Meny
ISABELLES JULKALENDER 2017

Julkalender 2017 – Lucka 9

Lucka 9

Vi fortsätter och kör en lucka till med hudvård tycker jag! :-) Ni har sett Foreo här på bloggen både en och två gånger tidigare. Jag tycker att dom har spännande och annorlunda saker. Idag tävlar jag ut en ESPADA (adlink) som skickar ner ett blått LED-ljus i porerna och verkar bakteriedödande på Propionibacterium Acnes, den specifika bakterien som orsakar acne.

Värde 1399kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit

Lycka till!

Grattis Elin, du har ett mail från mig! :-)

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

106 Comments

 • Caroline+Torbjörnsen+valberg
  9 December, 2017 at 00:17

  Det här måste vara det jag letat efter hela mitt liv! Skulle så väldigt gärna prova detta för mina porer! Jag hoppas på att tomten kommer med denna till mig i sin säck, det skulle sitta som en smäck!

  Reply
 • JoannaWozniak
  9 December, 2017 at 00:23

  älskar att prova nya saker, också måste använda makeup varje dag och då vill jag kunna ta hand om min ansiktet på annat sätt och det precis låter så spännande

  Reply
 • Natalie Forss
  9 December, 2017 at 00:30

  Är nyss fyllda 27 år och har drabbats av acne för första gången i mitt liv. Hoppas på vinst så jag slipper att se ut som en finnig tonåring i denna ålder.

  Reply
 • Lina
  9 December, 2017 at 00:45

  Oh vilken grej! Önskar jag detta kunde få vinna för att fixa min fejs!

  Reply
 • Sara H
  9 December, 2017 at 02:05

  Åhhhhh WOW detta är verkligen min dröm lucka! Jag har haft poblemhy under hela tonåren och även nu några år senare så har jag fortfarande kvar besvären med akne. Jag har nyligen upptäckt ESPADA och kände direkt att detta är en produkt jag mååste ha. Kanske en produkt som faktiskt äntligen fungerar..hur skönt hade inte det varit? Bleeev bara liite glad när jag såg vinsten i dagens lucka ;) Jag har därremot inte kännt att jag vill önska mig den i julklapp på grund utav priset. Jag har inte heller kännt att jag har råd att köpa den till mig själv då jag gör ett intership och har lite svårt att få ekonomin att gå ihop! Detta hade varit en mycket lyxig investering för mig och min hud så hoppas på tur nu! Kram

  Reply
  • Sara+H
   9 December, 2017 at 02:13

   känt* ;)

   Reply
 • Becky
  9 December, 2017 at 02:09

  Detta kan rädda min hud!

  Reply
 • Becky
  9 December, 2017 at 02:10

  Detta kan rädda min hud!

  Reply
 • Marianne
  9 December, 2017 at 06:23

  Måste testas!

  Reply
 • Nino
  9 December, 2017 at 06:38

  Har en son med långvariga acne problem och inga krämer hjälper. Hoppas en Espada skulle lindra problemen.

  Reply
 • Emelie
  9 December, 2017 at 06:55

  Wow, vilken grej. Jag har tyvärr misskött min hy ett tag och sett hur många svarta prickar jag har. Det är dags att få bukt med detta nu, och vore så kul att få chansen att testa detta

  Reply
 • Kaarina
  9 December, 2017 at 07:02

  Espada låtar spännande

  Reply
 • Charlotte
  9 December, 2017 at 07:24

  Jag skulle verkligen vilja vinna då jag sedan ett år tillbaka fått väldigt stora porer utan att jag vet varför eller vad som kan hjälpa. Tyvärr har min kille samma problem, fast mycket värre, och jag har märkt hur skämmigt det är bland killar att prata om problem med hyn och jag märker att han tycker det är pinsamt att köpa speciella produkter mot problemen. Om jag vinner kanske vi båda kan bli hjälpta en gång för alla!

  Reply
 • Sofia+T
  9 December, 2017 at 07:26

  Med en son på 14 år som har acne på ryggen och i ansiktet vore detta en toppenpryl! Får honom inte att använda krämer- men en manick kan nog gå hem!

