Meny
ISABELLES JULKALENDER 2017

Julkalender 2017 – Lucka 15

Lucka 15

I dagens lucka gömmer sig en lyxig locktång (adlink) från Cloud Nine! Den här mångsidiga Wanden är 25 mm och har en keramisk yta som ger en mjuk och glansig yta. Med temperaturkontrollen kan du väja den värme som passar bäst för ditt hår vilket ger en skonsammare styling och ett långvarigt resultat :-)

Värde 1799kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit

Grattis Sara H! Du har ett mail från mig :-)

Lycka till!

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

131 Comments

 • Olivia
  15 December, 2017 at 01:17

  Åh! Har önskat mig en locktång som leverar ett ståtligt resultat hur länge som helst. Hade blivit så glad (och fin i håret) om denna blev min. Och min studentekonomi hade heller inte riskerat att få stryk! ‍♀️

  Reply
 • Alexandra
  15 December, 2017 at 02:56

  Hej, jag skulle vilja vinna eftersom jag är super intresserad av styling och är även sugen på att prova mera/andra produkter m.m för mitt hår för att se en skillnad och uppnå ett perfekt resultat. Är inte så duktig på hårprodukter men skulle vilja lära mig och har inte riktigt hittat någon stylingtång som är ett superhak för mig. Skulle vara kul upplevelse. Mvh Alexandra . lycka till också till er andra som är med och tävlar

  Reply
 • Sofia+T
  15 December, 2017 at 05:48

  Om jag vann denna skulle den hamna i ett paket till dottern 8 år gammal! Hon skulle bli så glad, stod o Lockade hennes midjelånga hår inför pyjamasparty i över 45 minuter med min gamla 90tals locktång… Hon tyckte att hon blev jättefin- men vill inte göra om det!

  Reply
 • Ottilia
  15 December, 2017 at 05:55

  Min perfekta bröllopsfrisyr är enkel vattenfallsfläta med en kaskad av lockar som faller från den, då jag ska gifta mig sommaren 208 skulle jag använda den här vinsten för att förgylla den dagen jag längtar mer efter än vad jag någonsin längtat efter något.

  Reply
 • Caroline Torbjörnsen valberg
  15 December, 2017 at 06:01

  För att jag så gärna vill göra mig fin på vår första nyårsfest efter 3 år av stillhet och familjeliv!

  Reply
 • Helens
  15 December, 2017 at 06:43

  Den här skulle göra mig fin alla dagar i veckan. Förgylla vardagsfrisyren men också få mig att glänsa på en fest eller två Så jag håller tummar å tår!! Ha det fint!!

  Reply
 • Jacqueline
  15 December, 2017 at 06:55

  Ska klippa av en stor del av mitt hår på måndag, ska göra en kort lob, och till den frisyren är det så grymt snyggt med mjuka lockar!! Tror det kommer bli grymt snyggt och är riktigt taggad, dock är jag ändå lite nervös då det blir en rejäl förändring då jag klipper av i princip halva håret så denna locktång hade varit guld! Kul också att få styla och göra sig extra fin nu inför alla jul och nyårs planer <33

  Reply
 • Marita
  15 December, 2017 at 07:01

  Jag har en locktång från 1989. Den funkar fortfarande men har nog gjort sitt… Den fräter dessutom så där härligt på topparna, det låter zzzz, om den… Ja, uppdatering behövs helt enkelt och det vore fantastiskt med en ny tång!

  Reply
 • Hilda
  15 December, 2017 at 07:09

  Mitt hår har äntligen blivit långt och fint och jag skulle gärna vilja ha snygga lockar. Mitt hår är annars ganska platt med lite volym.

  Reply
 • Maria
  15 December, 2017 at 07:22

  Har alltid önskat mig en locktång som kan förvandla mitt raka hår till fina lockar! Denna vinst är ett pris som verkligen rockar!

  Reply
 • Millah
  15 December, 2017 at 07:22

  Jag borde vinna för att jag älskar lockar. Det är så fint. :)

  Reply
 • Felicia
  15 December, 2017 at 07:28

  Jag har alltid tyckt att det är så fint med lockar men aldrig själv ägt en locktång, bara en plattång men det blir inte alls samma sak av att försöka locka håret med den. Därför hade denna lucka passat mig perfekt, hade varit så kul att få locka med en riktig locktång istället.

  Reply
 • tova
  15 December, 2017 at 07:30

  Min kusin är den som står mig närmast utöver min dotter, fast vi är skilda av hela landet, hon finns i kiruna och jag i lund. Hon ser alltid till att ge mig något fint fast hon vet att jag inte har möjlighet att ge något tillbaka. Hon har ett fantastiskt hår som hon lägger ner mycket tid på, gärna lockar av olika sorter, hon skulle bli glad och väldigt överraskad att få en sån julklapp av mig och det skulle kännas fint att för en gångs skull kunna ge henne något tillbaka.

  Reply
 • Ewa+E
  15 December, 2017 at 07:45

  Vill ha lockar i mitt hår
  och hoppas att jag denna får!
  Vill bli snygg och fin
  och inte längre med min gamla locktång lida pin!
  Mitt liv behöver nu lite lyx och flärd,
  för det är jag värd!

