Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Zoeva Aristo

 

Hello! Vad gör ni? :-) Jag och Thomas ligger i soffan och kikar på Pinterest. Vi vill ha en STOR tavla ovanför soffan i vardagsrummet. Just nu är väggen väldigt tom. Vi har egentligen länge tänkt på att vi vill ha en tavla där och det är också därför vi inte satt upp något, men nu är det dags!

Därför har nu min storasyster fått i uppdrag att måla en tavla åt oss. Hon har målat och ritat så länge jag kan minnas. När jag var liten satt jag alltid och tittade på henne när hon målade hästar. Det känns så kul att vi kommer få något unikt, något ingen annan har eller kan köpa och att det är min syster som gjort den såklart :-)

Vill ni se mer av de hon gjort kan ni kika in på hennes sida.

 

På tal om att måla så vill jag visa er ett nytt borstset från Zoeva. Jag har redan flera set från Zoeva och jag gillar verkligen deras makeupborstar! Det här settet kommer från kollektionen Aristo och innehåller 5 borstar som kommer i en lyxig väska. Väskan ser ut att vara i skinn men det är fejk-läder.

Priset för hela settet + väska ligger på ca 500kr, vilket är ett väldigt bra pris för bra borstar! Jag har sett att svenska Bangerhead har en del från Zoeva, annars kan man också beställa direkt från deras tyska hemsida.

Du hittar dessa borstar här.

Nu ska vi se en film innan det är dags att sova. Kram på er!

507 Comments

Leave a Reply