  Reply
 • Ulrika Armano
  9 December, 2017 at 07:34

  Som småbarnsmamma med heltidsjobb prioriterar man sig själv alltid sist (därför ser man också ut som man gör…:(
  Att få en oväntad present från Espada hade därför satt guldkant på min tillvaro och gett mig verkygen till att bekämpa porerna i mon face som en riktig superwoman!
  Vore helt underbart! Kram och tack

  Reply
 • Maria
  9 December, 2017 at 07:37

  En sån skulle jag verkligen behöva! Är verkligen inte kul att få acne i vuxen ålder. Vill ha en ren och fin hud jag kan vara stolt över!

  Reply
 • Ulrika+Armano
  9 December, 2017 at 07:37

  Som småbarnsmamma med heltidsjobb prioriterar man sig själv alltid sist (därför ser man också ut som man gör…:(
  Att få en oväntad present från Espada hade därför satt guldkant på min tillvaro och gett mig verkygen till att bekämpa porerna i mon face som en riktig superwoman!
  Vore helt underbart! Kram och tack

  Reply
 • My
  9 December, 2017 at 08:50

  Wow vilken grej, som stressad arbetsnarkoman hade den här räddat mina kvällar, tänk att bara få komma hem och ta en stund och ta hand om sig själv och sin hy på riktigt varje kväll. magi!

  Kram ha en fin helg!

  Reply
 • Anna
  9 December, 2017 at 09:14

  Min dotter har haft problem med acne i många år och verkligen provat allt, så att få ge henne denna lyxiga julklapp vore verkligen kul.
  Förhoppningsvis hade hon med Tomtens hjälp kunnat få känna sig lite finare och lite gladare efter jul.

  Reply
 • Annika Samuelsson
  9 December, 2017 at 09:18

  Så spännande det låter tror mina ungdomar av lycka gråter
  om de fick veta att jag vann det här, skulle bespara dem så mycket besvär.
  Bästa klappen under granen det skulle bli om vinnarna blev just vi.

  Reply
 • Lotta+L
  9 December, 2017 at 09:43

  Det låter som ett bra alternativ till lite äldre hud som min! Och ungarna hade ju också kunnat använda den! Inte roligt få finnar när man är lite till åren.

  Reply
 • Maria
  9 December, 2017 at 09:46

  Är snart 30 och har börjat få jättestora blaffor runt om på kroppen och även i ansiktet. Ser inte alls bra ut och orsakar även ärr. Jag vill inte konstant ta antibiotika mot detta så därför hade jag gärna testat detta för att se om det kan hjälpa! Vore en jättebra julklapp!

  Reply
 • Anna B
  9 December, 2017 at 09:53

  Vilken smart sak! Den skulle jag så gärna vilja ge min tonåriga dotter i julklapp, som har problem med acne.

  Reply
 • Jacqueline
  9 December, 2017 at 09:55

  Hört så mycket bra om foreo så skulle vara fantastiskt att få möjligheten att få vinna denna lucka! Jag skulle verkligen behöva denna produkt, för jag är väldigt mån om min hud men då jag har blandhy som både är fet och torr så är det lätt hänt att jag får en finne här och där. Eftersom det är just så svårt för mig att hitta den perfekta balansen i hyn som både återfuktar men ej gör huden för fet! Därför tror jag verkligen att denna produkt hade kunnat hjälpa mig med mitt problem, med att hålla min hud ren och fin :). Håller tummarna! Kram

  Reply
 • Pernilla+Danielsson
  9 December, 2017 at 10:05

  Oj ! Kan denna vara det jag har sökt efter i hela mitt liv? Jag är 45 år idag och har hela mitt liv haft problem med min hy. Vilken Lyx det skulle vara att få chansen att vinna denna från Foreo..

  Reply
 • Sara
  9 December, 2017 at 10:19

  Hade så gärna velat testa dessa! Har problem med stora porer vilket gör att ansiktet aldrig ser helt rent ut.

