Meny
EVENTS / NYA PRODUKTER / PRESSVISNING

Sephora vår- och sommarnyheter!

 

Halloj! Idag efter jobbet så kilade jag iväg till Vass PR för att se vad Sephora släpper för spännande nyheter i vår/sommar. Är det något man inte vill missa så är det just dessa pressvisningar som Sephora har. Dom har ju så himla många märken och det kommer alltid en massa fint :-)

Låt oss ta en titt!

En söt borste från Too Faced. Generellt så kommer det mycket holografiskt, glitter och unicorns. Love it!

Unicorn dreams och Unicorn Tears, holografiska krämstift, också från Too Faced.

Nedmattande setting spray.

Lina fotograferar en maaagisk palett från Too Faced. Jag typ skrek rakt ut när jag såg att den fanns med i presspåsen jag fick med mig hem. Ni ska få se den på nära håll i ett eget inlägg :-)

Den här peach-paletten med varma toner var också fin!

Den här då. Hur fin? Tänk er att få en ring i den här lilla rosa boxen.. dröm-frieriet! haha! Det är inte denna ni ser på mina fingrar utan det är från den stora ögonskuggspaletten. Den här highlightern skimrar i blålila.

Nä, Vitamin Well säljs inte på Sephora! haha. Ville bara visa er den här nya smaken som serverades. Passionsfrukt, väldigt god!

Ännu mer glitter! Den här highlighter-paletten från Kat Von D vill jag ha bara för förpackningen..

Sjukt svårt att få dessa rättvisa på bild. Väldigt fina och mycket skimmer i verkligheten!

Den här paletten då, känner ni igen den? Originalet Shade & Light från Kat Von D innehåller ju helt matta skuggor. Nu kommer den med skimmer.. och pigmenten är helt fantastiska (!) Jag m.å.s.t.e ha den här paletten! Tur för mig att jag fyller år snart ;-)

Inom kort hittar vi även ett helt nytt märke hos Sephora.. New York-märket Winky Lux! Sockersöta förpackningar och roliga produkter.

Det här läppstiftet (som inte alls gör sig rättvist på bild) glittrar så jäkla fint! Vid applicering syns dock inte glittret så mycket men färgen skiftar från transparent till en rosa färg beroende på hur varma dina läppar är.

Som sagt, sockersöta och i-ögonfallande förpackningar. Jag tror att Winky Lux kommer bli en hit! :-)

Hjärtformade läppstift från Guerlain.

Ännu mer glitter! Dessa gloss från Lipstick Queen var också SÅ fina. Den silvriga skimrar i blå/lila/grön medan den rosa är lite varmare med guld/rosa/lila skimmer. Jag tänker att dessa går att använda både på ögon, kinder osv.

Huda Beautys foundations är sjukt täckande och dryga. En liten, liten klick foundation räckte för att täcka HELA min hand. Det som dock gjorde mig mest fascinerad var borsten. Den är SÅ tät i stråna att den ger lika airbrushad finish som en makeupsvamp. Måste ha! Jag minns inte om den redan lanserats eller om den kommer snart.

Benefit släpper också några nyheter, bland annat en ny POREfessional.

Läskiga ansiktsmasker från Dr.Jart, eller hur? Fast samtidigt en väldigt rolig produkt. I burken så finns det påsar med pulver som man blandar samman till en ansiktsmask, sedan applicerar man den med tillhörande spatel. Baby face utlovas! :-P

BECCA släpper bland annat en ny highlighter (mums!), en primer och ett puder avsedda för att användas under ögonen (så att concealern inte lägger sig i linjer) samt deras populära concealer i en mörkare nyans. Jag har inte testat concealern men hört mycket bra om den.

Koreanska Erborian kommer också med en rad nyheter. Candy Glow ger en fin lyster medan Sugar Matte mattar ner och slätar ut.

Detta var bara en liten del av allt som kommer. Något ni blir sugna på? :-) Jag kommer självklart visa er många av produkterna lite närmare i separata inlägg. Nu ska jag sova, godnatt på er!

2 Comments

 • Annika
  18 January, 2018 at 10:15

  Vad kul med Huda Beauty! Skulle kika på den foundationen när jag var i Dubai senast, men glömde bort det.
  Använder inte heltäckande så ofta längre, men tänker att till fest vill man kanske ha det ibland och utbudet av nyanser verkar bra.

  Reply
  • isastar
   25 January, 2018 at 21:25

   Ja, så här heltäckande är väl kanske mer för fest även för mig. Fördelen är ju att man kan blanda ut med dagkräm om man vill ha den lite tunnare.. på så sätt kan man ha den både för vardag och fest :-)

   Reply

Leave a Reply