Meny
ISABELLES JULKALENDER 2017

Julkalender 2017 – Lucka 12

Lucka 12

I dagens lucka hittar vi ett set med Real Techniques nya limited edition borstar – Brush Crush! Jag skrev om dessa för några dagar sedan, du kan läsa inlägget här. Vinnaren får alltså 4 otroligt fina och mjuka borstar som glittrar i rosa och lila + 1 diamond sponge! :-)

Värde 695kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit

Lycka till!

Grattis Marie! Du har ett mail från mig :-)

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

120 Comments

 • Lina
  12 December, 2017 at 00:29

  Vill gärna testa dessa lyxiga borstar!

  Reply
 • Hanna
  12 December, 2017 at 01:10

  Åh vad fina, de skulle jag vilja vinna! ✨

  Reply
 • Saida
  12 December, 2017 at 01:53

  Superfina borstar, är helt kär i dem då jag älskar glitter! <3 Hade passat perfekt in i min samling, har tyvärr inte råd att köpa dessa själv då jag är en fattig student för tillfället så hoppas på vinst.

  Reply
 • esmeralda
  12 December, 2017 at 03:44

  omg, älskar färgerna, got to have! snälla

  Reply
 • Kaarina
  12 December, 2017 at 05:01

  Jag vill järna testa de här

  Reply
 • Sandra+Eriksson
  12 December, 2017 at 05:09

  Skulle verkligen behöva nya borstar och har länge tänkt köpa men man unnar sig sällan något själv när man även har husrenovering att tänka på, så det skulle vara så roligt å få vinna

  Reply
 • Fanny
  12 December, 2017 at 05:28

  Har så himla få sminkborstar hemma så skulle behöva lite påfyllning, speciellt av dessa supersnygga borstar!!

  Reply
 • tova
  12 December, 2017 at 05:33

  vi har troll i huser, ett i torktumlaren som äter strumpor och ett vi inte vet vart det bor som äter sminkborstar och kajalpennor, behövs alltid påfyllning på såna =)

  Reply
 • Sofia+T
  12 December, 2017 at 05:52

  De här vill jag vinna för de BEHÖVS i min sminkväskan, extremt dåligt med borstar där….

  Reply
 • Cristel
  12 December, 2017 at 06:38

  Nya borstar behöver jag
  För jag använder dem var dag!!

  Reply
 • Jacqueline
  12 December, 2017 at 06:55

  Så fina borstar!! Skulle verkligen vilja vinna dessa, då många av mina sminkborstar sjunger på sin sista referäng ;) som student är det tyvärr inte prio ett att köpa nya borstar, så vissa borstar får användas som multi borstar haha, kram!

  Reply
 • Caroline+Torbjörnsen+valberg
  12 December, 2017 at 07:04

  Vill så gärna testa att ha makeupborstar då jag aldrig haft det

  Reply
 • Marita
  12 December, 2017 at 07:05

  Min brorsdotter är oerhört intresserad av make-up och bra sminkborstar står överst på önskelistan. Tänk vad glad om jag kunde vinna och överraska den ambitiösa unga damen.

  Reply
 • Titti+skarp
  12 December, 2017 at 07:17

  åh så nyfiken jag är på att testa dessa
  det sägs med dom rätta borstarna kanman sällan misslyckas med sminket så hoppas så på tur

  Reply
 • Helena
  12 December, 2017 at 07:38

  Älskar, älskar, älskar och älskar lite till!!! Dom är helt underbara och jag skulle älska om dom fick flytta hem till mig.
  Tack på förhand! ;)

  Reply
 • Sanna
  12 December, 2017 at 08:02

  Skulle så gärna vilja vinna så jag kan uppdatera mina sminkborstar. Dom jag har idag köpte jag för flera år sedan så det känns definitivt som det är dags för en uppfräschning och varför då inte med dessa rosa/lila glittriga!!

