Meny
ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Pinchos med vänner

 

Ah, så mätt jag är! Precis hemkommen efter en supermysig middag på Pinchos med tjejgänget. Jag, Kicki, Mona och Lina har setts några gånger nu (vi har ju lärt känna varandra via bloggarna) och vi har alltid så himla kul!

Det känns som att vi kan snacka om allt. Jobbiga saker, roliga saker, jobb.. osv. Vi peppar, stöttar varandra och skrattar så vi gråter :-) Genuina tjejer som jag gillar jättemycket!

På Pinchos beställer man sin mat via en app. Sedan ser man i appen när maten tillagas och när man kan hämta den. Eftersom jag och Lina varit där förut så fick vi hjälpa Mona och Kicki. Inte alltid så lätt med tekniken alltså :-P

Pinchos är ett roligt ställe som är inrett som en cirkus! Har försökt få med mig Thomas dit men han är svårflirtad. Han tycker att man inte får lika bra tapas i Sverige som i Spanien och ja, det kan jag väl hålla med om.. men det är gott ändå! :-)

Alltså mums! Jag beställde dadlar med bacon (min favorit), kycklingspett, grillad halloumi, sötpotatis med chilibea och enchilladas som jag och Lina delade.


Haha! Mona hade med sig bajs-sprejer till oss! Om nån av er läser Monas blogg sedan tidigare så vet ni vad detta är. Ni som inte vet, kan läsa mer HÄR i Monas webbshop.

Nu ska jag ta en dusch innan det är dags att sova.

Kram på er :-)

11 Comments

Leave a Reply