Meny
HUDVÅRD / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Söndagspromenad

 

Hej! Har ni haft en skön söndag? :-) Vi hade jättefint väder på förmiddagen så jag fick med mig Thomas ut på en långpromenad. Vi gick hela Kungsholmen runt och sedan hem igen. Skönt att röra på sig och väldigt mysigt med en promenad.

När vi kom hem igen hade vi båda lyckats få skavsår.. mindre kul! Jag passade därför på och gjorde lite “pedikyr” :-) Jag började med att fila, sen smörjde jag fötterna med den här fotkrämen från LCC (eller Löwengrip som det nu heter?) som jag haft ett tag. Jag vet dock inte om doften blivit lite konstig eftersom den legat ett tag, den luktade lite annorlunda nämligen. Inte dåligt, men jag kan inte minnas att den luktade så här sist. Well well, den är fet och bra i övrigt! :-)

 

No Comments

    Leave a Reply