Meny
ISABELLES JULKALENDER 2017

Julkalender 2017 – Lucka 23

Lucka 23

Dan före dopparedan! Tänk att det är julafton imorgon. Är det bara jag eller gick december jättefort i år? Jag tyckte precis vi började med julkalendern och nu är den snart över. Men! Vi har några fina produkter kvar och i dagens lucka hittar vi GLACIAL ILLUSION kollektion från CND! Sex vackra lacker som påminner om ett gnistrande vinterlandskap.

Värde 870kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit

Lycka till!

Grattis Sandra Andersen! Du har ett mail från mig :-)

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

91 Comments

 • Anne
  23 December, 2017 at 00:30

  Vinter i sin vackraste skrud

  Reply
 • Anna
  23 December, 2017 at 00:30

  Eftersom jag just har köpt scarf och brosch i gnistrande blått, skulle det vara häftigt att komplettera nyårsoutfiten med glaciärfärger på naglarna!

  Reply
 • Anne
  23 December, 2017 at 00:30

  Vinter i sin allra vackraste skrud

  Reply
 • Lina
  23 December, 2017 at 00:52

  Älskar nagellack, kan inte få nog, ett enkelt sätt att sätta lite färg på tillvaron!

  Reply
 • Sanna+Alm
  23 December, 2017 at 02:40

  För att vem vill inte ha vackra naglar, och dessutom superfina färger. Lack som passar alla tillfällen och som gnistrar! / Sanna Alm

  Reply
 • Anette
  23 December, 2017 at 04:21

  Jag skulle känna mig läcker och cool
  med gnistrande naglar i blek vintersol.

  Reply
 • Titti+skarp
  23 December, 2017 at 05:53

  hej skulle varit underbart med nagellack då man äntligen fått lite längd på naglarna
  har kämpat med att få långa naglar så hoppas på tur
  god jul

  Reply
 • Kaarina
  23 December, 2017 at 06:25

  Jag älskar att vinna

  Reply
 • Caroline+Torbjörnsen+valberg
  23 December, 2017 at 06:44

  För att det skulle vara underbart att få fina naglar!

  Reply
 • Maje
  23 December, 2017 at 07:28

  Färger så fina
  hoppas de blir mina!

  Reply
 • Raili+Pikkusaari
  23 December, 2017 at 07:53

  Vill gärna se vinters fina färger på min nackalar .Att hoppas nu vinner jag

  Reply
 • JoannaWozniak
  23 December, 2017 at 07:56

  vill ha fina naglar och jag biter mina sp det skulle va bra motivation!

  Reply
 • Marita
  23 December, 2017 at 08:01

  Åh så rolig vinst! Nagellack sätter guldkant på vardagen, vore så roligt att frossa i!

  Reply
 • Ottilia
  23 December, 2017 at 08:09

  Jag skulle använda nagellacken till min bröllopsoutfit i sommar och då jag äntligen lyckats få naglarna att hålla trots att det börjar bli långa så skulle detta kunna vara en motivation och en liten treat till mig själv

  Reply
 • Isa Iglesias Lindberg
  23 December, 2017 at 08:14

  Åh, det där vore fantastiskt att vinna. Har en deal med mig själv för mer glamour i vardagen är helt usel på accessoarer och nagellack men varje gång jag det får på mig så blir jag glad och lite mer fest i vardagen. detta set skulle verkligen användas och njutas av hos mig, håller tummarna!

  Reply
 • Rose-Marie+Petersson
  23 December, 2017 at 08:50

  Skulle gärna vilja måla mina naglar i de vackra färgerna

  Reply
 • Marie Lander
  23 December, 2017 at 09:14

  Jag brukar glömma naglarna när jag fixar till mig lite extra. Med dessa vackra färger på spegelhyllan är det ingen risk att naglarna glöms bort.
  Snarare längtar jag att få måla dem direkt och sätta piff på vardagen så jag hoppas verkligen jag vinner.