  Reply
 • Kim Lundberg
  12 December, 2017 at 08:21

  Är besatt av sminkbordtar så detta vore drömmen :D

  Reply
 • Jennifer
  12 December, 2017 at 08:24

  Åh hoppas vinna. Jag har kommit in i nån period nu när jag bara äääälskar rosa :) plus jag försöker mästra tekniker för att kunna lägga en bättre grundläggande makeup med inslag ibland då av nå lite festligare. Detta skulle ju vara toppen!

  Reply
 • Victoria+w
  12 December, 2017 at 08:28

  Det här är precis det jag behöver
  Sminkborstar har jag inte några över
  För att till nyår bli snygg
  Behöver jag dessa för att känna mig trygg!
  Kram

  Reply
 • Sara H
  12 December, 2017 at 08:32

  Åh vilka magiska borstar! Dessa hade mer än gärna fått smycka badrumshyllan!! Tänkte faktiskt på det igår – behöver nog säga tack och adjö till mina borstar! Dock efter julklapparna är inköpta och med en internlön får detta nog vänta lite, men sooner than later så blir detta ett måste haha! Hade varit så tacksam om jag vann dessa vackra borstarna! Och sen, vem vill inte starta varje morgon genom att kolla på dessa, man blir ju genast lite gladare och piggare ;) kram

  Reply
 • Merima Smajlovic
  12 December, 2017 at 08:33

  Skulle så gärna vilja vinna då jag just nu använder borstar där strån från borstarna ramlar av i mitt ansikte när jag sminkar mig då dem är väldigt gamla men sen jag fick min son prioriteras han och jag har tyvärr inte råd att köpa nya dyra borstar som dessa. Att för en gång skull få vinna vore guldvärt! :)

  Reply
 • Matte+#1
  12 December, 2017 at 08:45

  Bara färgen gör ju att jag blir sugen på och testa dessa lyxiga och fina borstar….

  Reply
 • Matte+#1
  12 December, 2017 at 08:47

  Bara färgen gör ju att jag blir sugen på att testa dessa lyxiga och fina borstar.

  Reply
 • Sophie Ohlsson
  12 December, 2017 at 08:51

  Jag älskar smink och skönhet och har några ögonskuggs borstar från Real Techniques. Dessa har verkligen gjort att man kan sminka sig riktigt mycket bättre. Så hade varit helt perfekt att få vinna dessa så man kan få ha perfekta borstar till rouge, foundation och puder också <3. Färgerna är också såå fina. <3

  Reply
 • Hilda
  12 December, 2017 at 09:04

  En vinst skulle lätta upp i min otroligt tuffa vecka i plugget!

  Reply
 • Eliisan
  12 December, 2017 at 09:13

  Vill väldigt gärna vara med och tävla! Har så gamla och tråkiga borstar så de skulle varit utbytta för länge sedan! Brush Crush, fantastiskt och borstar som glittrar i rosa och lila, så underbart lyxigt att få använda och sminka sig med de!

  Reply
 • JoannaWozniak
  12 December, 2017 at 09:34

  har aldrig provat såna borstar men vill prova !!

  Reply
 • Elisabeth+Johansson
  12 December, 2017 at 09:50

  Har en systerdotter som önskat sig precis dessa i julklapp, vore jättekul att vinna och se henne skina upp på julafton :)

  Reply
 • Johanna
  12 December, 2017 at 09:54

  Åh dessa bostad ser ju så läckra ut!! Jag skulle vilja vinna, såklart men jag skulle ge vinsten till min syster som nyss fött barn och är mer än välförtjänt av presenter! (Hon födde hemma i badrummet, han hade bråttom den lilla killen som kom) och hon önskar sig borstar från real techniques i julklapp faktiskt ❤️

  Reply
 • Heléne M
  12 December, 2017 at 09:56

  Har en dotter som börjat ta mina borsta så nu vill jag ett par som bara är mina!