  Reply
 • Tanja
  15 December, 2017 at 08:12

  Den här skulle bli perfekt att vinna, då kan min dotter få öva och se om det är frisör hon vill bli. Plus att då kanske jag kan få vara fin i håret ibland, låter alltid mitt självtorka utan stylingprodukter eller något (tråkigt, jag vet) :)

  Reply
 • Annika+Andersson
  15 December, 2017 at 08:14

  Kul att få lite volym på mitt annars väldigt platta och spikraka hår.

  Reply
 • Jennifer
  15 December, 2017 at 08:21

  Har klippt mig precis. Hade en inspirerationsbild på “beachwavy”. Denna skulle nog klara av jobbet. Tokigt å ha en inspirerande bild på lockigt hår när mitt är tokigt rakt!

  Reply
 • Camilla+Berggren
  15 December, 2017 at 08:21

  En superchans att få en riktigt fin hårtång. Mitt långa hår behöver denna ✨

  Reply
 • Linda
  15 December, 2017 at 08:25

  Det här skulle passa bra, när man lockigt hår vill ha =D

  Reply
 • Titti+skarp
  15 December, 2017 at 08:31

  hej det skulle varit roligt med en locktång
  har endast platt tång så vore kalas kul att få fina lockar

  Reply
 • liselotte
  15 December, 2017 at 08:37

  Jag vill vinna för nu har jag äntligen lyckats spara ut mitt hår såpass långt att det går att locka, så en locktång hade passat jättebra i julklapp till mig själv.

  Reply
 • Kim+Lundberg
  15 December, 2017 at 08:39

  Jag älskar lockigt hår, har tom permanentat mej för att få till det. Dock har det växt ut nu, så denna vore toppen! :D

  Reply
 • Morsan
  15 December, 2017 at 08:51

  Lock på lock
  helt utan en massa plock
  Glansigt som få
  allt detta kan du med denna få

  Reply
 • Sara H
  15 December, 2017 at 08:52

  Åh vilken underbar vinst! Har gått och tänkt på just denna locktång sen jag fick reda på att den existerade, men har inte haft möjligheten att unna mig själv den! Använder mig av en 10+ år gammal locktång som inte ger särskilt fina lockar och som garanterat sliter en hel på håret! Nu när jag har blekt håret + använder silverschampo för att behålla min ljusa kalla ton har jag märkt att mitt hår börjar bli torrare och slitet. Att kunna reglera värmen för en mer skonsam styling hade varit perfekt för mig! Hade varit sååå lyxigt att fåge denna till mig själv efter en mycket tuff period med både ett heltidsinternship och plugg! Du kommer göra någon riiktigt glad med denna lucka kan jag lova :)

  Reply
 • Victoria+w
  15 December, 2017 at 08:58

  Detta är en perfekt julklapp
  Jag lägger den utanför hennes trapp
  Min vän har önskat sig detta
  Nu kan hon fixa håret och välja hätta
  Super lycklig kommer hon vara
  Då hon till denna redan har spara

  Kram ❄️

  Reply
 • Pernilla+D
  15 December, 2017 at 08:58

  Wow! Det här är min drömjulklapp! Jag har alltid önskat mig en locktång… Jag har lite längre väldigt rakt hår och alltid satt upp det i svans för att jag aldrig vet hur jag ska styla det och därför aldrigt vågat köpa en locktång. Det skulle vara drömmen att vinna denna och få chansen att pröva något nytt. :)

  Reply
 • Anna+M
  15 December, 2017 at 09:00

  En sån här har jag önskat mig så länge, men aldrig unnat mig att köpa! Hade vart en dröm att få vinna en i julklapp <3

  Reply
 • Merima+Smajlovic
  15 December, 2017 at 09:00

  Jag förtjänar det säkert inte mer än någon annan så det är svårt att skriva varför just jag av alla ska vinna.
  Det vore dock guldvärt att få vinna och överraska min mamma med denna locktång som man annars inte har råd med. :)

  Reply
 • Cristel
  15 December, 2017 at 09:03

  Så kul att få ge håret en lock eller två
  Det skulle jag göra om jag denna skulle få!
  Stilig och snygg inför festen på nyår
  Så alla blir avundsjuka på mitt hår!!

  Reply
 • Lotta Pettersson
  15 December, 2017 at 09:26

  Jag vill ha vackra lockar och lysa av glans och glädje! :)

  Reply
 • annsofi
  15 December, 2017 at 09:31

  Julen står för dörren i glitter och glamour
  och i juletider är alltid väntan så stor
  min dotter stora önskan är i år
  att en Butt Nine hon får
  Vågor, glamour eller lockar,
  Med Butt Nine slipper man att tiden krockar.
  Drömmer om ett fantastiskt hår,
  Butt Nine att det faktiskt går.
  En Butt Nine om jag vinner ske ge..
  som får min älskade dotter att le.

