Meny
HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER / ÖGON / TIPS & TRICKS

LYX eller Budget?

 

Inlägget innehåller annonslänkar!

Nu är det ett tag sedan jag körde ett LYX eller BUDGET inlägg och ni brukar ju tycka att det är kul så.. här kommer det! :-)

– – – – – – – – – – – – – –

ca 184kr vs 69kr

Jag har testat både Jeffree Stars och Wet n Wilds liquid lipsticks. Förutom att själva hylsan är identisk (dom måste nästan vara gjorda i samma fabrik) så tycker jag faktiskt att de presterar likvärdigt. Wet n Wilds Catsuit känns lite kladdig på läpparna direkt när man applicerar men efter en stund känns det lika matt som Jeffrees och båda har jättebra hållbarhet!

ca 260kr vs 139kr

2017’s mest hypade mascara måste ju vara L’Oréals Paradise Extatic mascara! Till och med när man googlar på “Better than sex” så kommer det istället upp en bild på Paradise Extatic! Många har hyllat den för att vara väldigt likvärdig Too Faceds bästsäljare. Jag har självklart testat båda och ja.. L’Oréal har lyckats väldigt bra med denna mascara. Det enda som är lite minus med den är att den torkar ganska snabbt.. och man kan behöva köpa en ny redan efter 2 månader, men vad gör det när den bara kostar halva priset?

ca 129kr

Jag har verkligen gått från att använda ansiktsmask nån gång per år till att vilja testa en ny i veckan. Jag antar att det har med mask-trenden att göra och att utbudet blivit gigantiskt! Vill man testa på charcoal alltså kol som rengör porerna på djupet så finns det flera varianter. Jag tycker att dessa från Origins och L’Oréal faktiskt är likvärdiga trots prisskillnaden!

ca 209kr

Jag äger båda dessa paletter.. och ja, dom påminner väldigt mycket om varandra. Paletten från NYX professional makeup är faktiskt en av mina favoriter och den presterar väldigt bra när det kommer till pigment. Väldigt svårt att avgöra vinnaren här. Urban Decay känns såklart lyxigare med tyngden i paletten, spegel i locket och dubbelsidig borste men båda är riktigt bra köp!

ca 545kr vs 99kr

Hur många har inte dreglat över Anastasias Modern Renaissance palett? Jag har fått testa en ny palett från Wet n Wild som släpps i sommar och som har väldigt snarlika färger. Jag kanske inte skulle säga att den paletten har lika bra pigment som ABH men dom är faktiskt väldigt bra till priset av ynka 99kr!

3 Comments

 • Lotta+L
  28 January, 2018 at 17:24

  Gillar sådana här inlägg! Tack för alla tips!

  Reply
  • isastar
   29 January, 2018 at 17:46

   Kul! :-)

   Reply
 • betonline poker review reddit
  30 June, 2023 at 08:31

  I enjoy what you guys are up too. Such clever work and reporting!
  Keep up the wonderful works guys I’ve included you guys to blogroll.

  Reply

Leave a Reply