  Reply
 • Cassandra
  12 December, 2017 at 10:12

  Jag och min syster älskar verkligen Real Techniques!! Skulle göra mig så glad om jag vann dessa borstar, då jag skulle vilja ge dem till min syster i julklapp. Hon ger mig alltid så bra julklappar och jag känner att i år ska jag ge henne den bästa! Hon skulle bli så glad om hon fick limited edition borstar!

  Reply
 • Annika
  12 December, 2017 at 10:16

  Jag saknar borstar helt! Har en som jag snott av min 10-åring (läs kvalitén på den) som jag använder till både rouge och bronzer.

  Reply
 • Sandra Nilsson
  12 December, 2017 at 10:20

  Jag skulle verkligen behöva nya sminkborstar, har två som jag använder varje dag, men som verkligen skulle behöva bytas ut. Är en sån som inte prioriterar mig själv och har därför inte löpt några nya borstar.

  Reply
 • Jessica sjögren
  12 December, 2017 at 10:22

  Tänk vad härligt att få bra verktyg att jobba med , mina är gamla som gatan. Sedan sonen kom har allt fokus och alla måsten lagts på honom. Var längesedan jag köpte något till mig själv och jag känner bara detta är något jag villhöver ha

  Reply
 • Linda
  12 December, 2017 at 10:40

  Det här vore skoj, att vinna för att pröva på mig själv =D

  Reply
 • Monika+Lindh
  12 December, 2017 at 10:50

  Med min hy behövs verkligen alla bra verktyg som kan erbjudas för att den ska ha lyster som håller.

  Reply
 • Hanna R
  12 December, 2017 at 11:15

  Smink är min passion i livet men jag har tyvärr så dåliga verktyg att arbeta med.
  Jag vill bli bättre och utvecklas inom skönhet och makeup och vet att verktygen som kommer ifrån Real Techniques kan hjälpa mig på resan mot att nå min dröm!

  Reply
 • Diana
  12 December, 2017 at 11:34

  Med dessa vackra borstar skulle min makeup bli en fröjd att sätta,
  jag skulle omsorgsfullt fixa mig med drag så fjäderlätta,
  mina ögon skulle glittra likt borstarnas skaft,
  om jag dessa i min ägo haft,
  att på morgonen få måla mitt ansikte med smink är en glädje för mig,
  därför känner jag att Real Techniques Brush Crush skulle göra mig till en väldigt lycklig tjej!

  Reply
 • Pauline
  12 December, 2017 at 11:53

  Men så fina?! Nu äger jag redan massa borstar – men min syster som jag nyligen fått att gilla smink skulle älska dessa i julklapp!

  Reply
 • Felicia
  12 December, 2017 at 12:27

  Åh vad fina borstar! De borstar jag använder just nu har sett bättre dagar, de är både gamla och tråkiga så att få lite nya fräscha borstar hade varit perfekt!

  Reply
 • Helena+Lindgren
  12 December, 2017 at 12:39

  Jag älskar allt som är vackert och dessa sminkborstar får mig att ha ett ha begär jag måste bara ha dom.

  Reply
 • Anna
  12 December, 2017 at 12:39

  Jag erkänner: mina borstar är lite äckliga och jag behöver helt enkelt nya!

  Reply
 • Rebecka+Gustafsson
  12 December, 2017 at 12:48

  Jag skulle behålla en- för att jag verkligen borde byta ut mina gamla slitna toviga (!) borstar- en skulle min fina vän A få för att hon är 8år och älskar glitter, och de andra skulle bli julklapp till systersonen som älskar smink!

  Reply
 • Sara
  12 December, 2017 at 12:58

  Vill vinna för att jag älskar att testa nya produkter! Borstar utgör en viktig grund för att få basen att sitta fint. Hade varit roligt att få testa de här!

  Reply
 • Natalie Forss
  12 December, 2017 at 13:32

  Åh vilken drömvinst den tolfe luckan är, dessa borstar får väldigt gärna flytta in i min necessär. Borstar i rosa glitter, högst upp på önskelistan dessa sitter.

