Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Tvätta håret varje dag?

 

Hej på er! Hur har er måndag varit? Min dag gick väldigt fort.. skönt :-) Efter jobbet drog jag till gymmet och körde 45 min spinning. Jag tänkte på en sak, när jag satt där på cykeln. Hur brukar ni göra när ni tränar, tvättar ni håret efter varje träningspass? Jag sätter alltid upp håret i en hästsvans när jag tränar och sen låter jag det sitta uppsatt om jag inte tvättar det.. lite äckligt egentligen men va fasiken, tränar man 3-4 ggr i veckan och har långt, tjockt hår är det väldigt jobbigt att tvätta håret varje gång. Därför undrar jag hur ni andra gör?

När jag var på eventet i helgen så träffade jag några representanter från Charles Worthington. Jag har ju testat deras silverschampo förut som jag gillar väldigt mycket, därför var det kul att få höra lite mer om deras produkter.

Dom har nu lanserat ett nytt schampo och balsam som är skonsamt mot håret och därför kan dom användas varje dag. Det innehåller bland annat micellärvatten som inte ska torka ut håret och skonsamt rengöra det.

Mitt problem är ju att jag inte orkar föna håret, haha! Men jag ska testa detta (lovar dock inte att det blir varje dag) och se om jag märker någon skillnad på hårets kvalitet. Produkterna doftar väldigt gott och prisvärda. En flaska ligger på 99kr och finns hos bl.a. Åhléns.

4 Comments

 • Annika
  16 January, 2018 at 13:20

  Jag tränar uppåt 6ggr/veckan så det är inte tal om att tvätta håret efter varje pass! Har också hår som måste torkas och fönas lite lätt för att se ok ut.
  Blöter lite lätt i hårfästet runt om huvudet och torkar bara det sen för att mäkta med en dag till utan tvätt om det är ett riktigt svettigt pass.

  Reply
  • isastar
   17 January, 2018 at 21:54

   Oj, nä det förstår jag att du inte orkar :-) smart att bara tvätta runt hårfästet! Ska testa det :-)

   Reply
 • Lotta+L
  16 January, 2018 at 21:17

  Jag tvättar håret alldeles för ofta, varje dag som jag jobbat pga känner mig ofräsch. Det blir 4-6 ggr/veckan. Har funderat på att gå tillbaka till balsammetoden, får se. Ibland känns det lite risigt. Brukar kleta i kokosolja och snurra upp det när jag går till jobb. Har väldigt mycket hår som tar lång tid att torka,fönar aldrig. Så ofta lägger jag mig med blött hår, eller fuktigt.

  Reply
  • isastar
   17 January, 2018 at 21:53

   Oj! Men då kanske dessa produkter kan vara nåt för dig :-) jag måste föna, annars blir mitt hår kaos! Haha :-) och jag kan verkligen inte sova med blött hår.. då fryser jag! Haha

   Reply

Leave a Reply