Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Fixa nyårsminket med Sleek!

 

Godmorgon! :-) Tänk, imorgon är det nyårsafton. 2017 har verkligen gått så himla snabbt.. är det så här att bli äldre? Går åren bara snabbare och snabbare? Jag var ju liksom 20 nyss och snart fyller jag 30 :-P

Idag ska vi planera nyårsmiddagen och åka och handla. Kylskåpet gapar tomt så det blir storhandling :-) Sen måste jag fundera på vad jag ska ha på mig imorgon.. och vad jag ska köra på för smink. Även om vi bara blir hemma så är det kul att klä upp sig lite extra :-)

Tänkte passa på och tipsa om märket SLEEK idag. Dom har billiga produkter och finns på bland annat H&M.

Jag håller på med ett blogginlägg om skönhetstrender som vi kommer se under 2018, ska posta det så snart jag är klar. Men tills dess så kan jag tipsa om att metallic-trenden fortsätter. Har du inte redan ett metallic liquid lipstick så kan jag rekommendera dig att införskaffa ett! Såå snyggt :-)

Eyeliner kommer också vara en stor trend under 2018. Sleek har både matt svart och svart med glitter. Jag funderar på att köra den glittriga imorgon! :-)

Den här highlight-paletten är så himla fin!

Den här paletten med contour, highlight och rouge påminner väldigt mycket om paletten från Sephora som jag tipsade om tidigare i veckan.

Bronzing palette

Mest kända är väl Sleek för sina ögonskuggspaletter. Tror dessa ligger på ca 159kr och dom finns i flera olika varianter! Kvaliteten KAN variera lite på skuggorna men det gör inget när dom är så billiga tycker jag. Jag har gjort en sminkning med den ena paletten, den kommer upp senare idag! :-)

No Comments

    Leave a Reply