  Reply
 • Alice
  12 December, 2017 at 13:52

  Men åh vad fina!! Behöver nya sminkborstar och skulle bli överlycklig om det blev dessa!

  Reply
 • Emelie
  12 December, 2017 at 13:57

  Min lillasyster älskar att hålla på med smink och sminka andra. Hon tjatar dagligen om att hon en dag sna bli make up artist! Därför hade denna lucka vart som skapad för mig att vinna, så jag kan få överraska henne med lite nya vackra sminkborstar i julklapp! Kram

  Reply
 • Nea bäck
  12 December, 2017 at 14:23

  Jag är väldigt sminkintresserad och mina föräldrar har precis skilt sig och har inte så mycket pengar så jag vet att jag inte kommer få nästan några julklappar i år därför skulle det vara väldigt roligt om jag skulle vinna någon julklapp istället!

  Reply
 • Annette
  12 December, 2017 at 14:33

  Hej. Det här skulle vara kul att vinna! Har haft så svårt att hitta bra penslar som funkar för mig

  Reply
 • Tingeling
  12 December, 2017 at 14:41

  har länge behövt byta ut mina borstar men det är inte lätt när man studerar oh alla pengarna går åt till studielitteratur. Dessa borstar är ju skit snygga så man kan till och med ha dem som en inredningsdetalj när man inte använder dem i stället för att gömma bort dem

  Reply
 • Inger-Anne Room
  12 December, 2017 at 14:47

  Behöver förnyas,hoppas,önskar;)

  Reply
 • Marie R
  12 December, 2017 at 15:22

  Bra verktyg är ju A och O för ett strålande resultat. Spelar ingen roll om vi pratar utrustning i ett kök, verkstad eller sminkväskan. För en make-up-dyslektiker som jag skulle dessa borstar bli den skjuts mot ett smashing jag som jag så väl behöver :-)

  Reply
 • Stina+Polvi
  12 December, 2017 at 15:45

  Det vore superhärligt med nya borstar och denna sponge :) Jag vet Tomten lagt liknande i paket till döttrarna.. :)
  Denna Tomtemor glömde sig själv, igen, såklart :)
  Ha en fin kväll,
  kram !

  Reply
 • annsofi
  12 December, 2017 at 15:46

  Det är inte alltid rätt,
  att göra mig fin på olika sätt.
  Men nu du ska få hjälp med detta,
  utan att själv pengar behöver sprätta.

  Reply
 • Love
  12 December, 2017 at 15:54

  Min stora dröm när jag va liten va att ha en enhörning som husdjur.. och känner lite att dessa borstar är det näst bästa efter det då dom är väldigt unicorn-liknande! Att vinna dessa borstar hade (nästan) uppfyllt en barndomsdröm!!

  Reply
 • Anna
  12 December, 2017 at 16:01

  Mina sminkborstar är billiga och gamla, så att vinna nya av bättre kvalitet vore väldigt kul. Jag tror att Tomten tycker att jag har varit extra snäll, och förstår att jag behöver ordentliga sminkborstar nu till jul.

  Reply
 • Ernesa
  12 December, 2017 at 16:04

  Vill gärna upptäcka förbättringen som borstar ger!

  Reply
 • Caroline+L
  12 December, 2017 at 16:08

  Vill gärna byta ut mina borstar till nya och fräscha. Att de är snygga gör ju knappast något.

  Reply
 • Elin N
  12 December, 2017 at 16:23

  Just nu gör jag en hel del julshower där jag ständigt måste sminka mig. Tyvärr är mina borstar gamla, slitna och skulle verkligen behöva bytas ut. Det vore fantastiskt om man hade turen att vinna dessa snygga!! :)

  Reply
 • Madelad83(Madeleine)
  12 December, 2017 at 16:24

  Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och har utmanat min ångest som jag plågats av sedan 12 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten present

  Reply
 • Rolle
  12 December, 2017 at 16:28

  Jag skulle vilja vinna dessa sminkborstar till min underbara galna sminkjunkie till fästmö.

