Meny
NYA PRODUKTER

Oljan som trollar bort bristningar?

 

Fler än jag som började jobba idag igen? :-) Det kändes som att många tyckte det var jobbigt att kliva upp imorse. Jag studsade upp och var faktiskt inte alls trött, haha :-) Jag har så himla mycket planerat framöver så jag är peppad på 2018 och att möta våren snart. Det är ju så himla härligt att vi går mot ljusare tider nu!

Förresten, vill ni veta en kul grej? Jag och Thomas bokade en resa idag, till ett land där ingen av oss varit tidigare… nämligen Förenade Arabemiraten. Dubai! :-) Har någon av er varit där så får ni gärna lämna tips på vad man bör se och göra.

Men nu till dagens skönhetsprodukt! Jag har fått hem prover av Bio-Oil, en kroppsolja som är framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hud mindre framträdande. Den har hyllats runt omkring och många snackar om den..

“Bio-Oil innehåller flera ingredienser som bidrar till att förbättra hudens karaktär och gör den mjuk, len och smidig och därmed minskar förekomsten av rynkig och lös hud. Bio-Oil återuppbygger hudens naturliga fettlager och hjälper till att återställa den skyddande hinnan.”

Jag har några bristningar på insida lår och några svaga på höfterna. Det är verkligen ingenting jag bryr mig om, det stör mig liksom inte, men de är ju kul att prova ändå för att se om det blir någon skillnad. Nån av er som har testat?

Billig är den också! En liten flaska går på ca 100 spänn och den stora på ca 169. Finns på apotek och olika e-handlare.

Jag ska såklart testa och återkommer ifall den gör underverk ;-)

10 Comments

 • Lotta+L
  3 January, 2018 at 14:17

  Jag har testat den men inte mot bristningar. Fick för mig den skulle vara bra i ansiktet, men kommer inte ihåg vad jag tyckte. Antagligen gillade jag inte att den innehåller så mycket mineralolja. Men gott luktar den! Jag använde den till slut till händer och nagelband.

  Reply
  • isastar
   3 January, 2018 at 19:55

   Jaha! den kanske funkar till det med, smart :-D

   Reply
 • Annika
  3 January, 2018 at 19:52

  Mina Dubai-tips blir:
  Shoppa ej. Tyvärr mycket dyrare än hemma.
  Besök Madinat, Fontänspelen vid Burj Khalifa, Dubai Mall för att det är kul att se, JBR walk.
  Har ni gott om tid och pengar, Bab Al Shams Desert spa.
  Bo mot Jumeirah eller Marinan.
  Ni kan hoppa Miracle Garden.

  Restauranger vimlar det av. Zuma är jättebra tycker jag.
  The One and Onky Beach Bar and Grill och drink på Jetty Lounge.

  Kan återkoppla med mer.

  Reply
  • isastar
   3 January, 2018 at 19:56

   Tusen tack för tips, ska skriva ner dom! :-D Har hört av fler om Zuma så det lär ju bli ett besök där iaf :-D

   Reply
 • Viola
  3 January, 2018 at 21:56

  Älskar den oljan, vet inte om den “trollade” bort ärr men absolut ett klart godkänt resultat. Jag hade fula ärr som jag “behandlade” och sonen ärr efter acne och efter 8-10 (ingen exakt koll, ledsen) veckor så märktes det på oss båda. Klart nöjda!
  Sen grym nu under vinter till torra händer/nagelband!

  Reply
  • isastar
   3 January, 2018 at 22:12

   Tack för tips! :-) Den kanske kan rädda mina torra ben då iaf, haha!

   Reply
 • Sandra
  4 January, 2018 at 20:52

  Använde den under graviditeten o fick inte en bristning. Har gamla bristningar på rumpan sedan puberteten som är ljusa. Försökte att få bort de under graviditeten med oljan men den gjorde ingen skillnad.
  Ha det gott!

  Reply
  • isastar
   5 January, 2018 at 08:27

   Viss forskning påstår ju att man inte kan påverka bristningar, utan att det är genetiskt. Fast å andra sidan så känns det ju som att huden borde tåla mer när den är mjuk :-)

   Reply
 • Helen
  5 January, 2018 at 10:15

  Hej!
  Har använt oljan till min dotter som har böjvecks-eksem. Mycket bra!

  Reply
  • isastar
   6 January, 2018 at 12:42

   Den verkar funka bra till många användningsområden :-)

   Reply

Leave a Reply