  Reply
 • Titti+skarp
  9 December, 2017 at 10:45

  spännande hoppas på tur denna hade jag verkligen velat ha

  Reply
 • Michaela
  9 December, 2017 at 10:58

  För att bli av med smuts, porer och annat grejs, så vore denna perfekt till mitt fejs!
  Få ett fint och slätt ansikte? – Jag jag vill! Säga adjö till acnen och porer som kommit från och till.
  Så hoppas på vinst av denna fina gåva, den kommer användas flitigt kan jag lova!

  michaelasoderholtz@gmail.com

  Reply
 • Nadja
  9 December, 2017 at 10:59

  Vad spännande! Det vill jag gärna testa! Alltid roligt med nyheter.

  Reply
 • Anna
  9 December, 2017 at 11:05

  Detta vore nog vad min hy behöver, vore roligt att få testa!

  Reply
 • Sofie Fransson
  9 December, 2017 at 11:08

  Åh herregud! Då jag lider av urticaria och rosacea så får jag ofta plitor i ansiktet som är svåra att få bort. Nu kanske mina böner är hörda?!
  Håller tummarn!

  Reply
 • Elena
  9 December, 2017 at 11:15

  Låter för bra för att vara sant! Måste testas, nu hoppas jag på vinst! ✊✊

  Reply
 • Linda
  9 December, 2017 at 11:46

  All I ask for Christmas is Foreo – nothing else matters

  Reply
 • Cat
  9 December, 2017 at 12:07

  Blir så nyfiken på Espada. Jag har kämpat med acnebenägen hy sedan tonåren (är idag 37) och provat en hel del hudvård och behandlingar. Det har blivit bättre men acne och stora porer påverkar fortfarande min självkänsla och min förmåga att känna mig fin, vilket känns så himla trist. Håller alltid ögonen öppna efter nya produkter som kan hjälpa och skulle så gärna vilja testa Espada.

  Reply
 • Sofia H
  9 December, 2017 at 12:08

  Efter att ha tagit beslutet om att sluta med p-piller så blev min hy helt förstörd, det var något jag inte var beredd på och inte hade hört talas om tidigare men som jag nu vet är otroligt vanligt. Om man tyckte att man hade mycket akne i tonåren så är det inget mot vad som blossar upp efter p-pillerstopp.. hemska finnar som jag gärna skulle förebygga genom den här spännande produkten! Hoppas på denna vinst! Trevlig helg och god jul!

  Reply
 • Caroline O
  9 December, 2017 at 12:22

  Ååååh vilken dröm! Har haft acne sen jag var 13 ungefär ( och är nu 26).. Har typ gett upp hoppet.. Har provat alla produkter apoteken har att erbjuda och fått hjälp från hudläkare på sjukhuset med salvor och tabletter. Det enda som är kvar är väl egentligen att lasra bort acne, men det är så fruktansvärt dyrt så det är uteslutet för mig just nu… Oså denna såklart!! kan det vara räddningen? Vore fantastiskt att få möjlighet att prova detta! Det skulle jag göra med gläääädje!

  Reply
 • Maria H
  9 December, 2017 at 12:33

  wow den här skulle jag gärna vilja prova och se om mina porer samt acne skulle försvinna

  Reply
 • Theresia Vidén
  9 December, 2017 at 12:51

  Kanske det blir denna som räddar mitt ansikte, många år med problem..

  Reply
 • Anna
  9 December, 2017 at 13:06

  Skall man tro att det fungerar? Jamen – jag vil absolut prova!

  Reply
 • Annie
  9 December, 2017 at 13:09

  Min graviditet gjorde kaos med min hy! Har provat flera olika produkter utan att hitta rätt – så hade varit härligt att få prova denna och se om det är räddningen!

  Reply
 • hanna
  9 December, 2017 at 13:19

  Har testat många olika produkter för att få bot på min acne. Men få saker har hjälpt. Att få unna sig själv lyx och kanske få bot på acnen hade varit en av de bästa klapparna till mig själv. :) Hoppas hoppas!

  Reply
 • Eva
  9 December, 2017 at 13:20

  Att få ge detta till min dotter som kämpat med acne länge, hade varit toppen!