  Reply
 • Kristin
  12 December, 2017 at 16:30

  Mina bostar måste slängas efter trogen tjänst. Har alltid köpt på apoteket eller något annat billigt ställe, skulle gärna testa på dessa, misstänker att kvallité ger bättre resultat, och det vill jag ha :)

  Reply
 • Isabelle Sjöstrand
  12 December, 2017 at 16:35

  Jag vill vinna för att jag älskar smink och för att det skulle vara en fin julklapp till mig själv som klarat mig igenom 2017 trots min ångest <3

  Reply
 • Rolf
  12 December, 2017 at 16:46

  Så fin julklapp till min kära dotter, så hon inte bara får böcker med Harry Potter. Fina färgglada borstar tycker hon mycket om, så hoppas så att den fina vinsten till mig kom. Så hon den i julklapp kan få av mig, det skulle vara helt okej.

  Reply
 • Nea+bäck
  12 December, 2017 at 17:16

  Jag är väääldigt smink intresserad och skulle behöva lite påfyllning av sminkbrostar, speciellt real techniqes! Sååå fin färg på dom, och ser ut att vara i väldigt bra kvalite! Jag håller tummarna! Puss och kram skumbanan<3

  Reply
 • Isabelle
  12 December, 2017 at 17:19

  jag har bara en borste och den är äcklig och gammal. hade varit kul med nya borstar så kan jag lära mig lägga fin ögonskugga

  Reply
 • Nadja
  12 December, 2017 at 17:22

  Men så fina! Vill gärna få…..

  Reply
 • Barbro+Larsson
  12 December, 2017 at 17:38

  Finns faktiskt ingen pardon, mina gamla borstar måste snarast gå i pension!

  Reply
 • Maria S
  12 December, 2017 at 17:46

  Mina borstar är nog 10+ år gamla nu och sjunger på sista versen. Därför hade jag gärna velat uppgradera den till dessa färgglada borstar.

  Reply
 • Linda Mara
  12 December, 2017 at 17:56

  Jag har hört så mycket bra av dessa borstar och skulle så gärna vilja testa de. Ett stort plus är att de är ser ju så coola ut. Mina borstar som jag har nu är inte så mycket att hänga i granen så dessa skulle vara superkul att få vinna och testa :)

  Reply
 • Elina+Söderberg
  12 December, 2017 at 17:56

  Jag har hört så mycket bra om dessa borstar och är verkligen i behov av ett par nya!:)

  Reply
 • Miriam
  12 December, 2017 at 18:01

  Tror jag skulle få till ett mycket bättre resultat med dessa superfina borstar! :)

  Reply
 • Malin R
  12 December, 2017 at 18:38

  Jantelag, släng dig i väggen är du snäll
  för detta inlägg kan det hända att jag får skäll!
  För i Sverige passar det sig inte att säga att man är bra,
  men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!
  Jag är mamma och väldans bra, så det så!
  Jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på!
  Förtjänar inte det att firas lite extra ibland så säg?
  Som med grymma borstar, bara till mig?

  Reply
 • Tina
  12 December, 2017 at 18:58

  Har vid 45 års ålder börjat testa lite nytt inom makeup, både tekniker och färger, efter härliga och bra tips i din blogg.
  Känner mej lite modig här på landet.
  Köpte precis en ny palett från Marc Jacobs med superbra pigmentering, har även julkalendern från Bareminerals men jag ligger efter på borstfronten kan man säga…
  Håller tummarna.

  Reply
 • Camilla+W
  12 December, 2017 at 18:58

  Har hört att real tecniques borstar ska vara de allra bästa, och det tycker jag att jag brhöver, eftersom jag blev bestulen på min sminkväskan i somras och inte haft råd att ersätta den.

