Meny
EVENTS / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / PRESSVISNING

Lumene Harmonia

 

Imorse var jag inbjuden till en mysig frukost tillsammans med Lumene som i dagarna lanserar en ny hudvårdsserie.

Vi var ett 40-tal branschmänniskor på plats och vid varje plats fanns en söt liten korg med de nya produkterna. Jag fick se en del av dessa produkter när vi var i Italien tillsammans med Daisy Beauty i höstas, så för mig var dom inte helt nya :-)

Otroligt god frukost! Vi höll till på Alma vid Nybrogatan 8. Otroligt fina lokaler och Lumene hade gjort det så fint med allt det gröna i dukningen.

Lumenes produkter har ganska nyligen fått ett nytt utseende. Harmonia som den här nya serien heter har en gröngrå bas, vit text och “bladguld” på förpackningarna. Så himla fint!

Med dessa produkter vill Lumene att man ska hitta sin inre harmoni och få kroppen i balans. Alla dofter är naturliga och får mig att tänka på spa.. så ja, väldigt avslappnande :-)

Om någon av er missat det så är ju Lumene ett finskt märke och därför har man också valt att använda ingredienser från många nordiska växter, bär och svampar i produkterna.

Som till exempel Chaga (Sprängticka), en typ av svamp och som växer på björkar. Sprängticka innehåller väldigt höga halter av antioxidanter och i Finland är det också vanligt att man gör té av dessa svampar.

Dom släpper även ett doftljus, vilket gör mig väldigt glad! Jag älskar doftljus :-)

Hela serien går att köpa i butik från och med nästa vecka, men en fågel viskade i mitt öra att Kicks redan dragit igång sin försäljning. Sen såg jag precis att dom dessutom verkar ha kampanj med 20% rabatt, så passa på om du blev sugen att testa något!

Som avslut på det hela så fick vi lyssna till en gong-mästare som spelade för oss medan vi slöt ögonen och kände vår inre harmoni. Vilket var lite svårt när man kände sig halvstressad och ville iväg till jobbet för att kicka igång dagen ;-)

Tycker ni att det är kul att se bilder från events förresten? Vill ni att jag lägger upp fler bilder från liknande, som mässan i helgen och det här idag? :-)

Kram på er!

 

4 Comments

 • Frida
  17 January, 2018 at 11:30

  Jag vill verkligen se mer bilder från skönhetsmässan! Finns säkert massa trevliga nyheter och inspiration från utställarna som inte postats än. :)

  Reply
  • isastar
   17 January, 2018 at 20:51

   Absolut, väldigt många spännande märken och produkter. Tyvärr glömde jag helt bort att fotografera ibland så jag har inte så mycket mer bilder! Men det kommer inlägg om produkterna :-)

   Reply
 • Frida
  17 January, 2018 at 14:29

  Ja, gärna mer bilder från skönhetsevent. Alltid kul med nyheter och inspiration

  Reply
  • isastar
   17 January, 2018 at 20:52

   Kul att du tycker det! :-)

   Reply

Leave a Reply