  Reply
 • Elina Söderberg
  9 December, 2017 at 13:26

  Jag har alltid så dålig hy på vinterhalvåret och tyvärr påverkar det även självkänslan. Jag tror att jag med en såpass bra produkt som denna tror jag att det skulle kunna underlätta lite av besvären!

  Reply
 • Emma B
  9 December, 2017 at 13:32

  Skulle ha gett den till min lilla syster som har acne. Hon tycker det är jättejobbigt och vill inte gå ut för att hon tycker det inte ser bra ut. Tror att hon skulle ha det lättare med en sådan produkt och att det minskar hennes acne problem. Hon har provat massa olika metoder och produkter innan men ingen har hjälp riktigt bra. Men den här produkten borde fungera!

  Reply
 • Izabell Johansson
  9 December, 2017 at 13:43

  Har haft problem med acne så länge jag kan minnas och har testat allt som är rimligt i min prisklass, dock inget som har funkat tillräckligt bra. Förstår att jag inte är den enda av jordensbefolkning som sitter i samma sitts som mig ekonomiskt och har hy problem. Många vill få bort sin acne pågrund av skönhetsfaktorn vilket jag helt förstår, jag däremot får så mycket och som stora bölder så hela mitt ansikte känns uppsvällt och verken för det plågsamt.
  Skulle va helt fantastikt ifall denna produkten skulle kunna förendra min acne, vilket skulle förändra mitt liv!

  Reply
 • Inger-Anne+Room
  9 December, 2017 at 13:59

  Kanske kan jag mig själv damma och istället glamma….wanna;)

  Reply
 • Amanda+Jönsson
  9 December, 2017 at 14:08

  Jag skulle vilja vinna för att min hy aldrig varit värre och jag behöver verkligen hjälp med att få tillbaka dens rätta jag. Jag har så mycket finnar, acne, pormaskar och annat i ansiktet att jag inte klarar av att se mitt ansikte utan smink. Det spelar ingen roll vilka produkter jag använder, hur duktig jag är på att rengöra och ta hand om min hy. En dag så har jag helt plötsligt 100 finnar trots bra rengöring… Tror verkligen denna skulle hjälpa mig att må bättre igen, både jag och min hy behöver må bättre!

  Reply
 • Gabriella
  9 December, 2017 at 14:32

  Mina 35 år till trots har jag stora problem med acne och förstorade porer. Ingenting jag provar verkar hjälpa så jag tror att detta kan vara min räddning

  Reply
 • Charmaine moniz
  9 December, 2017 at 14:33

  För tvillingarna detta är som en dröm
  Tänk dålig hy… äh bara glöm
  De har ju så mycket annat att tänka på
  Skolan( säger mamma!) Träningar matcher å på fester gå
  Självförtroendet inte alltid bra
  Humöret går upp och ner å många ” ska”
  Så snälla tomten om denna vill jag drömma
  Ge mina tvillingar en boost och finnarna glömma

  Reply
 • Pia-lena
  9 December, 2017 at 14:34

  Gillar era tävlingar, men den här behöver inte jag . Önskar bara lycka till, till alla andra som är med och tävlar idag. God jul och lycka till.

  Reply
 • Linda Svartling
  9 December, 2017 at 14:34

  Acne tarde löd hydläkarens som. Dvs vuxenacne. Har testat allt och är desperat. Har aldrig hört talas om denna produkt. Vill så gärna testa!! Please!

  Reply
 • Isabelle Hedström
  9 December, 2017 at 14:37

  Åh vad spännande! Min sambo har problem med acne, detta skulle vara en sån bra julklapp att ge till honom!

  Reply
 • Anette+Axelsson
  9 December, 2017 at 14:43

  Passar perfekt till SPA kvällen jag ska göra till min kompis!

  Reply
 • Emmie
  9 December, 2017 at 14:54

  Med faktorer
  Som igentäppta porer
  Ser mitt ansikte gropigt ut
  Hjälp mig på detta att få ett slut!

  Reply
 • Eva-Lena Hallberg
  9 December, 2017 at 15:10

  Detta skulle vara en perfekt julklapp till min tonårsdotter som fått problem med acne i ansiktet.