  Reply
 • Anneli
  15 December, 2017 at 09:39

  Nostalgivarning på denna, tänker på det ljuva åttiotalet då jag “lockade” håret varje morgon (och tuggade rosa bubbelgum) :)

  Reply
 • Eliisan
  15 December, 2017 at 09:41

  Jag har ett tunt och fint hår som speciellt på vintern, ligger “slickat” på huvudet. Här uppe i norrländska kylan måste mössa vara på, och frisyren blir därefter! Har alltid önskat mig en locktång, skulle vara roligt att få känna sig fin i håret, speciellt nu inför alla helgtiderna. Att den är skonsam är helt perfekt, det passar mitt tunna, mjuka hår.

  Den här fina och lyxiga locktången från Cloud Nine skulle vara mer än välkommen, åh så glad jag skulle bli om jag vann den!

  Reply
 • Maud
  15 December, 2017 at 09:42

  Skulle då utan problem kunna fixa till min frisyr varje morgon.

  Reply
 • kristinhammar@hotmail.com
  15 December, 2017 at 09:44

  Den locktång jag har nu, fastnar håret i och bränns upp…. Oerhört trist för jag har tjockt och fint hår som skulle se så bra ut lockigt och luftigt :)

  Reply
 • Natlie F
  15 December, 2017 at 09:46

  En plattång jag har i min ägo, men att få till lockar med denne är inte alls lätt, brukar resultera i att håret ser hemskt ut med en lock här och där. Så en vinst av en locktång vore perfekt, så jag äntligen kan få till lite fina lockar.

  Reply
 • Louise Johansson
  15 December, 2017 at 09:51

  Med denna klapp får jag äntligen ordning på mitt hår,
  fattar inte hur andra så fina lockar får.
  Jag så mycket bra om Cloud Nine hört har,
  så denna tång skulle göra att jag många tårar spar.
  Så trist det är när lockarna efter någon timme försvinner,
  så jag gärna en ny locktång finner!

  Reply
 • Sara
  15 December, 2017 at 09:58

  Jag har haft min gamla locktång i flera år och skulle vara så kul att få vinna en ny! :)

  Reply
 • Amanda P
  15 December, 2017 at 10:35

  Mitt hår är en enda tråkig frisyr.
  Ja, till och med så tråkig att den nästan är tortyr.
  Men med hjälp av en fantastisk locktång,
  kanske till och med jag kan få ordning på mitt håromfång.
  Och det skulle göra mig så glad,
  att se mina fina lockar i spegeln varje dag!

  Reply
 • Elin
  15 December, 2017 at 10:39

  Fåå detta är min drömlucka!! Har sökt ganska lönge efter en bra locktång eftersom min börjar ha sett sina bästa pr och inte levererar några snygga lockat. Som student har jag int haft råd att köpa en ny så därför skulle jag galet gärna vinna detta! Skulle vara kul att få göra sig extra fin i håret

  Reply
 • JoannaWozniak
  15 December, 2017 at 10:49

  Vill vinna den till min jobb!! vi behöver en låcktong att se ut fint i håret och ofta vi hämtar hemifrån men alla vi har en gammalt som funkar inte så bra så vi skulle va superglada över helt ny bara för jobbet :D

  Reply
 • Emelie
  15 December, 2017 at 11:11

  Har en kass locktång här hemma som det bara är en tidsfråga till att den börjar brinna. Men har inte råd att köpa ny så det har resulterat i att jag aldrig gör mig fin i håret. Går med mitt risiga och tråkiga hår dag ut och dag in. Men inför jul och nyår hade det varit så underbart att få känna sig fin för en gångs skull och den här locktången hade verkligen gett mig den känslan.

  Reply
 • Elisabeth Öberg Lansink
  15 December, 2017 at 11:31

  Åååh, jag har så länge önskat mig en locktång! Nu har min plattång just gått sönder, så jag är helt utan stylingverktyg. Denna skulle verkligen vara en räddare i nöden, både till vardag, men också till fest!

  Hoppas på massor av tur

  Reply
 • Love
  15 December, 2017 at 11:35

  Va perfekt! Har haft problem med min locktång alldeles för länge då den smalnar ner i botten och jag vill ha jämntjocka lockar. Då mitt hår är ganska långt så blir lockarna stora och våga i toppen och väldigt små och täta i botten vilket jag inte vill ha. Vill ha snygga stora hollywood lockar som jag tror den här hade kunnat hjälpa mig med!

  Reply
 • Per
  15 December, 2017 at 11:36

  Skulle ge till min fru som önskar sig en.

  Reply
 • Marianne A
  15 December, 2017 at 11:37

  Har ingen längre eftersom min son tog med den när han flyttade hemifrån!

  Reply
 • Pauline
  15 December, 2017 at 11:53

  Åh denna önskar jag mig för att jag helt enkelt fått (äntligen!!) en bra längd på håret som man kan locka. Och jag är en av de där som aldrig fattat hur man gör med plattång. Skulle vara tjuusig varje dag!

  Reply
 • Maria H
  15 December, 2017 at 12:00

  Den förvandlar rakt till vågor
  helt utan några otäcka plågor
  med lite värme går det lätt
  att uppnå en förvandling på detta sätt

  Reply
 • JoHaNNa - Kreativ Ensamstående Mamma
  15 December, 2017 at 12:01

  Jag vill vinna för att jag är sämst på att fixa håret, men med detta verktyg kanske jag kan få lite underverk i håret ?

