Meny
EVENTS

Cirkusfest, en vanlig dag på jobbet!

 

I veckan så hade vi en inflyttningsfest på kontoret. Jag har ju inte jobbat på Letsfaceit så länge, men i samma veva som jag började så flyttade företaget till nya lokaler. I onsdags var det dags för en hejdundrande inflyttningsfest och temat var cirkus. Ca 150 gäster (bloggare, youtubers, kunder och samarbetspartners) kom och förgyllde kvällen med oss!

Vi fixade och donade i typ två dagar med att få upp all rekvisita på plats. Jag ÄLSKAR ju pyssel och tycker faktiskt att det är sjukt kul att ordna med event! :-)

Vi satte upp affischer typ ö v e r a l l t ! Den här väggen blev så cool så vi valde faktiskt att behålla den efter eventet var över. Piffar liksom upp “tråkiga” kontorslokaler med cirkus i vardagen :-)

Vad är en cirkus utan sockervaddsmaskin? :-) Visste ni förresten att en sockervadd innehåller typ 1-2 sockerbitar?! Jag hade ingen aning om det. Kändes inte så farligt att trycka i sig 3 stycken då, haha.

Min fina kollega Joanna var lika glad som jag över sockervadden. Som barn på nytt!

Slushmaskiner och dryck i mängder. Popcornmaskin hade vi såklart också!

Alla besökare kunde också snurra på lyckohjulet och chans att vinna (okej, man kunde inte förlora, haha!) fina skönhetsprodukter från alla varumärken :-)

Maten var amaaazing! Jag vet inte hur många lobsterburgers jag tryckte i mig. Jag vet tyvärr inte heller vart maten kom ifrån men om nån vill veta så hojta, så tar jag reda på det :-)

Jag och min fina kollega Efsane! Jag hade en ny foundation på mig som jag älskar! Den kommer från Lumene. Ska visa er den mer i ett separat inlägg.

I ett rum hade vi en green-screen där man kunde fota sig själv och välja bakgrunder. Vi hade pimpat med en massa rekvisita i form av hattar, mustascher m.m. Så himla kul och folk tog så roliga bilder! :-)

Jag passade på och tog en bild med bästa Mona. Älskar dessa tjejer alltså! Skrattar så mycket när jag är med dom.

Runt omkring fanns de såklart smink och verktyg så att man kunde gå loss och sminka sig om man ville :-)

En sista bild från när folk började droppa in. Det blev en riktigt lyckad fest och stället blev helt fyllt! Så himla kul med inflyttningsfest… synd man inte kan göra de oftare, haha! Tusen tack till alla som kom och firade med oss ♥

2 Comments

 • Lotta+L
  28 January, 2018 at 17:23

  Så kul att se bilder! Och så fin du var! Fast det tycker jag alltid att du är.
  Får jag fråga vad det var för läppstift du hade?

  Reply
  • isastar
   28 January, 2018 at 19:07

   Tusen tack! :-) det är ett från Fenty Beauty. Kommer inte ihåg vad nyansen heter just nu men jag gjorde ju ett inlägg för inte så länge sedan där jag swatchade alla så kika där! :-)

   Reply

Leave a Reply