  Reply
 • Mersiha
  9 December, 2017 at 15:36

  Provar min lycka igen. Lite roligt att prova nya saker som man inte alltid har råd med att köpa. Kram

  Reply
 • Emmy
  9 December, 2017 at 16:10

  Två täta graviditeter har gett mig två underbara små flickor men också en hy som är väldigt obalanserad och påminner om när jag var tonåring. Skulle vara fantastiskt att vinna och förhoppningsvis äntligen få iordning på min hy så jag kan stråla lika mycket på utsidan som jag känner att jag gör på insidan <3

  Reply
 • Tingeling
  9 December, 2017 at 16:11

  Hade varit kul att testa på, har haft problemhy sen jag var tio så att få känna på att ha en ett rent fint ansikte hade varit suveränt

  Reply
 • Ernesa
  9 December, 2017 at 16:12

  Oj haha det blev fel! Trodde det var tandborsten! Snälla publicera inte det förra inlägget!
  Acne på hakan vill inte ge med sig hoppas foreo lyckas bättre :)

  Reply
 • Maud
  9 December, 2017 at 16:38

  inget jag provat, men önskat länge, en julklapp till mig själv

  Reply
 • Olivia
  9 December, 2017 at 16:47

  Vilken räddare i nöden för mig! ✨

  Jag åkte på vuxenacne för några år sedan och kämpar på för att hålla hyn i form. Förvisso hjälpte medicinsk behandling men huden blev aldrig återställd. Hyn känns konstant oren och även om finnarna är borta, känns det som att porerna har bosatt sig där för gott. Gick på en djup-rengörande ansiktsbehandling och fick tipset att köra en behandling var tredje vecka för att hålla hyn i schack, men det är icke ett alternativ när man är student tyvärr. Foreos Espada har jag inte hört talas om förrän nu, men detta verkar vara ett fantastiskt verktyg – både för att reducera orenheterna och porerna samt att förebygga acnen. Hade varit en genuin lycka att vinna denna!

  Reply
 • Ellinor
  9 December, 2017 at 16:57

  Den här fiffiga prylen behöver min syster! Hon är 28 år och kämpar fortfarande med acne. En foreo escada i julklapp hade gjort henne så glad! <3

  Reply
 • Sara+Källström
  9 December, 2017 at 17:04

  Verkligen något som min hy skulle behöva ha, knottrig och röd är inte bra! Detta vore prylen jag länge väntat på, kanske kan den bli min tro! ;-)

  Reply
 • Cassandra
  9 December, 2017 at 17:08

  För och främst för jag har svårt med acne, jag har i flera år testat olika sorters produkter för att se vad som hjälper.. Men har hittills inte hittat något som passar mig. Därför skulle det vara intressant och testa och se om espalda kanske kan göra min hy bättre! Sedan är det även otroligt kul att testa nya produkter & är nyfiken hur denna fungerar.

  Reply
 • Rachel+Mourad
  9 December, 2017 at 17:27

  WOW!!! Det här är verkligen drömmen att vinna! Nu under tonåren får jag lite finnar här och där på huden, det stör mig väldigt mycket och vill så gärna vinna denna för att kunna skydda min hud mot acne osv! Det skulle vara den bästa presenten till mig själv under julen!! Åhh vill så gärna vinna hoppas jag har chansen!!
  Kram❤️
  Min Mail: rachel.mrad@live.com

  Reply
 • Rachel+Mourad
  9 December, 2017 at 17:31

  WOW!!!✨✨✨✨✨✨✨ Det här är verkligen drömmen!! Nu under tonåren får jag lite finnar här och där på huden, det stör mig väldigt mycket! Med denna kan jag hjälpa min hud att bekämpa acne osv!
  Åhh vill så gärna vinna! Det skulle betyda allt!!
  Kram❤️
  Mail: rachel.mrad@live.com

  Reply
 • Larsson
  9 December, 2017 at 17:53

  En fin julklapp till mitt ansikte.

  Reply
 • Anneli Isberg
  9 December, 2017 at 17:56

  Wow vilken bra apparat som jag tror är som gjord för mig som lidit av akne hela livet o nu är till åren kommen men ändå pluppar det upp nya i jämn takt. <3 Vore underbart att i mogen ålder äntligen få bukt med detta problem <3

  Reply
 • Caroline L
  9 December, 2017 at 18:00

  Tycker aldrig jag får långvarig fräsch känsla. Peeling tar inte på djupet så denna vinst kan bli bästa grejen.

