Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR

Mums för torra läppar!

Puha, jag är helt slut! Skyndade mig hem efter jobbet och på 20 minuter bytte jag om och drog till gymmet. Kom andfådd in till spinningen och sen var det fullt ös i 55 minuter. Idag körde vi ett nytt “pass” med ny musik osv. Jäklar så jobbigt det var! Svetten bara rann :-D

Bästa känslan sen när man duschat och kan lägga sig på soffan med gott samvete. Jag är så där lagom trött i hela kroppen så jag hade faktiskt kunnat gå och lägga mig nu (älskar att sova tidigt. Jag är en tråkig sambo, haha) men vi ska se ett avsnitt Blindspot först. Nån fler som ser den serien? Riktigt bra, tips!

Men innan vi kör igång vill jag tipsa er om Lip Scrub från Lush som jag använder nu på vintern. Det är en sockerskrubb som exfolierar samtidigt som den återfuktar med hjälp av pepparmintolja och jojobaolja. Väldigt bra om man är torr om läpparna. Det finns en massa olika smaker/dofter att välja bland och min doftar mintchoklad. Mums! En burk ligger på ca 115kr.

Kram på er! ♥

No Comments

    Leave a Reply