Meny
NYA PRODUKTER

Vad julkalendrarna innehöll..

 

Jag hade några kalendrar från olika skönhetsmärken i år och tänkte visa tre av dom samt dess innehåll.

Som ni vet så tävlade ja ju ut en julkalender från Decléor den 1 december här på bloggen, så nån av er fick en likadan :-) Den innehöll iaf en massa små tuber (skitbra att ha när man är ute och reser!) med allt från peeling till krämer och oljor.

Jag har inte använt så mycket från Decléor tidigare så det här är ett bra sätt att få testa en större del av sortimentet. Verkligen en kalender för hudvårdsälskaren!

Lumenes julkalender fick jag med mig när jag var i Italien. Jag har varit spänd på att öppna den och verkligen hållit mig från att smygläsa på baksidan vad den innehöll.

Därför blev jag ganska snopen när jag hittade en BeautyBlender i en av luckorna ?! haha

Annars måste jag säga att denna kalender överraskade på ett positivt sätt! Jag tycker att man fått mer en kul mix av produkter och många fina användbara produkter.

Som sagt, tumme upp för minisar! Deras Serum (Glow Boost) längst ut till höger rosa min bästa kompis. Hon älskar den! Så de ska bli kul att testa :-)

Sen har jag också haft The Body Shops kalender i år, som ni vet. Det är första gången någonsin som jag har en kalender från TBS. Nu har jag ju testat väldigt mycket från TBS så det var kanske inte lika många överraskningar här, men många bra reseprodukter. Kaninöronen var ju to die for! :-)

En kul grej är att TBS gjort ett spel av själva kalendern, så varje dag fanns en fråga med ett svar på baksidan :-) När man öppnat alla luckor så kan man behålla spelet och återanvända den.

Vill ni se innehållet i fler kalendrar? :-)

9 Comments

 • Ozzie
  26 December, 2017 at 14:29

  Åh! Lumenes innehåll var ju to die for <3!

  Reply
  • isastar
   26 December, 2017 at 22:32

   Jaa, det var en riktigt fin kalender! :-) Gillade den!

   Reply
 • Lotta+L
  26 December, 2017 at 18:36

  Kul att se innehållen, jag ser gärna mer om du orkar!

  Reply
  • isastar
   26 December, 2017 at 22:30

   Vad kul! :-) Jag ska kika vilka jag har som är “komplett”. Råkade börja använda vissa produkter ;-)

   Reply
 • Frida
  26 December, 2017 at 19:09

  Jaaa!

  Reply
 • Hanna
  26 December, 2017 at 20:31

  Vilken kalender var du mest nöjd med? Ser gärna fler kalendrar!

  Reply
  • isastar
   26 December, 2017 at 22:31

   Jag gillade faktiskt LookFantastics mest! Det var dels för att den innehöll så många olika märken och flera jag aldrig testat förut. Jag ska se om jag kan hitta alla produkter som var med i den så ska jag visa :-)

   Reply
 • Nobella
  27 December, 2017 at 15:18

  Älskar det här inlägget! Visa gärna fler julkalendrar och dess innehåll

  Reply
 • Emma
  28 December, 2017 at 14:47

  Jag tycker det blir jobbigt många produkter och småförpackningar. (Kanske är jag för gammal, 43.) Plus att i december har man ju fullt upp! Därför tilltalas jag mer av den där extrakalendern som går från jul till nyår från Body Shop. Perfekt för vuxna, passar som julklapp och förgyller mellandagarna som ofta är lediga. Så inför nästa år får du jättegärna uppmärksamma om det finns fler än body shop som gör sådana holiday-kalendrar! Tack på förhand & gott nytt år!

  Reply

Leave a Reply