  Reply
 • Helena
  23 December, 2017 at 09:14

  Står på min önskelista så snälla tomten;)
  God jul!!!

  Reply
 • Madelene
  23 December, 2017 at 09:30

  Naglarna mina, skulle bli så fina,
  med dessa lack, jag kan bara säga tack!
  God Jul

  Reply
 • Emmy
  23 December, 2017 at 09:37

  Lät ju verkligen som något den här trötta småbarnsmamman skulle behöva igår gick pannan sönder så står nu utan värme och varmvatten så jag är i väääldigt stort behov av uppmuntran (förutom värme) :p eldar väldigt mycket ljus så mysfaktorn är ialf hög, alltid nåt! #inteallsbitter

  Reply
 • Jenny
  23 December, 2017 at 09:40

  På mitt jobb får jag inte använda nagellack eller ha långa naglar, därför vill jag såklart passa på nu till jul och nyår när jag är hemma. Att bli extra fin om händerna, är aldrig fel. Hade varit så kul att få känna sig lite extra fin i dessa Färger!

  Reply
 • Maria
  23 December, 2017 at 09:42

  Jag älskar nagellack och har inte köpt något nytt på flera år. Är så trist med naglar utan färg och färg blir man glad av! Bästa julklappen till en nagellacksälskare som ju råkar vara jag. :)

  Reply
 • Sandra Andersen
  23 December, 2017 at 09:53

  Fina naglar i alla dess färger är lika härligt som tron
  enklaste knepet att liva upp vardagens gråa ton
  En hård present som denna skulle till jul vara önskvärd
  och fortsatt med i livet och alla dagar på resans färd
  Kram !

  Reply
 • Ewa+E
  23 December, 2017 at 10:01

  Jätteläckra färger! Passar toppenbra både till dottern och mig själv!

  Reply
 • Natalie Forss
  23 December, 2017 at 10:03

  På nagelsalong går både syster och mamma, men själv jag hemma stanna. Som student har jag inte råd med de, därför vore det underbart att få vinna lack från CND. Med så många lack kan jag ha vackra naglar i flera år, jag önskar att denna klapp jag av tomten får.

  Reply
 • felicia
  23 December, 2017 at 10:05

  Jag förbrukar ju nagellack som om det vore vatten!
  Skulle behöva en heldrös då jag tycker de är så fint att ha på naglarna som en accssocear, har aldrig hört av detta märke så det vore kul att testa :)

  Reply
 • AnnaPanna
  23 December, 2017 at 10:06

  Åh vilka fina färger.
  Jag äger inga bra nagellack
  så dessa vore perfekta
  till mina naglar som jag sparat ut
  God Jul

  Reply
 • Annette
  23 December, 2017 at 10:07

  Jag tycker att vackra naglar är det finaste en kvinna kan ha

  Reply
 • Tingeling
  23 December, 2017 at 10:11

  Lite ny fräsch färg på naglarna hade varit kul, tills terminen börjar, och här kan man ju nästan ga en ny färg varje dag :)

  Reply
 • Karin Stjärnkvist
  23 December, 2017 at 10:28

  Det krävs ibland så lite för att känna sig fin. En ny färg på naglarna är dessutom bland det första man lägger märke till. Hoppas på tur!

  Reply
 • Karin
  23 December, 2017 at 10:55

  varför jag skulle vilja vinna? För att jag är smått besatt i nagellack och alltid redo att testa nåt nytt både när det gäller smink och mitt liv! Efter ett turbulent år så har jag äntligen kommit igång med arbetsträningen vilket betyder att jag dessutom numer har folk att visa upp mina naglar inför!

  Reply
 • Lise-Lotte
  23 December, 2017 at 10:59

  De perfekta nagellacksfärgerna! Hoppas få testa dem alla!

  Reply
 • Elin+L
  23 December, 2017 at 11:00

  Hej!

  Vill ge till mitt barnbarn hon är galen i nagellack, tror hon gillar de här färgerna.

