Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Ny hårvård från Apoliva

 

Ojjj vilket jobbigt träningspass jag körde nu ikväll. Att hoppa på ett crossfit-inspirerat pass efter julledigheten var kanske inte den bästa idén, haha! Kände mig SÅ svag i armar och mage, men det är bara att kämpa på.

När jag kom hem tog jag en välbehövlig dusch och kom på att jag inte visat er detta schampo och balsam som jag använder just nu. Det går åt rätt så mycket produkter till mitt långa och tjocka hår så jag tömmer flaskorna rätt så snabbt, det gör också att jag hinner prova nya sorter ganska ofta.

Den här serien från Apotekets egna märke Apoliva återfuktar ett skadat och torrt hår med bl.a. arganolja. Med andra ord, perfekt nu när det är torrt och kallt ute. Håret behöver all kärlek det kan få den här tiden på året! :-)

Ett fuktgivande balsam hjälper också till att “tynga ner” håret så det inte blir så statiskt när man har t.ex. halsduk eller mössa.

Doftar väldigt gott också! Det är ett stort plus enligt mig. Jag har svårt för hårvård som inte doftar så mycket eller luktar typ kemiskt.

Priset ligger på 79kr för balsam och 79kr för schampo. Jag såg dock att Apoteket kör en kampanj just nu så man får 2 för 99kr. Passa på!

Jag har inte klippt mig sedan september (!) men ska faktiskt till frisören nästa vecka och köra både klipp och färg. Längtar! :-)

2 Comments

 • Birgitta
  15 June, 2018 at 17:06

  Jag har inte klippt mig hos frisör på åratal ! på grund av alla dofter i alla produkterna. Tack och lov har Apoliva haft ett frisysgel oparfymerat som gjort att jag med viss hädighet med speglar kam och sax ändå kunnat se hyfsad ut i håret. Nu finns inte detta gele att köpa längre och jag saknar det mycket. Apoteksvaror trodde jag var till främst för sjuka människor men det verkar visst inte vara så länger.

  Mrd vänlig hälsning
  Birgitta

  Reply
  • isastar
   15 June, 2018 at 22:19

   Oj, ja jobbigt om man inte klarar av dofter! Men apoteken borde väl ha fler serier som är oparfymerade kan jag tycka? :-)

   Reply

Leave a Reply