Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Mitt nya hår!

 

Nytt år… nytt hår :-) Jag har ju inte visat er hur mitt hår blev! Jag satt hela 5 (!) timmar i frisörstolen hos Sara. Stackarn, haha! Mitt hår är SÅ tjockt och hon slingade HELA håret. Vilket, med andra ord, tog sin lilla tid..

Från att ha varit ganska mörk i botten (min egen färg) och en ombre/utväxt på ca 10 cm så är jag nu väldigt ljus. I like it! Jag vill alltid bli ljusare mot våren. Jag får ju också väldigt varma toner efter ett tag så hon gjorde det väldigt kallt. Vissa slingor blev till och med lite grå men de kommer försvinna efter några tvättar.

Nu syns inte hårbotten på dessa bilder men hon har dragit vissa slingor ända upp och andra har hon liksom tonat in så att det inte blir en markant utväxt sen. Så himla nöjd! :-) Sara är grym! Ni hittar henne på Hall Sthlm.

4 Comments

 • Anneli
  26 January, 2018 at 09:40

  Så himla snyggt!
  Har stående tid hos min frisör var 6:e vecka och nu vill jag också bli så där vackert ljus.
  Litar fullt på att henne då hon haft hand om mitt hår i 34 år. Så nöjd varje gång, en bra frisör är guld värd :)

  Reply
  • isastar
   26 January, 2018 at 20:27

   Tack snälla! :-) Håller med dig, så skönt när man har en frisör som vet hur man vill ha det och kan ens hår :-)

   Reply
 • Lovisa
  30 January, 2018 at 19:05

  Jag har gått till Sara i snart 4 år och är så nöjd med henne. Hon är lyhörd, seriös och gör allt för att jag ska bli mitt finaste jag varje gång jag är där. Jag kan lova er att ni blir nöjda när ni besöker Sara på Hall Sthlm.

  Reply
  • isastar
   30 January, 2018 at 20:57

   Vad kul! Ja, hon är så himla duktig och noggrann :-) Superduktig frisör!

   Reply

Leave a Reply