Meny
DOFT / ISABELLE GILLAR

Årets herrdoft 2017

Inlägget innehåller köplänkar

Godkväll på er! Kikar in här en sväng :-) Bland annat så ska jag läsa igenom alla era kommentarer och tävlingsbidrag i julkalendern. Jag lovar att jag ska dra vinnare i luckorna som varit.. den som väntar på något gott ;-) Helt sjukt att det redan är den 20:e imorgon och därmed endast 4 luckor kvar!

Men.. något annat först. Jag har helt glömt att berätta att jag sitter med i juryn av årets Daisy Beauty Awards. Förra året satt jag med i gruppen Årets Mascara men i år är jag med i Årets herrdoft. Ni kan ju gissa tre gånger om jag har en lycklig sambo här hemma.

Alla som känner Thomas, vet att han alltid doftar gott. Man känner liksom till och med i trapphuset om han nyligen lämnat hemmet. Eftersom han också flyger mycket i jobbet så köper han ofta 3 för 4 parfymer på taxfree. Han gillar att variera och har provat väldigt många olika dofter under de snart 6 år vi varit tillsammans, så han är verkligen perfekt som hjälp-jury i denna kategori! :-)

Varje morgon testar han en ny, och så står vi där och sniffar tillsammans och försöker avgöra vilken vi gillar bäst. Det är riktigt svårt, för alla doftar ljuvligt, men vi har nog hittat en gemensam favorit. Thomas sa till och med imorse att det nog kommer bli nästa köp när han ska ut och flyga nästa gång ;-)

Nu får jag ju dessvärre inte avslöja vilken doft det gäller förrän efter galan.. men dom nominerade är alltså:

Zlatan Ibrahimovic Black Nomad
Calvin Klein Obsessed for men
Boss The Scent Intense for men
Yves Saint Laurent Y

Zlatans Black Nomad är faktiskt en limited edition och kommer i endast 5000 exemplar.

Prada har en väldigt läcker flakong!

Har ni testat någon av dessa? Vilken tror ni är min och Thomas favorit? :-)

No Comments

    Leave a Reply