  God jul!

  Reply
 • Ozzie
  23 December, 2017 at 11:19

  Ljuvligt sobra nyanser och toner.
  CND tar nagellack till nya divisioner.
  Vilken vackert och fint vintersortiment.
  Att vinna, skulle vara det bästa som har hänt.
  Din kalender Isabelle är så exklusiv.
  Jag kan inte säga nog med adjektiv!
  Det här är så lyxigt för oss som följer.
  Man vet aldrig vad ditt nästa inlägg döljer.

  God Jul

  Reply
 • Ellen Eklund
  23 December, 2017 at 11:20

  Det vore underbart att vinna läckra nagellack. Jag har under en lång period haft problem med att mina naglar går av och inte alls vill växa vilket jag nyligen fått ordning på. Det vore därför så roligt att vinna snygga nagellack så jag kan få känna mig ännu finare.

  Reply
 • Anna Bäckman
  23 December, 2017 at 11:39

  Önskar vinna lack från CND i snygg nyans
  till vardag och fest för naglar med både glitter och glans

  Reply
 • Rebecka+Gustafsson
  23 December, 2017 at 11:52

  jag skulle bli glad, så enkelt!

  Reply
 • Maria S
  23 December, 2017 at 11:55

  CND gör kvalitativa nagellack i intressanta toner. Dessa nagellack matchar dessutom vinterlandskapet utanför vår dörr i Norrland. Hade varit roligt att få bära dessa vinterfina färger till vardags samt till fest nu framöver. Hoppas nu på lite tur, och att få något vint till jul!

  Reply
 • Linda
  23 December, 2017 at 12:26

  Åh, vilka snygga färger! skulle passa perfekt till mina jeans =D

  Reply
 • Monica
  23 December, 2017 at 13:19

  För att när man tar hand om alla kladdiga blöjor så känns det bättre om man gör det med stil.

  Reply
 • Anna
  23 December, 2017 at 13:31

  Är rätt less på de nagellack som jag har, har kört med samma färger i flera år, så dessa skulle liva upp både mig och mina naglar! :)

  Reply
 • Maria
  23 December, 2017 at 13:35

  Tillbaka till jobb i januari, blek om nosen och lätt nervös, skulle härliga naglar i alla fall bidra med lite klös

  Reply
 • Corina
  23 December, 2017 at 13:53

  vill passa på att vara hemma och njuta av fina gnistrande naglar nu när jag minst 1 år framåt faktiskt kan använda nagellack dagligen! Har gått av på mammaledighet nu, och jobbar annars i vården där man inte får använda det :)

  Reply
 • Ringvor+Andersson
  23 December, 2017 at 13:57

  De finaste nyanser på lack jag sett.
  passar min outfit och gör den komplett.God Jul!

  Reply
 • Amanda L
  23 December, 2017 at 14:23

  Åh ja! Nagellack har jag väntat snällt och länge på.
  Nör jag tittar på dessa nagellack kliar det i fingrarna. Har lust att återuppta min gamla hobby för nageldesign. Hoppas jag hittar tillbaka till det snart igen. Som jag minns det var den en frihet att skapa konst av så här fina färger.

  Reply
 • Milla
  23 December, 2017 at 14:30

  Jag vill vinna dessa nagellack eftersom jag aldrig haft så bra kvalitet på mina och därför är det skönt att få unna sig dessa. Någon av dem skulle jag även vilja ge till en kär vän.

  Reply
 • Eva.Å.
  23 December, 2017 at 14:42

  Vackra färger. Allt går igen kommer ihåg min farmor brukade få nagellack av sin syster i USA i olika rosa nyanser. Jag gillade mycket redan då lekte och kladdade på allt kläder m.m.Minns det väl var nog inte så uppskattat av alla.Fin lucka vem som än får den.

  Reply
 • Johanna
  23 December, 2017 at 14:43

  Vilka härliga nagellack! Skulle pigga upp mina dagar så mycket!

