Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Ge liv och lyster till ett vintertrött ansikte!

 

Brr, va kallt vi haft det här i Stockholm idag! Minusgraderna är tillbaka och frosten likaså. Just nu är det dessutom väldigt dimmigt ute, så man ser nästan ingenting.

Tänkte visa er en produkt som kanske livar upp lite den här kalla och grå tiden på året. När vi känner oss torra, fnasiga, trötta, matta, bleka.. you know what I mean.

Det här pressade pudret (Shimmer palette, 159kr) från No7 är egentligen en bronzer men som kan användas som highlighter, blush och ögonskugga. Man väljer själv om man vill använda färgerna en och en eller om man vill blanda ihop dem för att få en härlig mix.

Har du aldrig har testat en sån här produkt? Lite skimmer på kindbenet, bronzer på höga punkter och rouge på kinderna gör att man får lite mer liv i ansiktet och jag lovar att du kommer se skillnad! Är du rädd att det ska bli för mycket? Börja med lite och bygg på tills du känner dig nöjd :-)

Kram ♥

No Comments

    Leave a Reply