Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Home sweet home

 

Hej! Hur mår ni? :-) Vi har precis klivit upp ur sängen, haha. Men vi har inte sovit utan vi har tittat på en ny serie som vi fastnat för på Netflix. The Fall heter den, nån av er som sett den? Väldigt creepy men också så spännande att man inte kan sluta titta.

Idag ska vi bara fortsätta ta det lugnt. Ska förbi gymmet en sväng och sedan laga någon god mat. Kom på att jag vill tipsa er om min kompis Catarinas kokbok. Detta är alltså inte något samarbete av något slag utan jag vill bara tipsa er då jag genuint gillar den :-) ..och tycker att Catarina är grym på mat, såklart ;-)

Catarina vann Sveriges Mästerkock 2016 och sedan dess har vi testat flera av hennes recept här hemma. En favorit vi har är den här tacopajen som är så enkel och god.

Funderar på om man ska ge sig på att testa den här laxrätten idag :-)

Nu ska jag dricka upp min Nocco och dra på mig träningskläderna, annars är risken att jag inte kommer iväg, haha! Har ni testat den här jubileeums-smaken av Nocco? Supergod! Dagens andra tips, haha! Gillar ni att jag tipsar om annat än skönhetsprodukter då och då? :-)

Kram! ♥

3 Comments

 • Lotta+L
  6 January, 2018 at 21:45

  Åh ”The Fall!” Vi har sett allt utom den sista omgången. Håller med om att den är creepy! Vi kände att det räckte med tre avsnitt åt gången, sen behövde man en liten paus…
  Hade ingen aning om att det är han som är ”Mr Grey” eftersom jag inte sett/läst dom. Vi måste se det sista nu snart!

  Reply
  • isastar
   7 January, 2018 at 17:21

   Vi har också säsong 3 kvar :-)

   Reply
 • Pernilla S
  5 February, 2018 at 19:42

  Åååh jag älskar Pasta Arrabiata från den kokboken! Sen har jag ärligt talat inte testat något annat ännu, haha.

  Reply

Leave a Reply