte till detta märka men skulle gärna testa dessa produkter.

  Reply
  • Anna Lj
   9 December, 2017 at 06:28

   Anna Lj

   Reply
 • Ann-Catrine Andersson
  8 December, 2017 at 21:10

  ÅÅÅ Skulle gärna vilja prova dessa produkter, verkar superbra :)

  Reply
 • Ringvor Andersson
  8 December, 2017 at 21:19

  som långtidsarbetslös har jag inte ekonomiska
  möjligheter att köpa hudvård med hög kvalite´.
  Önskar en bra julklapp… GOD JUL.

  Reply
 • V
  8 December, 2017 at 21:25

  Som student har man sällan råd att unna sig något, speciellt inte när man de senaste månaderna har lagt över 5000 kr på studentlitteratur… Men jag råkar också vara en galen skönhetsjunkie, älskar att prova nya produkter som kan hjälpa mitt ansikte att se mindre grått & tråkigt ut, därför önskar jag att vinna detta paket!

  God jul!

  Reply
 • Jessica
  8 December, 2017 at 21:29

  Med tre barn och en jättebebis känner jag att det är dag att få skämma bort mig själv lite.

  Reply
 • Madelene+Abrahamsson
  8 December, 2017 at 21:35

  Vilken fin vinst ❤️Jag har fått väldigt torr och känslig hy efter cellgifter och tror att dessa fantastiska produkter skulle vara bra för min hy ❤️Så håller nu tummarna hårt att denna vinst hittar hem till mej, så blir jag en väldigt lycklig tjej ❤️Kram

  Reply
 • Lisette Johansson
  8 December, 2017 at 21:38

  Min hy har blivit katastroff det senaste, haft sömn problem i 10år, och det lämnar sina spår. Och eftersom jag då är sjukskriven så har jag inte råd att unna mig något mer än det billigaste produkterna i mataffären!

  Reply
 • Camilla
  8 December, 2017 at 21:51

  Jag skulle vilja vinna för att jag har ett starkt intresse för hudvård. Tycker att det är viktigt att rå om och ta hand om sig själv. Delar av detta set vill jag ge bort till en vän som gåva. Julrim :

  Det behöver inte synas att labb inte får sova,
  Speciellt inte med detta kit som gåva,
  Därför får detta mig att le,
  Hoppas att du mig detta ge

  Reply
 • Pia B
  8 December, 2017 at 21:55

  Ett fint kit från svenska Gilda
  är en perfekt klapp att vinna,
  till en mogen och stressad kvinna.
  I behov av hudvård med A-vitamin
  som funkar effektivt mot dyster min,
  och ger lyster utan att man lider pin.

  Reply
 • Linnea H
  8 December, 2017 at 22:02

  Vintern stryk på huden tar,
  den är inte längre lika frisk och klar.
  Huden har blivit alldeles grå och dyster,
  önskar att jag kunnat tillföra lite lyster.
  Glida kan göra så min hud känns fräsch och ny,
  så att det återigen strålar om min vinterhy,
  att få vinna Glidas produkter då slår min önskan in,
  och jag skulle känna mig vacker i mitt skinn!

  Reply
 • Annika - drömmen om 11 barn
  8 December, 2017 at 22:15

  Med tanke på de senaste tre månadernas livspussel så känns det som om kropp, knopp och hy tagit mkt stryk – dags för att riktig makeover, så Gilda får gärna hjälpa mig på traven <3

  Reply
 • elsy
  8 December, 2017 at 22:16

  Vill gärna testa gilda.Tror att det passar mej

  Reply
 • Rolf
  8 December, 2017 at 22:20

  Så enormt fin julklapp till min kära fruga. Som garanterat åt henne skulle duga. Håller nu tummarna och hoppas dom fina produkterna få vinna. För då får jag julens gladaste och tacksammaste kvinna.

  Reply
 • Amanda
  8 December, 2017 at 22:28

  Jag har länge velat börja ta hand om min hy, men pengarna har inte räckt till skönhetsprodukter då jag studerar. Tänkte dock starta de nya året på bästa sätt, och då även inkluderat börja ta hand om min hy. Att få vinna detta hade gjort mig så glad!

