Julkalender 2017 – Lucka 13

Lucka 13

Glad Lucia på er! Har ni fått se något luciatåg idag? eller kanske är ni med i ett själva? 🙂 I dagens lucka hittar vi härliga produkter från BECCA cosmetics. Jag har paletten (adlink) här hemma och foundationen (adlink) är en stor favorit. Den ger så mycket lyster! Med dessa två produkter får du en fantastisk bas 🙂

Värde 880kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit

Lycka till!

Grattis Jennie! Du har ett mail från mig 🙂

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 1. Emelie skriver:

  Jag borde vinna för att jag denna månad spenderat all min ekonomi inför julens alla klappar till familjen och kusinerna! Där med har jag inte kunna införskaffa mig något nytt till mig själv och nytt SMINK är precis vad jah behöver inför nyår då jag ska resa iväg till en annan stad och fira! Då vill man va extra fin 🙂 kram

 2. Camilla skriver:

  Det här fina kitet vinner jag gärna. För det är precis rätt färger för mig och de ser ut till att kunna skina upp vilken grå dag som helst. <3

 3. Maria C skriver:

  Nu när vintern gör min hy torr och spröd,
  behöver jag PIXI för fukt, spänst och extra glöd.
  Då får mitt ansikte en ljuvlig lyster,
  och min deppiga uppsyn blir genast mindre dyster.
  Om jag detta skönhetskit vann,
  skulle äntligen drömmen om perfekt hy och make-up bli sann!

 4. Anna+L skriver:

  trött mamma -glåmig och inte skimrande adventsfin alls kan behöva lite hjälp på vägen om jag ska tindra i juletid

 5. Ellie skriver:

  Jag är med och tävlar för att jag hade blivit såå glad att få vinna lite nytt lyxigt smink. Är verkligen goals på allt du lottar ut. Så fina saker varje dag . <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..