Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER

Foundation och Concealer från VLD

 

Heej på er! :-) Nu har jag landat hemma i Stockholm igen. Det känns det väldigt ensamt att komma hem till en tom och tyst lägenhet efter att ha varit med hela familjen i en veckas tid. Thomas flyg landar dock vilken minut som helst, så snart är han också hemma :-) Väldigt mysigt att få några dagar tillsammans och fira nyår ihop innan det är tillbaka till jobb och vardag.

I förmiddags innan det var dags för mig att röra mig till flygplatsen så hann jag med att sminka och fixa håret på min storasysters kompis som skulle gifta sig idag. Hon var lite nervös över att jag inte skulle ha en foundation som var ljus nog för hennes hy. Att hitta ljusa foundations är sällan ett problem, det är svårare att hitta mörka.

Jag fick hem Viva La Divas nya foundations och concealers för nån vecka sen. Jag har sett lite recensioner där dessa fått både ris och ros. Jag blir iaf glad över att man försöker ta fram mörkare färger, sen kanske dom inte passar alla.. men de är inte alltid de ljusa tonerna passar heller. Min hudton är t.ex. väldigt gul och oliv och många gånger drar de ljusa mot rosa.

Jag har använt concealern (nr 3 från vänster passar mig bäst) den senaste veckan och jag gillar den! Den har en medeltäckning och blir rätt så tunn och lätt på huden. En negativ sak är dock att själva applikation är väldigt vass och ibland “river” lite på huden.

No Comments

    Leave a Reply