  Reply
 • Amel
  9 December, 2017 at 18:06

  Jag har fet hy med stora porer och skulle älska denna, tyvärr har jag inte råd att köpa en för tillfället. Skulle bli så himla glad att vinna denna, och skänka mig stoor glädje.

  Reply
 • Linda
  9 December, 2017 at 18:23

  Åh, vad jag vill ge denna till min son! Han lider av sin dåliga hy, och hade varit intressant att sätta in något mer effektivt, än halvhjärtad rengöring som mamman tjatar om varje kväll;)

  Reply
 • Helena Lindgren
  9 December, 2017 at 18:23

  Min hud skulle älska denna jag har så mycket porer som jag hatar jag skämms över att visa mitt ansikte och döljer det med en massa smink som inte alls är bra.

  Reply
 • Milla
  9 December, 2017 at 18:27

  Denna skulle verkligen behövas här hemma. Är så trött på ful hud med acne som inget fungerar mot. Denna skulle nog göra underverk!

  En hud som en stjärna är kanske att drömma,
  men då får jag inte denna smarta manick glömma,
  skickar ner blått ljus där det verkar,
  så att porerna genast snarkar! :D

  Reply
 • Alexandra Dahlberg
  9 December, 2017 at 18:54

  Jag har länge drömt om att bli av med plitorna i pannan och de ljupa porerna på näsan. Denna hade säkert gjort underverk på min hud. Och vem vill inte ha ett underverk.. :)

  Reply
 • Malin R
  9 December, 2017 at 18:55

  Jantelag, släng dig i väggen är du snäll! För detta inlägg kan jag komma att få skäll! För i Sverige passar det sig inte att säga att man är bra, men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja! Jag är mamma och väldans bra, så det så! Jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på! Förtjänar inte det att firas lite extra ibland så säg? Som med fantastiska ESPADA, från Isabelle till mig?

  Reply
 • Isabelle
  9 December, 2017 at 19:30

  jag har sen barndomen lidit av mycket acne och blivit retad för det. så det påverkar mig väldigt mycket tyvärr. så jag hade blivit jätteglad om jag vann

  Reply
 • Jessica Eliasson
  9 December, 2017 at 19:31

  Va? Finns det en sån apparat…helt otroligt. Har en tonårstjej som testat det mesta. Kan detta vara lösningen? Hoppas det. Vi håller tummarna Amanda & jag.

  Reply
 • Ewa+E
  9 December, 2017 at 19:37

  Lidit av acne i över 30 år och känner att nu får det väl äntligen bli ett slut på eländet! Har aldrig fått känna mig snygg och fräsch på det sättet…

  Reply
 • Natalie Lindgren
  9 December, 2017 at 19:39

  Foreo, åh, foreo
  Du skulle bli som min alldeles egna Romeo.
  Jag dig skulle älska i nöd och lust
  Ett liv utan dig skulle vara en stor förlust

  Reply
 • Rolf
  9 December, 2017 at 19:41

  Så enormt fin julklapp till min kära fruga. Som garanterat åt henne skulle duga. Hon med sin hy problem har. Så efter användning av denna fina produkt så finns nog inga orenligheter kvar. Håller nu tummarna och hoppas få vinna. För då får jag julens gladaste och tacksammaste kvinna.

  Reply
 • Jennifer
  9 December, 2017 at 20:07

  Åh kanske är detta svaret och hjälpen mot min problemblandade hy! Håller tummarna att få se ut som den åldern jag är istället för 15! :)

  Reply
 • Anna
  9 December, 2017 at 20:19

  Kan något råda bot på min problemhy är det förhoppningsvis denna! Åh, jag hoppas!

  Reply
 • Anna Sidore
  9 December, 2017 at 20:20

  Svensktillverkad hudvård är alltid intressant, inte minst eftersom kraven här är så höga. Det ska vara kvalitet!