  Reply
 • Sanna
  15 December, 2017 at 12:12

  Här hemma har jag en gammal locktång som är mer än 10 år gammal (dvs. äldre än dottern). Den fungerar fortfarande men det tar hundra år för den att bli varm och lockarna blir aldrig riktigt bra. Det vore därför fantastiskt att få byta ut denna emot den här nya, fina och förhoppningsvis bättre locktång än min gamla.

  Extra viktigt hade det varit nu när jag inte längre är ensam om att vilja locka håret till jul, nyår och alla andra festligheter. Nu vill 10 åriga dottern Alva även hon vara lite extra fin i håret vilket gör att tiden för att locka blir dubbelt så lång, och då skulle det underlätta med en locktång som snabbt blir varm och lockar håret så att lockarna blir bra snabbare.

  Kram Sanna

  Reply
 • kappolito@gmail.com
  15 December, 2017 at 12:14

  Jag ska va ärlig och säga att jag under mina 32 år aldrig har ägt eller använt en locktång. Skulle va jätte kul att få använda på mitt långa hår jag nu har sparat till. Vem vet mitt platta hår kanske kan få lite lockar och se lite snyggt ut.

  Reply
 • Isabelle+Hedström
  15 December, 2017 at 12:26

  Åh! Jag försöker locka mitt hår gång på gång, men det faller alltid tillbaka till rakt efter en stund. Mitt hår är så tungt och tjockt. Denna locktång tror jag på att det håller. Håller tummarna!

  Reply
 • Emma S
  15 December, 2017 at 12:28

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag tycker att det är så fint att ha lockigt hår, men jag har bara en plattång och har fått inse efter måååånga försök att jag bara inte har fått gåvan att kunna locka håret snyggt med en plattång. Det g-å-r inte!

  Reply
 • Ana
  15 December, 2017 at 12:38

  Jag skulle vinna för min dotter som är cheerleader och som oftast måste ha lockigt hår för sina tävlingar/uppvisningar. Resten av tiden kanske lånar hån den till mig (jag hoppas). =)

  Reply
 • Madeleine Leonnie
  15 December, 2017 at 12:54

  Mitt hår är rakare än en linjal – därför vore det kul att i alla fall ha ett val!
  Med denna fantastiska wand från cloud nine skulle mitt hår äntligen få lite lockar – så snälla jultomten du rockar!

  Reply
 • Kaarina
  15 December, 2017 at 13:00

  Jag älskar att vinna

  Reply
 • Lisette Johansson
  15 December, 2017 at 14:10

  Har så tunt och spikrakt hår, har länge velat köpa en locktång men inte haft råd. Så att vinna denna och vara extra fin på nyår hade varit underbart!

  Reply
 • Caroline+L
  15 December, 2017 at 14:12

  Oj så härligt det vore med denna dyrgrip till håret. Enda chansen att få den är genom att vinna här. Min locktång är gammal och används sällan, slitage på håret är inte kul.

  Reply
 • Natalie S
  15 December, 2017 at 14:24

  Mitt ostylade hår är ett stort behov av en locktång. Skulle göra vardagen lite snyggare och julhelgen fester glammigare.

  Reply
 • J.
  15 December, 2017 at 14:33

  Jag har gått runt med håret i en rufsknut I snart 3 månader. Det är äntligen så pass långt att jag kan ha det i knut… Men också så långt att det skulle vara fint utsläppt. Trodde jag. Istället ligger det platt och trist runt huvudet. Jag kollar säkert varje vecka på olika tänger, men hur ska man välja? Om jag vinner kan jag äntligen styla håret och få den där drömmiga Frippan jag vill ha.

  Reply
 • Camilla
  15 December, 2017 at 14:50

  Åh! Jag har precis klippt av mig håre

  Reply
 • Carola Carlsson
  15 December, 2017 at 14:50

  Mitt hår är både tunt och platt
  Och jag passar inte alls i hatt
  Faktiskt otroligt tråkigt
  Att få vinna denna skulle ej vara så pjåkigt

  Reply
 • Camilla
  15 December, 2017 at 14:51

  Åh! Jag har precis klippt håret och hsr självfall. Vore så snyggt att få till lite snygga lovkar i håret men äger ingen locktång. Nu håller jag alla fingrar och tår. Vilken jilklapp!!

  Reply
 • Annette
  15 December, 2017 at 14:54

  Hej. Har ett sånt där tunt tråkigt hår men jag vill ha lockigt och nu kanske jag kan få det med hjälp av den här vinsten:)

  Reply
 • Maria
  15 December, 2017 at 14:55

  Har drömt om en riktig locktång länge men inte investerat eller unnat mig någon då jag varit föräldraledig. Har istället vid få tillfällen använt plattången, vilket inte är så smidigt… Skulle vara så kul att vinna denna lyxiga tång för att enklare piffa till mig när jag vill!

