Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Hårförlängning på några minuter!

 

Julmaten har knappt lagt sig och det är dags att börjar peppa för årets största fest… eller? :-) Vi kommer nog fira ett ganska lugnt nyår i år men för dig som tänkt gå all-in så kommer här ett tips på en snabb hårförläning som endast tar några minuter att fixa. Såklart funkar det att använda när som helst, och inte bara till fest, men det kan vara en kul grej att köra på när man klär upp sig lite extra :-)

Hairtalk är kända för sina skonsamma och patenterade tejpfästen som används vid extensions (hårförlängningar). Jag har länge hållit mig undan hårförläning i och med att jag redan har så tjockt hår. Även om Hairtalks tejpfästen är väldigt populära och flera av mina kompisar lovordat dem så tror jag att jag skulle bli galen att ha något i håret utan att kunna ta loss det. Därför blev jag väldigt nyfiken när jag fick höra talas om Hairband. Det kändes som något för mig!

Ett hairband motsvarar en full hårförlängning och träs enkelt på huvudet när man önskar längre och fylligare hår och kan sedan tas av när som helst.

Man sätter upp halva sitt eget hår i en tofs på huvudet och sedan trär man på hårbandet.

Jag har fått hjälp av en frisör med att välja ut/färga mitt hårband så att det passar min egen hårfärg. Inte i hårbotten då, men i längderna.. för det är där det kommer synas. Mitt hår är 40cm långt och färgen 18/25/613.

Det finns frisörer i hela Sverige som är utbildade inom Hairtalk, så är man sugen på att testa skulle jag rekommendera att söka upp närmsta HÄR.

Tråden som ligger mot hårbotten är en slitstark fiskelina så man behöver inte vara rädd för att den ska synas, eller gå av. Ja menar, kan ni se den här?!

När bandet är på plats så släpper man ner sitt eget hår över det för att få löshåret att blandas med sitt eget. Hairtalk har borstar som är gjorda för löshår och får håret att hålla sig snyggt en längre tid, men man kan såklart använda vilken borste som helst :-)

Lyfter man på håret så kan man se hårbandet men jag skulle säga att har du håret uppsatt, utsläppt, rakt eller lockat så syns det inte att du har löshår i!

Håret är gjort av äkta hår så du kan locka, platta, tvätta och styla det som du vill. Det enda negativa jag upplevt än så länge är att det kliar lite att ha bandet i, ni vet lite som när man har en peruk på sig? Dock så är det nog också för att jag är ovan, och well.. det går faktiskt att stå ut för en kväll ;-)

2 Comments

 • Malin
  24 October, 2018 at 20:59

  Vad kostar sånt hår på hårband? verkar ju så smidigt.

  Reply
  • isastar
   26 October, 2018 at 17:58

   Svårt att ge ett exakt pris. Det beror lite på längd osv. så bäst är att besöka en frisör som säljer Hairtalk och kolla med dom :-)

   Reply

Leave a Reply