  Foreo skulle vara superspännande att prova, att få bort det där som gärna förökar sig vid mens är en dröm. Tror och hoppas att Espada skulle vara ett stort steg på vägen till en finare hy!

  Kramkram
  Anna

  Reply
 • sstimic@gmail.com
  9 December, 2017 at 20:21

  Jag har sex barn/ungdomar som skulle skrika av lycka-
  detta är ju ren magi att det fungerar, kan jag tycka ❤
  Förundras över att mann finner på råd-
  att hjälpa dem som behöver kärleksfull hudvård ❤
  Jag håller verkligen tummarna så för alla mina barn nu i Jul-
  vann jag denna, jaaa…DET vore verkligen kul ❤

  Reply
 • Sandra Nilsson
  9 December, 2017 at 20:26

  Har haft problem med min hy, ganska länge nu, i några år i alla fall. Jag får både finnar och porer, och jag känner mig hjälplös, för jag vet inte hur jag ska bli av med dom. Jag är noga med att tvätta mina sminkborsta, att ta bort allt smink på kvällen samt tvätta ansiktet ordentligt, men inget har hjälpt hittills. Kanske denna skulle kunna hjälpa?!

  Reply
 • Rebecca+F
  9 December, 2017 at 20:41

  Jag vill vinna denna förhoppningsvis grymma produkt då jag börjat få tillbaka min acne igen efter byte av preventivmedel. Så det var antingen att blöda och ha jätteont en vecka i månaden eller att få tillbaka acnen. Så kanske kan denna produkt hjälpa till lite på traven för att minska det. Utöver det så är jag väldigt noga med min hudvård och trycker sånt är superroligt!!

  Reply
 • Anna+J
  9 December, 2017 at 21:42

  Denna fina maskin skulle kunna rädda ens hemska vinterhy som man fått.

  Reply
 • Emma+Karlsson
  9 December, 2017 at 21:59

  inte hittat hudvårdsprodukter som klarar min akne och mina porer. hafe väldigt gärna velat ha denna!

  Reply
 • Carola Carlsson
  9 December, 2017 at 22:30

  Detta är på mina böner dess svar
  Hoppas chansen att vinna finns kvar
  Jag är över 40 år
  Börjat gråna har mitt hår
  Men min hy är som en tonårings fördömd
  Acnen håller sig inte gömd
  Nu håller jag tummar och tår
  Och hoppas innerligt jag denna som julklapp får

  God jul!

  Reply
 • Roxanne Muñoz Rytting
  9 December, 2017 at 22:36

  Åh! Jag har lidit av svår akne sedan jag var runt 12 år gammal. I högstadiet blev jag mobbad för det och i gymnasiet sökte jag för första gången hjälp på riktigt. Jag var hos flera hudspecialister och fick utskriver än det ena och än det andra (allt receptfritt var såklart redan provat). Till slut fick jag Roaccutane som är en av de starkaste medicinerns mot akne. Kuren var 6 månader och biverkningarna var _hemska_. Det blev bättre men inte bra. Några år senare tog jag mig igenom en kur till.

  Nu är jag 28 år och tycker jag har provat det mesta. Jag har inte längre akne på bröstet/ryggen osv. men i ansiktet… det är en stor sorg att inse att man börjar få linjer/rynkor innan de där nedrans finnarna ger med sig. Jag skäms ofta för hur jag ser ut, speciellt de dagarna dottern hållt mig vaken under natten och jag inte orkar sminka mig.

  Att få vinna – och prova något helt nytt hade betytt allt för mig! Min högsta önskan är att min akne i alla fall ska bli lindrigare. <3

  Reply
 • Helene+Johansson
  9 December, 2017 at 22:43

  Wow! Vilken grej! Hoppas, hoppas den fungerar

  Reply
 • Jessica
  9 December, 2017 at 22:54

  Den här vill jag vinna till min man!

  Reply
 • Amanda
  9 December, 2017 at 22:59

  Perfekt till min torra vintehud!

  Reply
 • Madelene+Abrahamsson
  9 December, 2017 at 23:11

  Jag har fått problem med min hy efter cellgifter så detta är en drömvinst för mig Håller tummarna hårt och hoppas den fina vinsten hittar hem till mej för då blir jag en väldans glad tjej Kramar!