  Reply
 • Therese
  15 December, 2017 at 15:07

  Åh min drömlucka! Jag har alltid önskat mig en locktång men aldrig ägt någon. Jag har flera gånger försökt få till snygga lockar med min plattång men det vill sig inte hur mycket jag än provar. Mitt hår bara blir rakt på en sekund eller får till världens fulaste lock så man snarare liknar Elvis. Med denna skulle alla lockproblem i världen vara lösta och jag skulle kunna få till snygga frisyer istället för att alltid gå runt med ett tråkigt rakt hår (som är mitt safecard för att undvika Elvisproblemen).
  Har läst massor om märket cloud nine, och att det är det bästa märket på marknaden som bara de bästa frisörerna använder sig av. Därför har jag varit så suktad av deras produkter, men de är alldeles för dyra för mig att köpa själv tyvärr. Så snälla snälla, låt mig vinna min alldeles första locktång från cloud nine. Skulle testa nya frisyrer varje dag under julhelgen och skryta om tången för alla ✊✨

  Reply
 • Ernesa
  15 December, 2017 at 15:31

  Nyss klippt och tonat håret, pricken över i:et kommer när jag kan skapa förtrollande vågor i min hanterliga pageklipp.

  Reply
 • Nobella
  15 December, 2017 at 15:37

  Ååååååh det här är exakt vaf jag hat velat ha sååå länge, mem har aldrig haft råd att köpa en bra. Jag har så platt och livlöst hår och ibland vill jag bara kunna göra bombshell waves men det är ju omöjligt… skulle bli så otroligt lycklig om jag vann denna!

  Reply
 • Maria
  15 December, 2017 at 15:42

  Drömmer om ett vackert svall,
  ett stort lockigt naturligt fall.
  Istället ligger det klistrat mot min hud,
  allt annat än en änglalik skrud.
  DNA:t ligger inte på min sida,
  får mot mitt platta hår strida.
  Locktången skulle skapa hår-magi,
  trista hårdagar är äntligen förbi.

  Reply
 • Maria
  15 December, 2017 at 15:44

  Klippte av mitt långa hår förra månaden och vågade mig på en axellång frisyr. Superfint MEN det saknas verkligen volym och form. Kände mig så himla fin när jag lämnade salongen, och vill ju kunna känna mig så varenda dag. Hade varit en underbar vinst mao! ✨

  Reply
 • Annika+Samuelsson
  15 December, 2017 at 15:53

  Har nu bränt mig varje gång på vår nuvarande skruttiga tång.
  Sladden har dottern till hälften råkat smälta lite grann
  skulle därför jubla om jag vann, en ny fräsch variant för styling av tjej och tant.

  Reply
 • Monika+Lindh
  15 December, 2017 at 16:35

  Spikraka lockar kan man kalla mina försök till styling. De raknar efter en liten stund. Vore toppen att kunna ha lockar som räcker en kväll.

  Reply
 • Monika Lindh
  15 December, 2017 at 16:36

  Spikraka lockar kan man kalla mina försök. Vore toppen att kunna få till lockar som räcker en kväll!

  Reply
 • Miriam
  15 December, 2017 at 16:43

  Min gamla älskade locktång gick precis sönder och det vore därför toppen att få vinna en! <3

  Reply
 • Sandra+Eriksson
  15 December, 2017 at 16:47

  Har en gammal och dålig locktång nu vilket resulterar i att håret oftast får bli uppsatt vilket är väldigt tråkigt. Skulle sitta fint med en ny!

  Reply
 • Jerker
  15 December, 2017 at 17:02

  Det vore så kul att få vinna och ge min älskade fru, eftersom jag vet att hon önskat sig en sån här rätt länge <3

  Reply
 • Christin F
  15 December, 2017 at 17:09

  Jag känner mig förtvivlad för jag har fått ett slitet parti hår på sidan av huvudet. Det är en enda härva. I samma veva har jag börjat få gråa strån:( Mitt hår är därför i behov av bra produkter och skonsamma verktyg. Längtar efter att få känna mig fin!

  Reply
 • Emmy
  15 December, 2017 at 17:21

  Skulle vilja vinna så jag kan se ut som en pinglig mamma istället för mitt ruffsiga hår som alltid hamnar i en toffs av bekvämlighetsskäl. Måste hinna lära mig göra fina lockar till jag ska gifta mig i sommar :D

  Reply
 • Anna
  15 December, 2017 at 17:26

  Har inte råd att permanenta håret, men jag vill kunna ha lockar i alla fall!

  Reply
 • Sofie Fransson
  15 December, 2017 at 17:34

  Många har sagt till mig att jag ska locka håret, att det skulle piffa upp min frisyr jättemycket. Men jag har inte haft råd att köpa en locktång.
  Så i år önskar jag mig en locktång av tomten! =D

  Reply
 • Lina
  15 December, 2017 at 17:52

  Har alltid drömt om lockigt hår, denna borde klara att fixa det

  Reply
 • Isabelle
  15 December, 2017 at 17:53

  jag har väldigt platt och trist hår, så det hade varit underbart att vinna så man kan få riktigt fina lockar. perfekt nu inför julen

  Reply
 • Tingeling
  15 December, 2017 at 18:11

  Jag har tjockt hår som vägrar göra sig i frisyrer det bara halkar ur allt. Med denna tång jag kanske kan få lite volym och några fina skruvar i som håller hela kvällen

  Reply
 • Ronja
  15 December, 2017 at 18:11

  Jag älskar festliga lockar, det är så snyggt och jag har länge drömt om att få bära det jag med. Jag har långt tjockt hår så det skulle vara bra med en sån här kvalitets locktång. Skulle känna mig så fin på nyår!