  Reply
 • Ewa+E
  12 December, 2017 at 19:25

  Yes! Det är är både vad jag behöver och vad jag önskar mig! Det blir en känsla av lyx vid varje sminkning!

  Reply
 • Emma+B
  12 December, 2017 at 19:25

  Ser ut som unicorns horn, vem vill inte ha såna liksom! :D

  Reply
 • Amanda L
  12 December, 2017 at 19:27

  Tro det eller ej…. jag äger INGA sminkborstar. Vill inte bara ha Real techniques, jag BEHÖVER dem.

  Reply
 • Sanna
  12 December, 2017 at 19:32

  Här hemma rensade jag nyligen ur ibland mitt gamla smink, som till 95% bestod av mitt gamla tonårssmink sedan mer än 10 år tillbaka. Det var med andra ord på tiden för en rejäl utrensning och det blev inte alls mycket kvar, så det vore toppen med ett par nya, fräscha och proffsiga sminkborstar inför 2018.

  Kram Sanna

  Reply
 • Ian
  12 December, 2017 at 19:33

  Sminkborstar står högt upp på sambons önskelista och ett sånt här kit hade hon verkligen uppskattat. Rosaglittriga borstar får gärna kika fram i badrummet och matcha med sambons rosa handdukar.

  Reply
 • Isabelle Hedström
  12 December, 2017 at 19:45

  Im born with glitter in my veins, så vad passar bättre än dessa ursnygga sminkborstar. Ser framför mig hur de står fint i behållaren på sminkbordet!

  Reply
 • Becky
  12 December, 2017 at 19:54

  Perfekt present för min kära syster som är så intresserad i smink och allt inom skönhetsvården!

  Reply
 • Tanya
  12 December, 2017 at 20:14

  Jag vill gärna vinna borstarna för att jag har 33 års ansikte att framhäva och dölja.

  Reply
 • Emmy
  12 December, 2017 at 20:32

  Investerade i nya ganska dyra borstar men tyvärr var dom inte alls bra och fällde massor strån. Mammapenningen tillåter inte riktigt att köpa nya igen så skulle vara grymt kul att få testa dessa! :D

  Reply
 • Linda
  12 December, 2017 at 20:43

  Åh, jag vill ha dessa – please

  Reply
 • EvaMar
  12 December, 2017 at 20:49

  Vilket häftigt set –
  så komplett –
  av borstar som är riktig ögonfröjd
  med kvalité som gör mig supernöjd.
  En lyckad kombination –
  en färgexplosion
  med toppenfunktion!

  Reply
 • Millah
  12 December, 2017 at 20:50

  Jag är med och skulle helt enkelt vilja vinna eftersom jag inte har några bra sminkborstar. Och jag tror att borstarna lägger grunden för hur resultatet blir. :)

  Reply
 • Maja
  12 December, 2017 at 20:52

  Smink är så mycket mer än att bara ”täcka”. Det är att utrycka, experimentera och framhäva. Något jag älskar är att vara kreativ med smink och det hade jag gärna varit med dessa borstarna. Visa det roliga och artistiska i det!

  Reply
 • Hannah
  12 December, 2017 at 20:53

  Jag håller på att lära mig att sminka mig “på riktigt” efter att ha övertalat kompisar att fixa min festmake de senaste åren. Nu börjar jag till och med få lite fingertoppskänsla och jag tror att rätt borstar är knepet för att få till det riktigt bra. Jag har hört mycket gott om real techniques och det skulle vara jättekul att få vinna ett eget set.

