Meny
ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Indy Beauty av Therese Lindgren

Inlägget innehåller en köplänk

Hej vänner! hur mår ni? :-) Ledsen att det varit lite tyst här.. jag har helt enkelt inte varit hemma och haft tillgång till min dator. Igår hade vi en kul kväll hemma hos en kollega och vi testade bland annat Nachosemla.. har ni hårt talas om den? Roy Fares har skapat nachochips som smakar som semlebröd och sen doppar man dom i grädde och mandelmassa. MUMS alltså!

Förresten, tycker ni att det är kul när jag skriver om nya produkter som kommer/ska komma? Alltså även om jag själv inte testat produkten. Eller föredrar ni att jag testar produkter själv först innan jag skriver om dom. Ni kan väl kommentera nedan?

Jag tycker ju själv att det är superkul att läsa om nya produkter och det är ofta det jag fastnar för.. så därför – dagens inlägg. Therese Lindgren (youtuber och influencer) släpper ett eget skönhetsmärke!

Indy Beauty har just nu ett sortiment med 17 produkter inom hudvård. Eftersom Therese brinner för djurens rätt så är självklart produkterna 100% veganska och producerade i Sverige. Produkterna är snälla mot din hud och mot vår planet. Priserna ligger på 99-199kr styck.

Du kan köpa produkterna här.

2 Comments

 • Lotta+L
  22 January, 2018 at 18:26

  För min del får du gärna skriva om produkterna innan du testat dom, typ ”nu lanseras bla bla i si och så många färger osv. Och sen då vad du tyckt om dom när du testat.

  Reply
  • isastar
   22 January, 2018 at 19:05

   Ok, tack för din åsikt! :-)

   Reply

Leave a Reply