  Reply
 • mikaela
  15 December, 2017 at 18:14

  Har alltid önskat mig en locktång, jag har plattat håret i 15 år nu men ALDRIG testat att locka det, så detta vore en bra chans att få vinna en fin locktång i bra kvalitet!

  Reply
 • Jerker
  15 December, 2017 at 18:58

  Jag vill uppfylla så många önskningar jag kan av min frus önskningar, och denna vore så kul att få överraska henne med <3

  Reply
 • Matte+#1
  15 December, 2017 at 19:15

  Perfekt för mig som lockar vill ha
  men har en gammal locktång som bara är till soptippen att ta…

  Reply
 • Anna+Lj
  15 December, 2017 at 19:22

  Spikrakt tjockt hår är kanske en dröm för många men jag drömmer om volym och fina lockar. Kanske en vinst från Cloud Nine är vägen till mitt drömhår

  Reply
 • Kam
  15 December, 2017 at 19:37

  Hej, Med en locktång skulle jag kunna göra perfekta lockar i mitt frizzigt hår.

  Reply
 • Linnea+H
  15 December, 2017 at 19:42

  Håret bara spretar åt alla håll,
  vad ska jag göra för att få kontroll?
  Jag önskar att håret kunde bli stylat med vackra lockar,
  nu när vi plockar fram pynt och julbockar,
  så jag äntligen kan få känna mig fin i håret,
  lagom tills vi ska fira in det nya året!

  Reply
 • Sofie
  15 December, 2017 at 19:45

  Skulle gärna vilja vinna för att kunna piffa till håret vid festliga tillfällen.

  Reply
 • Anette+Eriksson
  15 December, 2017 at 19:46

  Nu när jag ska börja dejta utanför chatten
  räcker det inte att styla håret med vatten
  Den lyxiga locktången skulle ge mig ett hollywood-svall
  som kommer att få varenda Casanova på fall
  Så hjälp mig att bli glamorös
  med vänlig hälsning från en snart FD singeltös

  Reply
 • Malin+R
  15 December, 2017 at 19:59

  Juletid för mig handlar om att skapa härlig atmosfär
  -& vara omgiven av de människor jag håller kär
  Julmust är ett givet inslag till julaftonsmaten
  lika självklart som att skinkan & sillen pryder faten
  Denna lyxiga locktång skulle dock sätta pricken över i:et
  -bli den där lilla skillnaden som förgyller livet
  Ty jag har en dröm om att fylla vår ek med klappar
  varpå det står gästernas namn på små, små lappar
  En idé hämtad från Astrid Lindgrens värld
  som skulle ge julafton lite extra lyx & flärd
  Denna gåva skulle vara perfekt till kvällens tonårsgäst,
  så hon är redo för årets avslutande, stora fest!

  Reply
 • Nadja
  15 December, 2017 at 20:23

  Perfekt vinst för mig som en ny locktång behöver
  men som studerande har jag inte så mycket klöver.

  Reply
 • Klara Liabäck
  15 December, 2017 at 20:27

  Att vinna denna lyxiga locktång skulle göra mig så glad,
  jag i min önskelista till tomten just en sådan present bad.
  En skonsammare styling är perfekt för mitt tunna hår,
  och fantastiskt att ett långvarigt resultat man också får.
  Att vinna en locktång från Cloud Nine nu i jul,
  det vore så himla fantastiskt kul.
  GOD JUL och GOTT NYTT ÅR,
  om jag vinner lovar jag att det kommer en lyckans tår.

  Reply
 • Klara+Liabäck
  15 December, 2017 at 20:30

  Att vinna denna lyxiga locktång skulle göra mig så glad,
  jag i min önskelista till tomten en sådan present bad.
  En skonsammare styling är perfekt för mitt hår,
  och ett långvarigt resultat man också får.
  Att vinna en locktång från Cloud Nine nu i jul,
  Det vore så himla fantastisk kul.
  GOD JUL och GOTT NYTT ÅR,
  om vi vinner lovar jag att det kommer en lyckans tår.

  Reply
 • Annette+Jönsson
  15 December, 2017 at 20:31

  Tänk att få rätt på mitt yviga hår
  Två graviditeter har satt sina spår.
  Vackra lockar i håret och massa glans
  Tänk om denna i mitt badrum fanns

  Reply
 • Jessica Eliasson
  15 December, 2017 at 20:37

  Har ett typiskt nordiskt hår. Tunt, flygigt, blonderat. Kräver en försiktig yttre påverkan. Har långt hår men vågar inte riktigt locka det med den gamla locktänger jag fått ärva av min mor. Men denna låter ju som rätt verktyg. Vilken lycka att kunna få lite lockar i detta ösregn till hår.