  Reply
 • Emily+Wallin
  12 December, 2017 at 21:08

  Till min dotter, så hon har rätt utrustning från början, nu när intresset för smink har börjat blomma. Bra sminkvertyg ger ett bra resultat och jag vet att deras borstar är av bra kvalité.
  Därför så skulle det vara kul att få ge detta till henne, som en tidig julklapp

  Reply
 • Caroline+O
  12 December, 2017 at 21:15

  Jag vågar inte ens tänka på hur gamla mina borstar är… Det märks om inte annat när jag använder dem och lämnas med en massa hår i ansiktet! Med andra ord skulle nya borstar vara varmt välkomna i min samling och speciellt eftersom jag hört så mycket gott om just detta märket. ❤

  Reply
 • Susanna
  12 December, 2017 at 21:30

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna borstarna till min kompis, hon är sminktokig och hade blivit så överraskad om hon fick dem.
  God jul!

  Reply
 • Maddie W
  12 December, 2017 at 21:32

  Vilka lyxborstar! Jag Har den dumma ovanan att applicera smink med fingrar och tops! Anledningen är att jag i dagsläget inte har några borstar, har inte unnat mig själv det. Detta vore en jättefin julklapp eller födelsedagspresent :D

  Reply
 • Andrea Breitholtz
  12 December, 2017 at 21:33

  Jag skulle kunna få pensionera mina något spretiga gamla borstar – är övertygad om att resultatet med dessa fiiina blir ännu bättre. Hoppas verkligen att Tomten är snäll idag ❤

  Reply
 • Carina
  12 December, 2017 at 21:39

  Är så morgontrött, tänker att dessa skulle pigga upp på morgonen när jag står och försöker fixa till mitt ansikte! Man kan ju inte annat än att le när man ser de vackra färgerna!

  Reply
 • Lena B
  12 December, 2017 at 21:51

  De här borstarna är så mycket min fina brorsdotter!
  Hon är 14 och har precis börjat med smink.
  Det vore så kul att få ge henne i julklapp så att hon kan lägga sin make-up med fina kvalitetsborstar!

  Reply
 • Astrid
  12 December, 2017 at 21:55

  Real Techniques borstar är verkligen superbra! Just nu använder jag den orangea serien för att skapa min bas varenda dag och resultatet är ju super! Jag blir alltid nöjd med basen, medan resten av sminkningen oftast känns “meh…”. Har jag tur kan jag bli nöjd, men vem vill chansa?

  Reply
 • Jessica . B
  12 December, 2017 at 21:59

  Dessa borstar vill jag dela med min dotter – härligt kitt , jag hoppas blir hennes och mitt !!

  Reply
 • Gunilla.M.B
  12 December, 2017 at 22:00

  För en maka och mor , “andas” dessa borstar – glamour !!

  Reply
 • Annika - drömmen om 11 barn
  12 December, 2017 at 22:04

  Jag skulle verkligen se detta som en julklapp till mig själv, att önska sig sminkborstar i julklapp av syrran eller maken känns liksom inte riktigt “rätt”. Och att önska sig detsamma av mina föräldrar eller svärmor kan bli riktigt, ehm… vad ska man säga? Lite… ja, då får jag kanske sminkborsten de hittade på bakluckeloppisen haha, nej men jag tror inte riktigt de har koll på vad man vill ha ;)

  Så real techniques borstar vore ljuvligt – så man har en start till att börja kunna lägga en shysst makeup igen <3

  Reply
 • Carina B
  12 December, 2017 at 22:08

  I min blygsamma borst-bukett
  Finner man inte många rätt:

  Omaka, slitna, vissna och gamla
  Äro de verktyg jag lyckats samla

  För när jag shoppar för skönhet och lyx
  Är borstar en onödig utgift, mej tycks

  Så hemma vid spegeln jag irriterat
  Klumpigt och felaktigt applicerat

  Jag känner mej fumlig och lite generad
  För dagens make-up är mer sofistikerad

  Sam och Nic visste nog vad de gjorde
  Och skapade borstar som gör vad de borde

  Så Real Techniques, kom och glittra hos mej
  Jag behöver er hjälp!

