Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

3 nya favoriter

Inlägget innehåller köplänkar

Det slog mig att jag den senaste tiden fastnat för 3 produkter lite extra.. så varför inte tipsa om dom till er? :-)

Först ut har vi First Light Priming Filter från BECCA. Jag har egentligen haft den några månader (och testat den några gånger till och från) men det är inte förrän nu jag börjat älska den. Anledningen kan vara för att jag känner mig allmänt blek och grå just nu. Den ger en fin lyster och liv till en matt och trött hy, så varje morgon när jag står där framför spegeln känner jag mig så mycket finare när jag smörjt in mig med denna :-)

Ett stort plus är också att den såklart håller kvar min foundation på plats under dagen. Och nej, den blir inte lila på huden utan transparent :-)

Priset ligger på 350kr och du hittar den HÄR.

Sen har jag testat Volume Effet Faux Cils Star Collection Mascara från YSL de senaste dagarna. Jag hade faktiskt fått två pressprover av denna (vid olika tillfällen) så jag gav den ena till min kompis. Hon hörde av sig direkt och sa att den var hur bra som helst! Det gjorde mig såklart väldigt nyfiken.. och ja, jag gillar den riktigt mycket jag med! :-) Konstigt egentligen för jag och min kompis brukar inte ha samma smak när det kommer till mascaror, men den här gillar vi båda! Håller väldigt bra under dagen och separerar fransarna fint.

Den ligger på 320kr så den är rätt så dyr men jag tycker ändå den är värd pengarna. Och hylsan känns ju otroligt vacker att ha i sminkväskan :-) Du hittar den HÄR.

Sist ut har vi en ganska ny concealer från IDUN minerals. Jag jobbar med IDUN men har inte blivit ombedd eller betald för att skriva om denna produkt, utan det är ett ärligt tips på en produkter jag tycker är väldigt bra :-) Det var faktiskt en kollega som sa att jag var tvungen att testa den då hon ääälskar den. Sagt gjort, nu har jag använt färgen “light” sedan i julas och ja, den är jäkligt bra alltså! Den går att lägga väldigt tunt men den täcker ändå väldigt bra. Sen lägger den sig inte heller i linjer (man kan behöva pudra lite beroende på hur djupa linjer man har) och det är ett stort plus!

Jag gillar också att tuben är så liten (men drygt innehåll) och har ett litet hål, så man inte får ut för mycket produkt. Hygieniskt och ekonomiskt!

Med / Utan

Färgen passar mig dessutom så himla bra att jag kan använda endast concealern runt ögon, näsa, lite på hakan osv. för att dölja rodnader utan att behöva lägga foundation ovanpå.

Priset ligger på 255kr och du hittar den bl.a. HÄR.

Kram på er! ♥

528 Comments

Leave a Reply