  Reply
 • lindhmonika@hotmail.com
  23 December, 2017 at 14:47

  Vintergnistrande naglar hoppas jag på. Här där vintern är ständigt grön….

  Reply
 • Linnea H
  23 December, 2017 at 14:49

  Jag sitter här och klagar,
  på att jag vill få vackrare naglar,
  ett snyggt lack önskar jag därför få,
  så att jag kan bli fin på både finger och tå.
  Med CND kan naglar vackert glimma,
  utan att behöva lösnaglar på limma.
  Det är bara att på naglarna pensla,
  så får man direkt en härligt, lyxig känsla!

  Reply
 • Daniela
  23 December, 2017 at 14:49

  Jag är värd lite extra elegans.
  Här i ett kit i olika gnistrande nyans.
  Vi kvinnor älskar att naglarna fixa.
  Både måla och med smycken trixa.
  Till festen man känner sig extra fin.
  Men passar lika bra i soffan med eller utan vin.
  Med lacket i gnistrande blått skulle jag på nyårsfesten dansa.
  Alla färger är så fina och därför vill jag på detta pris chansa.
  God Jul <3

  Reply
 • Martha
  23 December, 2017 at 14:52

  Åh vilka fina färger! Skulle passa mig fint inför nyår.

  Reply
 • Sofie Fransson
  23 December, 2017 at 15:00

  Åh jag älskar nagellack! Har alltid gjort! Många av mina vänner tog alltid mina händer och tittade vilken färg jag valt, när vi möttes på festerna eller ute. Jag älskar än idag att välja nagellack till mina outfits. Önskar mig verkligen fler lack då jag nyligen fick slänga en del som gått ur mode och var igentorkade.

  Reply
 • Linnea
  23 December, 2017 at 15:03

  Nagellack är härligt och kul!
  Jag skulle dela med mig till
  min mamma och syster i jul!

  Reply
 • Anna
  23 December, 2017 at 15:05

  När jag känner mig trist och färglös i vinter är nagellack bra.
  Lite fint lack kan ge feel-good-känslan man behöver ha.

  Reply
 • Emmie
  23 December, 2017 at 15:05

  Naglarna är det första man ser
  Det skadar inte om man också ler
  När man har det här lacket på sina tassar
  Är man så läcker när man är ute och svassar!

  Reply
 • Caroline+L
  23 December, 2017 at 15:16

  Denna vinst skulle jag vilja dela med min mamma. Kanske vi får ett nytt favoritmärke.

  Reply
 • Anna+M
  23 December, 2017 at 15:16

  Nagellack är lite av min hobby och dessa vackra hade vart underbart att få lägga till samlingen <3 God jul! =)

  Reply
 • Maud
  23 December, 2017 at 16:07

  Älskar att variera mina naglars lack,
  om jag dessa fick jag till tomten skulle ge ett stort tack.

  Reply
 • malin_rautila@hotmail.com
  23 December, 2017 at 16:20

  Det perfekta lacken till vardagens bestyr,
  men som också sätter pricken över i:et när det vankas festligare äventyr :)

  Reply
 • Arja Karlsson
  23 December, 2017 at 16:25

  Älskar glittrande, vackra naglar till både vardag och fest,
  liksom pärlor är dessa nagellack från CND och denna gåva, jag gillar mest!

  God Jul till Alla medsystrar! -Vi behövs här på vår jord!

  Reply
 • Sanna
  23 December, 2017 at 16:30

  Här hemma älskar vi att måla naglar, och varierar gärna färg efter humör, säsong och årstid. Hade varit underbart att få vnna hem lite ny härliga färger, då dessa färger inte alls ser ut att likna något som vi redan har hemma.

  Kram Sanna

  Reply
 • Elin Johanna
  23 December, 2017 at 16:31

  Att göra sina naglar fina gör verkligen mycket till ens outfit och finkänsla! fast jag tycker det är himla snyggt är jag dålig på att una mig det själv, därför skulle jag väldigt gärna vinna detta!

