Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

NYX Stockholm

 

Så var snart sist januari förbi. Gick inte den här månaden sjukt snabbt? Det var ju nyss jul och nyår, haha. Februari betyder iaf att det inte är långt kvar till min födelsedag :-) Sen har vi ju också en resa att se fram emot.

På tal om födelsedag. Vad önskar man sig egentligen? Jag tycker det är skitsvårt att komma på något. Presenter spelar liksom inte lika stor roll längre. Jag är mest glad över att mina föräldrar kommer och hälsar på så att vi får umgås :-)

Jag tänkte däremot att jag skulle tipsa om ett set från NYX professional makeup som jag tycker funkar som present ifall man letar något till en tjej.

Stockholm är en av City Set Lip, Eye & Face palette och innehåller ett soft matte lip cream, fyra ögonskuggor, ett rouge och en highlighter.

Väldigt naturliga och lättburna färger som passar de flesta! Soft matte lip cream är också en av NYX professional makeups bästsäljare och jag har själv använt dom (finns i nästan 50 olika färger) i flera år. Sitter som berg och ger en heltäckande, matt finish på läpparna.

Ordinarie pris ligger på 189kr men jag såg att den kostar ynka 95kr HÄR just nu. Tips!

No Comments

    Leave a Reply