  Från: En vanlig tjej

  Reply
 • Mikaela
  12 December, 2017 at 22:23

  Vill vinna så jag kan ge borstarna till min bästis som är är lite mer rosa/lila än mig och väldigt glittertokig! :)

  Reply
 • Thea
  12 December, 2017 at 22:24

  Åh dessa borstarna har jag drömt om att ge till min syrra sedan du skrev om dem! Vill slå in de i nåt jätteglittrigt papper och gömma att ta fram sist av allt för att överraska henne ordentligt :)

  Reply
 • Therése E
  12 December, 2017 at 22:29

  Om tomten dessa borstar ger, lovar jag att sminka mer. Färg på både öga och kind. Nu hoppas jag på lyckans vind.

  Reply
 • My
  12 December, 2017 at 22:36

  PRECIS vad jag behöver! Har två . otroliga söta men busiga katter som åt upp delar att mina fina sminkborstar. De tyckte väl att det var så fluffiga och fina… så nu är mina borstar lite halta……

  Reply
 • Raili Pikkusaari
  12 December, 2017 at 22:36

  Önskar vinna nya borstar som behöver nu ,Att hoppas turen är nu på min sida

  Reply
 • Anna Bäckman
  12 December, 2017 at 22:39

  Skulle så gärna vinna dessa till min yngsta dotter, hon skulle älska dem – både funktionella och snygga!

  Reply
 • Madelene+Abrahamsson
  12 December, 2017 at 22:42

  Jag vill unna mig själv lite lyx och flärd för det tycker jag själv att jag är värd. Hoppas att dom fina borstarna hittar hem till mej för då blir jag en väldigt lycklig Tjej Kram!

  Reply
 • Maud
  12 December, 2017 at 22:55

  snygga borstar med kvalite något jag önskat mej

  Reply
 • Ellinor
  12 December, 2017 at 22:58

  Jag är inte så haj på makeup men gör vad jag kan. Skulle hemskt gärna göra sminkrutinen några snäpp lyxigare med dessa fina borstar! Och speciellt diamanten

  Reply
 • Ellinor
  12 December, 2017 at 23:03

  Har så få sminkborstar och skulle verkligen behöva fler. Har börjat utveckla ett stort intresse för smink på senaste tiden :)

  Reply
 • Amanda
  12 December, 2017 at 23:09

  Älskar nya borstar! detta hade varit underbart att vinna!

  Reply
 • Tatiana
  12 December, 2017 at 23:26

  Brush Crush borstar jag drömmer om här,
  tänk att vinna en Diamond spunge i fjärran där.
  Jag började genast rimma,
  höll på timma efter timma.
  Hoppas min tur är kommen,
  Real Techniques till mig är så välkommen!

  Reply
 • Johanna
  12 December, 2017 at 23:27

  Älskar alla deras borstar och tycker att nic och sam är så inspirerande så det vore sjukt kul att vinna dessa! kram

  Reply
 • Anna+L
  12 December, 2017 at 23:35

  äger en endaste tufsig sminkborste som sett sina bättre dagar så skulle vilja vinna och sluta använda fingertopparna som sminkredskap ; )

  Reply
 • Britt+Hägglund
  12 December, 2017 at 23:40

  Åh vad jag gärna vill vinna Brush Crush sminkborstar!

  Reply
 • Ulla Hägglund
  12 December, 2017 at 23:47

  Borstar från Crush
  på dem har jag chrush

  Hoppas på tur
  God Jul

  Reply
 • Theo
  12 December, 2017 at 23:56

  Tja… jag har väl inte mer anledning att vinna än någon annan men.. jag tycker att jag borde vinna för att jag aldrig skulle ha råd med något sånt här.

  Reply
 • Miriam
  13 December, 2017 at 22:14

  Vill våga mig på att skulptera ansiktet med lite skuggor och det vore toppen att starta med detta fina kit!

  Ha en fin kväll! Kram!

  Reply
 • susanna
  15 December, 2017 at 20:39

  Jag älskar glitter och färg. Dessa får mig å bli glad. Dessutom är alla borstar hemma gamla o slitna.

  Reply

Leave a Reply