Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER

Fenty Beauty Uncensored

 

Hej på er! Hade ni en fin nyårsafton igår? :-) Vi hade det jättemysigt. Först var vi här hemma och såg den danska drottningens nyårstal på tv. Danskarna har det som tradition, att se på talet och dricka ett glas bubbel.

Sedan gjorde vi oss i ordning och gick över till grannarna som bjöd på trerättersmiddag. Vi spelade quiz och åt oss SÅ mätta innan vi sen skålade på balkongen och kikade på fyrverkerier. Eftersom det spöregnade här i Stockholm så orkade vi inte gå ut, utan vi nöjde oss med att stå på balkongen. Sen satt vi till ca halv 2 och pratade om allt möjligt innan vi tackade för oss. Väldigt skönt att vakna upp och må bra på nyårsdagen, hehe! Vi har till och med varit på gymmet idag :-) Jag och Thomas startade förresten ett nytt instagramkonto för endast träning idag också, om ni vill följa oss så heter vi “workoutglobetrotters”.

Men till nåt helt annat! Rihanna och Fenty Beauty släppte Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color för ett tag sedan. Jag har haft den här hemma men ska jag vara helt ärlig så känns den lite.. ehm.. tråkig? Alltså förpackningen är ju väldigt läcker och så men kom igen, lansera EN färg av ett… liquid lipstick? 

Färgen är fin, och den känns väldigt skön på läpparna så missförstå mig inte! Jag tycker bara att man kunde gjort det lite roligare..? Fenty är ju inte direkt först på bollen med liquid lipstick och det finns en uppsjö av röda, matta läppstift som sitter som berg.

Färgen är handplockad av Rihanna själv och ska passa alla hudtoner. Applikatorn är lite annorlunda och jag gillar den, det är lätt att skapa snygga konturer med den.

Är du sugen så blir den din för ca 240kr och säljs HÄR (adlink).

4 Comments

 • Lotta+L
  2 January, 2018 at 10:31

  Ja färgen var ju grymt fin iaf!
  God Fortsättning!

  Reply
  • isastar
   3 January, 2018 at 19:56

   Tack, detsamma! :-)

   Reply
 • Ozzie
  3 January, 2018 at 10:39

  Jättefin finish på dina läppar! Verkar vara en bra konsistens. Mycket krämig och täckande. Färgen är jättefin också. Skumt att de bara gör en enda färg.

  Reply
  • isastar
   3 January, 2018 at 19:55

   Tack! :-) Ja, jag gillar färgen men tycker som du, konstigt att bara göra en färg!

   Reply

Leave a Reply