  Reply
 • Camilla+W
  9 December, 2017 at 23:11

  Oj vilken intressant produkt! Mina porer önskar jag inte min värsta fiende, nej usch, hoppas vinna och få hjälp med dem

  Reply
 • Elin
  9 December, 2017 at 23:18

  Det hade varit superhärligt att få prova!
  Har en mamma som intalade mig att man inte längre kunde få finnar när man slutade vara tonåring. Haha, så fel. Har problem med finnar fortfarande och det var länge sedan jag var någon tonåring nu. Att kunna motverka dem på det här sättet och bli av med dem på riktigt vore hur underbart som helst! :)

  Reply
 • Carola L
  9 December, 2017 at 23:19

  Trost att jag är 40+ så besväras jag av acne – så detta skulle verkligen vara en perfekt julklapp för mig!

  Reply
 • Anna+L
  9 December, 2017 at 23:22

  Vilken cool manick
  blev jag och huden glada om vi fick
  bli mild och len till jul
  slippa acne vore kul

  Reply
 • Lena E
  9 December, 2017 at 23:35

  Känns ibland som om jag skulle vilja dra en papperspåse över huvudet och klippa ut hål för ögonen, så att jag i alla fall ser ut.

  Reply
 • Decibel
  9 December, 2017 at 23:49

  En sådan obeskrivlig lättnad! Inte visste jag att detta verktyg fanns?
  Oh tänk. Att bli av med finnar och orenheter skulle gå som en dans!
  Länge har jag brottats med oren hy, jäkla bakterier, nej usch och fy…
  Jag kan redan nu se framför mig hur en ny hudvårdsrutin formar sig,
  En sådan overklig lycka att få uppleva hy som inte längre besvärar mig ❤

  God Jul! Mvh/ D

  Reply
 • Decibel
  9 December, 2017 at 23:51

  En sådan obeskrivlig lättnad! Inte visste jag att detta verktyg fanns?
  Oh tänk. Att bli av med finnar och orenheter skulle gå som en dans!
  Länge har jag brottats med oren hy, jäkla bakterier, nej usch och fy…
  Jag kan redan nu se framför mig hur en ny hudvårdsrutin formar sig,
  En sådan overklig lycka att få uppleva hy som inte längre besvärar mig ❤

  Reply
  • Decibel
   9 December, 2017 at 23:53

   Oops, sry. Såg inte att den första kommentaren kom igenom. =P Förlåt.

   Reply
 • Sanna
  9 December, 2017 at 23:51

  Wow, detta låter som en helt fantastiskt produkt! Den vore perfekt både för mig och min 10 åriga dottern som har börjat få allt mer och mer finnar med åren nu när hon börjar närma sig tonåren.

  Hoppas, hoppas!

  Kram Sanna

  Reply
 • Linnea H
  9 December, 2017 at 23:55

  Jag har alltid haft problem med akne och drömmen är att kunna få en fin och klar hy en dag. Att få prova på den här tekniken skulle vara väldigt spännande för att se om den kan hjälpa mig att nå min dröm.

  Reply
 • Emily+Wallin
  10 December, 2017 at 13:04

  Tror nog att denna pryl är ämnad för mig
  Tänk om jag äntligen skulle få bort alla mina pormaskar på och runt näsan!!Blir gråtfärdig av att bara tänka tanken!!
  Har haft dom sen tonåren och provat diverse medel och krämer utan resultat! Tänk om ESPADA är min räddare i nöden

  Reply
 • Emelie
  12 December, 2017 at 13:53

  DENNA BEHÖVER JAG SÅÅÅÅ!

  Har gjort en granskning på denna pryl, läst om den på internet och tittat på youtube klipp där dem gjort first impression. Då jag länge letat efter något som kan komma och ta bort mina acne ärr. Dessvärre är min student ekonomi halv knasig och jag behöver månad efter månad lägga ut min ekonomi till annat. Så därför hade denna lucka vart en enorm lycka för mig och min hy att få vinna! Kram

  Reply

Leave a Reply