Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Glamglow

 

Hola! Här ser ni vad jag sysslat med ikväll. Ansiktsmask! Jag fick hem några prover från Glamglow för ett tag sedan men har inte hunnit testa förrän nu.

Glamglow har ju funnits på den svenska marknaden i några år men jag har faktiskt aldrig provat något från dom tidigare. Jag vet att många gillar dessa masker så jag är väldigt förväntansfull ;-) Har nån av er testat?

Jag bestämde mig för att börja med GravityMud Firming Treatment. Det är en peel off mask som innehåller bland annat marshmallow och lakrits. Som namnet avslöjar så ska den ge ett “lyft” och göra att huden känns mer åtstramad.

Jag upplever att den är dryg och lätt att applicera med den medföljande borsten. Jag la dock lite för tjockt på vissa ställen och då tar det ganska lång tid innan den torkar. Väl på tycker jag att den har en kylande men behaglig effekt.

Efteråt känns huden ren och väldigt mjuk. Svårt att säga ifall den ger ett direkt lyft.. men sen är jag ju inte ens fyllda 30 så det kanske inte är så rättvist resultat.

Priset ligger på ca 560kr för en burk på 50ml. 

Här ser ni de andra maskerna också. Jag har inte testat dom ännu men den ena är grön och den andra guldig. Det är två limited edition-masker skapade tillsammans med filmen Power Rangers och dom har fått sina färger från karaktärerna Rita Repulsa Green och Goldar Gold.

2 Comments

 • Annika
  22 January, 2018 at 21:24

  Ja, den blå, moisturizern. Körde den som nattmask. Luktade smaskig kola.

  Reply
  • isastar
   25 January, 2018 at 21:23

   Tack för tips, ska spana in den! :-)

   Reply

Leave a Reply