Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

IDUN Perfect Eyebrows

 

För att förtydliga så är IDUN ett av de varumärken jag jobbar med. Jag har dock inte blivit ombedd eller fått betalt för att skriva detta inlägg utan det är helt mitt eget initiativ och mina åsikter. Produkterna har jag mottagit som pressprov.

När vi sminkade på Stockholm Fashion Week så använde vi ju dessa brow gels från IDUN. Jag har efter det läst att det är många som gillar dom. Kul! Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel är faktiskt en helt ny produkt och borde kommit ut i butik nu i dagarna.

Det finns tre nyanser att välja bland. En för blonda, en för bruna och en för väldigt mörkbruna/svarta bryn. På mig är den ljusa lite väl ljus och jag gillar ju mina bryn markerade så jag kör på mittenfärgen.

Borsten är liten och det gillar jag. Det gör att man kan forma brynet utan att det kommer för mycket produkt. Formulan har små, små fibrer men dom är så små så man märker dom knappt. Man ser dom på borsten men inte i brynet, där smälter dom in med ens egna strån.

Före/Efter

Jag skulle säga att den här produkten passar perfekt för dig som bara vill ha lite mer markerade bryn utan att få den ifyllda/målade känslan. Vill man ha mer markerat så kan man kombinera med penna, skugga, pomade eller vad man nu önskar.

No Comments

    Leave a Reply