  Reply
 • Katja
  23 December, 2017 at 16:44

  Vackert och gnistrande nagellack
  Dom sitter dom berget fast
  Med reumatisk sjukdom kan ringar ej pryda mina fingrar
  Så annat som dessa nagellack kan få fingrarna att glittra.

  Reply
 • Andrea Breitholtz
  23 December, 2017 at 16:51

  Åh vilka underfina nagellack Jag HAR verkligen varit snäll så snällaste Tomten, kom och var riktigt generös i år ❤❤

  Reply
 • Jane+Thorlund
  23 December, 2017 at 17:12

  Som föredetta nagelbitare (nafsar fortfarande ibland om jag har omålade naglar), och florist sliter jag mycket på mina naglar.
  Jag målar därför ofta, och älskar att variera mellan olika härliga färger. Dessa passar mig perfekt nu under vintern!

  Reply
 • Ronja
  23 December, 2017 at 17:20

  Jag älskar att göra olika “målningar” på naglarna, men nu börjar mina nagellack bli lite gamla så skulle vara super kul att få testa dessa. Det är ett märke jag aldrig hört om men jag älskar verkligen färgerna, så skulle vara jätte kul! (skulle va så nice att få ha fina naglar på nyår!)

  Reply
 • Jessica+Eliasson
  23 December, 2017 at 17:20

  Siter fjättrad vid en dator dagarna i ända. Går åt en hel del nagellack. Viktigt att det är någorlunda diskret då det är i vården mina händer syns. Dessa hade varit perfekta. Milda, eleganta och alldeles, alldeles underbara.

  Reply
 • Karin+B
  23 December, 2017 at 18:40

  Om jag inte vinner dessa nagellack, lackar jag ur!

  Reply
 • trvlstuff@yahoo.com
  23 December, 2017 at 18:54

  Jag skulle vilja vinna för jag skulle känna mig så elegant med dessa nagellack. Helt underbara nyanser!

  Reply
 • Sara+Källström
  23 December, 2017 at 19:05

  Underbara lack i många färger är perfekt när man har 2 tonårsdöttrar i familjen! Detta skulle vara kul att vinna så kan vi måla fina och hållbara färger på varandras naglar!

  Reply
 • Sofie
  23 December, 2017 at 19:33

  Älskar att måla naglarna och att kunna variera med olika färger och nyanser

  Reply
 • Camilla+W
  23 December, 2017 at 19:37

  Så underbara färger, som tagna ur en vintersaga! Självklart vill jag vinna dessa, älskar den frostiga känslan

  Reply
 • Cornelia L
  23 December, 2017 at 19:39

  Vilka vackra färger som gärna får pryda mina naglar i vinter. Hoppas på vinst här istället för bingolotto

  Reply
 • Johanna
  23 December, 2017 at 19:43

  Fina vinternaglar vore härligt att ha. Eftersom jag klär mig mest i svart så är det roligt med lite färg på naglarna:)

  Reply
 • Marie Svanborg
  23 December, 2017 at 19:52

  Jag har kämpat nästan hela detta år med att sluta att bita på naglarna . Tänk att jag har fixat det med nöd och näppe . Så nu målar jag naglarna för fröjdens skull . Hoppas jag vinner dessa fina vinterfärger tack på förhand / Marie .

  Reply
 • Marie+Svanborg
  23 December, 2017 at 19:58

  Jag har bitit på naglarna i hela mitt liv men slutat detta året . Det var en tuff resa men det gick bättre än väntat . Så nu målar jag naglarna hela tiden och det är så kul . Hoppas på turen nu / Marie .

  Reply
 • Tatiana
  23 December, 2017 at 20:03

  Wow, vilka färger! Skulle bli superglad om jag vann dessa snygga nagellack. Firar jul ensam i år och i och med det förväntar jag mig inga julklappar. Vann jag dessa fina nagellack skulle det rädda min jul och jag kunde få pyssla om mina händer under all ledighet.

