Meny
DOFT / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Ny doft från Coach

 

Kommer ni ihåg att jag hade en parfym från Coach när vi var i Marbella för snart ett år sedan? Det blev verkligen min sommardoft 2017. Jag gillade den SÅ mycket! Därför blev jag såg glad när jag fick testa den nya doften “Floral” på Daisy Beauty Expo.

Den är väldigt feminin och känns elegant. Jag har burit den några dagar nu och ja, den här är sååå jag! Absolut en ny favorit.

Toppnoter: Ananassorbet, citrus och rosa peppar.
Hjärtnoter: Ros, Jasmin och Gardenia.
Basnoter: Mysk, Trä och indonesisk Patchouli.

Likt den förra doften har flakongen detaljer inspirerade efter Coach väskor.

Lanseras i maj 2018 och 30ml EdP kommer kosta ca 395kr medan 50ml ca 625kr.

På mässan så fick vi även testa herrdoften från Coach. Jag tycker även att denna doftar supergott! :-) Det var till och med flera av oss tjejer som konstaterade att vi hade kunnat bära den. Jag blev ganska förvånad när jag såg att en av basnoterna är koriander. Jag gillar ju varken smaken eller lukten av koriander i vanliga fall.

Thomas gillar den också (ja, han fick faktiskt ta den) men han tycker att den är ganska lätt och försvinner lite under dagen. Men så är det ju en Eau de Toilette.. och inte en EdP. Vet du inte vad skillnaden är? Läs mitt inlägg om parfym HÄR.

Toppnoter: Grön Nashi, Bergamott och Kumquat.
Hjärtnoter: Kardemumma, Koriander och Geranium.
Basnoter: Vetiver, Mocha och Amber.

EdT 40ml ca 425kr, 50ml ca 545kr. Finns i butik.

2 Comments

 • Lena
  25 January, 2018 at 15:40

  Hej! Jag har en fråga som visserligen är orelaterade till parfymerna, men som du kanske har ett bra svar på ändå.

  Skulle du kunna göra ett inlägg om hur du rengör kompakta borstar? Jag har ständigt problemet att hur mycket jag än sköljer ur dem så finns det tvålrester kvar. Även om de verkar rena så börjar de löddra upp när jag försöker torka av dem lite mot en handduk. Har du något bra knep för att slippa detta? Tvålrester känns ju inte så himla hygieniskt att gnugga på huden när man sminkar sig.

  Reply
  • isastar
   25 January, 2018 at 21:23

   Hej Lena! Jag brukar alltid skölja mina penslar länge under vatten och gnugga dom mot handflatan liksom. Sen sköljer jag tills dess att det inte syns mer tvål. Jag vet inte om jag har något bättre tips än så att ge tyvärr. Bl.a. Real Techniques och Sigma har som “tvättbrädor” för borstar.. en sån kanske kan vara något för dig? :-)

   Reply

Leave a Reply