  Reply
 • cecilia+Block
  8 December, 2017 at 22:32

  Åhh Gilda skolans egna grejer Skulle behöva skämma bort mitt utbrända jag ✨

  Reply
 • Anna
  8 December, 2017 at 22:37

  Är en rynkig torrboll som börjar få 40-års kris…

  Reply
 • Camilla W
  8 December, 2017 at 22:48

  När sakta faller ner,
  Skriker min hud “mer, mer”‘
  Av fukt får den aldrig nog,
  Inte sedan sista sommarnlomman dog,
  Min hy önskar kärlek och omvårdnad,
  Låt mig vinna så blir den glad

  Reply
 • Felicia
  8 December, 2017 at 23:15

  Min hud har bara blivit sämre och sämre den senaste tiden vilket även gjort att mitt självförtroende sjunkit till botten, skulle verkligen behöva lite nya fungerande hudvårdsprodukter och jag tror att dessa hade passat mig och min hud perfekt så håller både tummar och tår nu…

  Reply
 • Maddie+W
  8 December, 2017 at 23:32

  Hipp hipp hurra!
  Jag fyller 28 år idag!
  Det innebär att jag inte är 25 år längre ;P
  Måste börja ta hand om hyn bättre.
  Allt för ofta är det bara sminket som är i centrum, men med rätt bas och med en välmående hud sitter sminket mycket bättre :D

  Hoppas jag har förmån att få vinna denna lyxiga hudvård som är i klass med något jag inte skulle kunna ta mig råd med annars, så detta vore verkligen en ovändad och enormt uppskattad överraskning om jag vann! Hoppas!

  Reply
 • Amanda L
  8 December, 2017 at 23:37

  Javisstja, det var ju omvårdnadsdelen också…. Det hjälper inte att sminka över en hy som inte mår bra. Dags att göra något åt det – på riktigt!

  I våras bestämde jag mig för att köpa hudvård. Ganska dyra produkter. Oturligt nog tålde inte min hud det. Har fortfarande kvar sår och ärr från utslagen jag fick.
  Efter det har jag inte vågat mig på något nytt. Men samtidigt vill jag inte ge upp drömmen om ett välvårdat ansikte.

  Reply
 • Lotta
  8 December, 2017 at 23:40

  Jag behöver bra produkter för min hy och för att jag ska må bra.
  Sen fyller jag snart år den 22/12 så hoppas på tur.

  Reply
 • Decibel
  8 December, 2017 at 23:41

  Denna fantastiska julklapp från Gilda vill man verkligen mer än gärna vinna! Jag har läst och hört så mycket gott om dessa produkter, och min hy behöver all kärlek den kan få i en månad som december. Till viss del milda produkter som passar min känsliga hy, men oj så effektiva, man får vad jag kallar… ”new-found-beauty!”

  Reply
 • Pia+L
  8 December, 2017 at 23:46

  När åldersnojan sätter in,
  och man ser rynkor på huden sin,
  då är kärlek från Gilda helt rätt,
  ansiktet blir ljuvligt, rent och slätt.
  Om ni låter mig detta ljuvliga set vinna,
  kommer ni få se en helt ny kvinna.

  Reply
 • Anna Bäckman
  8 December, 2017 at 23:50

  Gildas produkter på min hy,
  kommer göra den alldeles som ny!

  Reply
 • Anna+L
  9 December, 2017 at 00:01

  får lite lyx för huden under årets mörka månader!

  Reply
 • Maria F
  9 December, 2017 at 00:16

  Med åren har jag lättare fått pigmentfläckar och ärr av finnar som är väldigt svåra att få bort. Jag kämpar med att hitta rätt produkt för min hy och tror verkligen att Gildas produkter kan hjälpa till!

  Reply
 • Britt Hägglund
  9 December, 2017 at 00:37

  Vill gärna var med i utlottningen Vore kul att få testa produkterna då jag inte annars använder så myket att smörja på huden

  Reply
 • Ulrika+Armano
  9 December, 2017 at 07:36

  Som småbarnsmamma med heltidsjobb prioriterar man sig själv alltid sist (därför ser man också ut som man gör…:(
  Att få en oväntad present från Espada hade därför satt guldkant på min tillvaro och gett mig verkygen till att bekämpa porerna i mon face som en riktig superwoman!
  Vore helt underbart! Kram och tack

  Reply

Leave a Reply