  Reply
 • susanna
  15 December, 2017 at 20:37

  Jag är ytterst noga med mitt hår vad jag anväder för produkter och verktyg. Denna kan man ju inte tycka illa om .Kan jag känna mig vacker;)

  Reply
 • Jane+Thorlund
  15 December, 2017 at 20:41

  Jag har en locktång, den är fruktansvärd!
  Vet inte varför jag ens har den kvar, för den funkar knappt och håret fastnar och luktar bränt.
  Men jag ääälskar lockigt hår, och har en dröm om att en dag vakna upp med underbara prinsesslockar.
  Det kommer kanske inte riktigt hända, men med denna skulle jag i alla fall kunna ha prinsesslockar efter en liten stund. :D

  Reply
 • Theresia+Vidén
  15 December, 2017 at 20:54

  Mitt hår är så tunt och platt och tråkigt. Går aldrig få liv i det. Denna blir nog min hjälte så att jag kan få ett hollywood svall här hemma!

  Reply
 • Johanna
  15 December, 2017 at 20:56

  Jag äger ingen locktång. Och lockar med plattång håller inte i mitt hår. Märkligt, men så är det. En vinst hade varit superkul :)

  Reply
 • Becky
  15 December, 2017 at 21:01

  Drömmer att ha lockigt hår fixad med en rejält och effektiv locktång!

  Reply
 • Yvonne
  15 December, 2017 at 21:08

  Hej!

  Olika tänger, spolar och sprayer,
  klämmor och dyra frisörgrejer
  klassiska flätor över natten
  tuperat, våfflat, saltvatten…

  Hur man gör lockar i mitt hår
  är något jag inte förstår,
  jag har försökt på en massa sätt
  men det är alltid något som går snett?

  Om det går att få till rätt vågor
  skulle jag bli eld och lågor!
  – Waving Wand från Cloud Nine, hallå!
  din största utmaning finns här, passa på!

  Hoppet nu till Isastar står
  som gärna få visa att det går,
  vi håller tummarna, min döttrar och jag
  att just denna fredag är vår lyckosamma dag!

  Kram Y

  Reply
 • Sandra
  15 December, 2017 at 21:13

  Åh en lucka precis för mig! Det är nästan pinsamt att säga det men aldrig ägt en locktång under mina 31 år. Plattång har varit grejen men nu vill jag ha lockar! Försöker få till lockar med plattången men får verkligen inte till det… denna hade löst min dröm om drömmigt lockigt svall!
  Stor Kram Sandra

  Reply
 • Raili+Pikkusaari
  15 December, 2017 at 21:15

  Önskar nu att fint i håret kan allatid vara

  Reply
 • Elin
  15 December, 2017 at 21:28

  En lyxig locktång som denna lär skapa lockar som lockar blickar, vem önskar sig inte det i julklapp? Det gör iallafall jag!

  Reply
 • Stina+Polvi
  15 December, 2017 at 21:30

  Åååååå, vilken dröm !
  Mina barn plattar och rullar på sockor och…ne, jag vet inte VAD de gör, jag fattar ingeting :)
  Själv drömmer jag om en locktång för att få fina, icke-burriga lockar :) <3
  Jag har faktiskt en grön sedan 70-talet, men den börjar faktiskt ha gjort sitt, den luktar och lockarna blir statiska numer.
  Det vore riktigt härligt :)
  Ha en fortsatt fin kväll <3

  Reply
 • Maria+Ekström
  15 December, 2017 at 21:41

  Skulle vara så kul att få vinna denna så att jag kan göra fina lockar till jul och nyår.

  Reply
 • Marie S
  15 December, 2017 at 21:52

  Varje dag månad och år kan jag vackra lockar i mitt hår då får . Så nu håller jag tummar och tår att jag denna får …..

  Reply
 • Rebecka+Gustafsson
  15 December, 2017 at 22:08

  Av tråkiga anledningar har jag inte på länge kunnat prioritera hår och skönhet alls- men nu är jag på revachstigen och vill göra det mesta av saken! Jag vill locka håret mjukt varje dag och njuta av bussvisslingarna!

  Reply
 • Hannah
  15 December, 2017 at 22:13

  Även om jag har tummen mitt i handen skulle det vara fantastiskt att denna vinna och lock efter lock i håret tvinna. Jag har haft spikrakt hår så länge jag kan minnas, det vore så roligt om i detta barr några lockar fick finnas.

  Reply
 • Larsson
  15 December, 2017 at 22:14

  Önskar mig en ny locktång.

  Reply
 • Anna Bäckman
  15 December, 2017 at 22:16

  Jag vill skapa lite volym i mitt annars så platta och livlösa hår – med Cloud Nine Waving Wand kan jag göra det utan att slita på håret. Vore så kul att testa!

  Reply
 • Gunilla.M.B
  15 December, 2017 at 22:32

  En locktång vore härligt för frisyren , slippa den “krispiga kristyren” ! Med locktång blir håret bättre skött , håret är nu så tunt och sprött !

