Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE TIPSAR

Är dyr hudvård bättre än billig?

 

Nu har julen dansat ut hemma hos oss. Ikväll medan Thomas var på gymmet så packade jag ihop alla julsaker och brottade ner julgranen i lådan. Väldigt skönt faktiskt. Det är så mysigt med julgran och allt i december men sen vill jag som sagt bara ha vår! :-)

Jag har dessutom kommit på en grej jag vill göra om här hemma. Kommer självklart visa bild i så fall :-)

Förresten. Nu när jag tycker det har börjat bli mer intressant med hudvård så fastnade jag för dom här burkarna från Avant här om dagen.

En pytteburk utan text.. alltså, det hade liksom kunnat vara vad som helst. En snabb googling och jag höll på att sätta i halsen… en ögonkräm för 1127kr. Och burken innehåller endast 10ml, det är ju galet.

Min vän som är hudterapeut lyste dock upp när hon såg ingredienslistan, så jag förstår att man får vad man betalar för. Många billigare produkter har samma ingredienser men inte lika koncentrerat. Frågan är om det gör SÅ stor skillnad.

Brukar ni köpa dyr eller “billig” hudvård?

Full Neck Tightening & Firming Treatment innehåller 60ml och kostar 1058kr

7 Comments

 • Camilla
  4 January, 2018 at 13:37

  Jag skulle kanske ha möjlighet att köpa dyrare hudvård men då skulle jag inte kunna lägga pengar på annat. Har man hus och familj att ta hand om så måste man tänka till på hur man fördelar slantarna. Plånboken är ju inte bottenlös :) Sedan vet jag inte om du är värt att lägga så mycket pengar på hudvård…. men det är kanske en tröstande tanke för att jag inte kan köpa dem :) Därför blir jag extra glad när billigare produkter lyfts fram som bra.
  Just ligger jag på en mitt-emellan-prisklass när det gäller hudvård och tycker nog att jag kan finna produkter som hjälper min hud.
  Må så gott!

  Reply
  • isastar
   5 January, 2018 at 08:14

   Ja, jag förstår att det är svårt när man måste prioritera hus och familj. Fast även om jag har möjligheten är jag kanske lite för snål, hehe. Är du noggrann med ingredienser eller går du mer på vad som känns bra? :-)

   Reply
   • Camilla
    5 January, 2018 at 10:30

    Just nu går jag mycket på tips och hur jag upplever att produkten hjälper mig. Jag kollar delvis efter innehållet eftersom jag har flottig hud som jag gärna vill bli av med :) men har inte tillräckligt med kunskap om vad produkter ska eller inte ska innehålla.
    Har haft möjligheter att prova dyrare produkter som jag upplever ger ingen effekt alls och så medelpris produkter som jag tycker fungerar kanon. Kort å gott, jag går mycket på känsla och effekt (och lite innehåll). Om det är någon produkt som kanske kostar mer än vad jag tänkt lägga pengar på men som ändå ger upplevelsen av att vara något som funkar för mig så kan jag mycket väl tänka mig att lägga dessa extra slantar (fast ändå inte hur mycket som helst).

    Reply
 • Ozzie
  4 January, 2018 at 20:27

  Hmm, bra fråga. Inte FÖR ATT den är dyr. Absolut inte. En kompis gav mig ett La Praire prov och jag fick en äckelhinna över hela ansiktet som gick att rulla bort. Den krämen kostar typ 3000-4000 kr. Skulle inte betala en krona för den. Andra krämer som är dyra som jag har fått prover på, har varit helt fantastiska. Så, inte för att det är dyrt utan ifall sammansättningen är bra. Det kan det vara bland billigare krämer också.

  Reply
  • isastar
   5 January, 2018 at 08:16

   Oj, en så dyr kräm förväntar man sig ju nästan ett mirakel av, haha! Men du har helt rätt, det är ju hur den funkar på ens hud som avgör om man gillar den eller inte :-)

   Reply
 • Millan
  6 January, 2018 at 13:10

  Hej! Kan varmt rekomendera märket “Emma S”, speciellt deras anti-age serie. Ligger lite i mellanprisklassen och är nog minst lika bra som något dyrare märke :) desdutom dryga pridukter, räcker ca ett halvår! Kram

  Reply
  • isastar
   6 January, 2018 at 13:12

   Tack för tips! Jag har testa en del från Emma S men inte deras anti-age serie tror jag :-) Kram

   Reply

Leave a Reply