  Reply
 • Hanna
  23 December, 2017 at 20:04

  Jag ÄLSKAR nagellack och tycker att dessa härliga färger passar året runt – gnistrande vinter, spirande vår, böljande sommar och krispig höst!
  Keeping my fingers crossed.
  God jul!

  Reply
 • Maria H
  23 December, 2017 at 20:07

  Snygga naglar till Jul
  det skulle vara riktigt Kul

  Reply
 • Sara Sandfeldt Ceder
  23 December, 2017 at 20:20

  Önskar till min älskade dotter som pluggar och inte har råd med skönhet och fina kläder men älskar det. Hon skulle bli så glad!

  Reply
 • Maja
  23 December, 2017 at 20:23

  Färgerna är verkligen såå fina, precis min smak!! Skulle vara en perfekt julklapp och jag skulle bli så glad!!

  Reply
 • Eliisan
  23 December, 2017 at 20:53

  Jag har nu rusat runt i julbrådskan
  och ständigt fått stressa!
  Efter ett lugnande härligt skumbad,
  som får mig att igen bli lugn och glad,
  jag ska måla mina naglar i färgen
  Winter Nights, och få känna
  mig fin som en riktig prinsessa!

  Önskar en glad 4:e Advent och en God Jul och Gott Nytt År!

  Reply
 • Caroline+O
  23 December, 2017 at 21:58

  Jag bara ääälskar nagellack har aldrig haft möjlighet att prova detta märke men dessa färger ser ju helt magiska ut! Med en läcker färg på naglarna så känner man sig mycket piffigare och mer välvårdad. jag skulle mer än gärna prova dessa lack och det skulle göra min mörka vinter mycket ljusare :)

  Reply
 • liselotte
  23 December, 2017 at 22:12

  Jag vill vinna, för det skulle vara superkul att få vinna en sådan fin vinst

  Reply
 • Madelene+Abrahamsson
  23 December, 2017 at 22:43

  Kort och gott, För att jag vill ha finast naglar på nyårsfesten Håller tummarna hårt! God Jul

  Reply
 • Fia
  23 December, 2017 at 22:51

  Tio nakna fingernaglar söker piff! Önskar hållbar och moderiktig yta att gömma sig bakom. Finns du, slitstarka lack, som vill följa oss genom vardag och fest, i nöd såväl som i lust? Stor glädje och daglig användning utlovas!

  Reply
 • Petra
  23 December, 2017 at 23:32

  Jag skulle hemskt gärna vilja unna mig något fint då jag som ensamstående nybliven mamma verkligen inte har ekonomi till det. Skulle gå och göra vid mina naglar i förrgår men upptäckte att ekonomin inte räckte till så fick därför avboka tiden, detta hade suttit som plåster på såren. God Jul ♡

  Reply
 • Freja
  23 December, 2017 at 23:32

  För att jag på grund av reumatism allt oftare skäms över mina fingrar som är sneda och svullna. Tidigare dolde jag dem och var rädd att någon skulle se, hatade de långa blickar de fick. Men nu har jag kommit på att jag ska göra tvärtom – ge folk något riktigt att titta på när de ändå blänger! Något som gör att jag kan se på mina händer och inte bara tänka fulhet och sjukdom. Med riktigt fina nagellack blir mina händer nästan vackra!
  Men eftersom jag precis börjat våga använda lack äger jag nästan inga så den här vinsten vore verkligen helt perfekt! Hoppas, hoppas jag får ge mina händer detta!

  Reply
 • Anna L
  23 December, 2017 at 23:57

  Det lackar mot jul och jag vill gärna vinna
  i vacker nyans glittra och glimma
  Oändligt vackra naglar få
  vara finast på julens fester då

  Reply
 • Larsson
  24 December, 2017 at 00:04

  Jag älskar nagellack!

  Reply

Leave a Reply