Meny
EVENTS / NYA PRODUKTER / PRESSVISNING

Daisy Beauty Expo 2018

 

Amir, Marcel, Mona och jag.

Morning! Igår var det äntligen dags för efterlängtade Daisy Beauty Expo! :-) För er som inte vet vad det är så är det en stor “skönhetsmässa” som anordnas av tidningen Daisy Beauty. Detta år höll mässan till på Strandvägen 7A och vi var ett väldigt stort gäng bloggare, journalister och youtubers som var inbjudna. Jag mötte det här härliga gänget tidigt på morgonen och njöt av en god frukost innan det var dags att gå en trappa upp till själva mässan.

Här ser ni vilka företag som var med igår. Vårt gäng gjorde en plan redan innan vilka montrar vi ville besöka för att hinna med allt.

Efter att vi hade lämnat våra väskor och kläder i garderoben så skyndade vi oss in till Glossgods där man fick göra ett eget serum, anpassat efter sin egen hud.

Det var så många som ville göra sitt serum (och det tog ett tag) så jag hoppade detta och gick vidare.

Kan redan nu göra er förberedda på att jag glömde ta bilder i massor av montrar. Jag var helt enkelt för upptagen med att prata med alla utställare och testa produkter.. men här kommer bilder från när jag kom ihåg att ta upp kameran, haha!

Elizabeth Arden bjöd på fuktboost. Inget man tackar nej till!

Här sprejar dom en fuktgivande mist i mitt ansikte. Jag minns inte alla ingredienser men den innehöll bland annat hyaluronsyra. Huden fick jättefin lyster direkt och man kände verkligen skillnad! Vill man testa på detta så gör dom denna behandling på Åhléns city här i Stockholm.

Revlon hade byggt upp en jättevacker monter med blommor och träd :-) Mona passade även på att få lite produkttips och håret stylat.

Juicy Couture släpper en ny parfym! Herregud så många varianter det finns nu. Men jag klagar inte för jag gillar dom :-)

Jag och Lina kilade vidare till GHD där vi också blev stylade. Så himla skönt när någon annan fixar mitt långa, tjocka hår! haha :-) Jag hann inte fixa mitt hår på morgonen men visste att det skulle finnas proffs på mässan, så då måste man ju passa på ;-)

Lina önskade lite mer definierade lockar medan jag ville ha Hollywood-svall ;-)

Tadaa! Jag blev jättenöjd :-) Till veckan ska jag till min frisör och färga håret. Har ju inte gjort något med håret sedan september (!)

Rosa tema var det även inne hos Letsfaceits monter och Real Techniques. Mina kollegor hade gjort det så fint med allt glitter! :-)

I samband med att de nya glittriga borstarna Brush Crush så hade de en kamera som skrev ut bilder när man la upp en bild på instagram med hashtagen #MyNewCrush. Något vi självklart testade!

Marcel och jag

En rolig grej var att helt plötsligt kom det ut en bild på en kille ur fotomaskinen. Alltså det var inte nån som var på mässan, utan nån som använt hashtagen #mynewcrush på instagram bara. Haha! Snacka om snopet :-)

IDUN Minerals var också på plats och visade bland annat upp nya ögonbrynsprodukter.

Wet n Wild serverade mumsiga macarons och visade nya Photo Focus foundations och Catsuit Liquid Lipsticks.

Björk & Berries var också på plats, kul! Jag har liksom inte fått något riktigt grepp om dom som märke förut men nu vet jag betydligt mer :-)

Visste ni att dom har unisexdofter? Riktigt goda dessutom!

Senaste nytt var att dom nu även lanserar hudvård.

Här var vi hos Depend som lackade naglar och sminkade den som ville (och bjöd på CocaCola, haha!). Kicki som joinade oss efter frukosten passade på att få naglarna lackade. Vill du se vilken färg det blev? Spana in hennes blogg :-)

Elemis hade dukat upp vackert för att visa vilka (naturliga) ingredienser man hittar i deras produkter.

Mest påkostade montern hade L’Oréal (i år igen!) som hade inrett den som en gata i Paris. 

Dom visade bland annat den nya hårvårdsserien från Botanicals med huvudingrediensen Lavendel. Inte min favorit när det kommer till dofter men det verkar lugnande för hårbotten.

Dom hade även ett glasstånd där 3 vänners glass stod och delade ut glass i alla möjliga smaker. Jag testade inte bara en… utan 4 olika! herregud så gott det var.

Luktade gott gjorde även de nya skrubberna från L’Oréal. Den gröna med kiwi var helt magisk! Den ska jag testa så snart som möjligt.

Som att det inte vore nog så släpper dom även en hel del nya godsaker.. smink! Jag har fått med mig prover hem och kommer visa er allt mer närmare.

Min fina vän Lina är L’Oréals officiella makeupartist här i Sverige. Så stolt över henne som kämpar och jobbat så hårt för att ta sig fram i denna tuffa bransch!

Värdig glasspaus! :-)

Den här bilden får visa hur trötta vi var i både kropp och knopp efter den här dagen. SÅ himla kul att få vara med och umgås med alla härliga människor. Tusen tack till Daisy Beauty för att jag fick vara med denna dag och tusen tack till alla utställare för superfina montrar, bra information och fina produkter.. nu har jag massor jag vill skriva om! :-)

och på tal om det..

…vart börjar man?? Nåt speciellt ni vill att jag börjar recensera? :-)

No Comments

    Leave a Reply