  Reply
 • Lena E
  15 December, 2017 at 22:59

  Mitt långa hår behöver lite lockar för att inte se så platt och trist ut. Men min gamla locktång törs jag inte längre använda, då den förstör håret istället för att göra det fint. Med den här locktången kan jag äntligen få mitt drömhår snabbt och lätt.

  Reply
 • Angela
  15 December, 2017 at 23:00

  Wow, vilken fantastisk locktång
  Den måste bli min någon gång.
  Har så länge önskat fina vågor
  Tanken gör mig eld och lågor

  Reply
 • Anton
  15 December, 2017 at 23:13

  Jag vill otroligt gärna överraska min sambo med den här i jul, hon älskar att locka håret men har verkligen inte en locktång som gör jobbet. Hon har gött och fingrat på en ny hela hösten men det är en tung utgift som student så det har inte blivit av. Detta skulle göra hennes jul!

  Reply
 • Corina
  15 December, 2017 at 23:13

  Hade varit en efterlängtad vinst!
  När jag och min syster var i tonåren så sparade jag och min syster tillsammans till en locktång som faktiskt är samma locktång som jag och mina döttrar använder i dagsläget.
  Så många år på nacken har den då hade varit underbart att låta den pensionera sig nu och att jag och tjejerna här hemma får en by garanterat bättre locktång! Håller timmar och tår :)

  Reply
 • Karlsson
  15 December, 2017 at 23:20

  Älskar styling och skulle verkligen behöva en högkvalitéslocktång. Men det är någonting som budgeten inte klarar är jag rädd :(

  Reply
 • Helena Lindgren
  15 December, 2017 at 23:23

  Min locktång har gjort sitt och jag önskar mig en ny mitt långa hår behöver sina lockar. Har inte råd att köpa någon ny denna hade varit så bra har läst om den hoppas på min tur.

  Reply
 • Rolle
  15 December, 2017 at 23:32

  Skulle vara kul att vinna denna locktång till min fästmö.

  Reply
 • Johanna
  15 December, 2017 at 23:41

  Har velat ha en bra locktång i evigheter och den här skulle verkligen vara en perfekt julklapp till mig själv, jag skulle bli så otroligt glad. <3 <3

  Reply
 • Susanne+M
  15 December, 2017 at 23:46

  Skulle verkligen behövas lite piff i mitt platta hår. Lockar ibland med plattången men med denna borde det ju bli både lättare och bättre

  Reply
 • Madelene
  15 December, 2017 at 23:47

  Lockar alltid mitt hår med min plattång och det sliter väldigt mycket på håret så denna skulle vara super!

  Reply
 • Rolf
  15 December, 2017 at 23:47

  Så enormt fin julklapp till min kära fruga, som garanterat åt henne skulle duga. Med denna fina manick, så fixar hon några lockar i ett kick.
  Håller nu tummarna och hoppas få vinna, för då får jag julens gladaste
  och tacksammaste kvinna.

  Reply
 • Anna+L
  15 December, 2017 at 23:50

  frissfria lockar för stjärnglans
  jag tar helt klart en chans
  och hoppas på tur
  för att få finaste frisyren eller hur

  Reply
 • Decibel
  15 December, 2017 at 23:51

  Mitt hår är ganska ovilligt när det kommer till lockar. Åtminstone när jag försöker med min plattång. Mitt hår är så tunt och platt i vanliga fall och lockar är ett av de bättre sätten att uppnå volym på. Med denna locktång kan jag äntligen skapa mer kreativa frisyrer och bära annat än hästsvans, något jag fastnat i det senaste halvåret eftersom det känns så svårt att få någon textur och volym i mitt hår med de reskap jag nu har hemma. Det vore så roligt att bryta sig fri, denna locktång låter helt magisk, som om alla frisyrer plötsligt blir möjliga att uppnå! <3

  God Jul! Mvh/ D

  Reply
 • Annika+-+drömmen+om+11+barn
  15 December, 2017 at 23:58

  Dessa tre månader på tillfällig adress efter villabranden har verkligen satt spår. Håret har liksom konstant suttit i en tofs och är nu både torrt och livlöst. Tråkigt och helt utan form liksom, inser du problemet jag har? ;)

  Med denna vinst skulle jag med lätthet slippa hårsnoddarna, fixa lite liv i buskaget och kunna ha det utsläppt utan att skämmas

  Nu bor vi hemma igen och det är dags att börja leva

  Reply
 • cecilia+Block
  16 December, 2017 at 03:37

  Mina gamla babyliss är paj och jag älskar att locka håret, det blir så fint! Skulle bli extra glad eftersom att den är skonsam. ❤️

  Reply
 • Emelie
  19 December, 2017 at 00:35

  En locktång med ett tjock munstycke är något jag lääänge velat ha! Men aldrig haft ekonomin åt att prioritera till..
  Volym i håret för mig är som A och O, då krävs liksom inte så mycket mer om håret är on point!
  Därför hade jag såå gärna velat vinna denna lucka! Kram

  Reply

Leave a Reply