Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / PRESSVISNING

På besök hos LUSH

 

För några dagar sedan var jag på besök hos LUSH. Jag hade inte så jättestor koll på LUSH innan, så när deras pr manager Elina hörde av sig och frågade om jag ville ses för att höra lite mer om dom så tackade jag såklart ja! :-)

Känner ni till LUSH? Jag har alltid tänkt att dom mest har spa- och badprodukter men så fel jag hade! Det fanns en hel del i deras sortiment jag inte visste om. Låt oss ta en titt! :-)

Alltså, hur mumsiga ansiktsmasker? ♥ Dom är helt färska så därför måste dom hållas kalla. Dom har dessutom så naturliga ingredienser att dom GÅR att äta.. även om dom kanske inte är så goda. Men visst ser dom mumsiga ut ;-)

Elina berättade om en kvinnlig kund, vars man av misstag hade råkat äta upp hennes ansiktsmask. Haha! Inte så lätt när den stod i kylskåpet och såg god ut.

Alla produkter kommer i återvinningsbara förpackningar. Har man 5 tomma burkar hemma så kan man byta in dom mot en ny produkt helt gratis. På alla burkar står det dessutom vem som har gjort den och vilket datum. Eftersom allt är handgjort och färskt så har dom såklart ett bäst-före datum.

Kan ni gissa vad det här är då? Jag funderade bra länge…

En tvål! som är som en pappersbit tills den kommer i kontakt med vatten. Smart grej att ha med sig på resa! Det finns en massa olika varianter och dofter.

LUSH är väl kanske mest kända för deras tvålar och badbomber som lyser upp butiken i alla möjliga färger.

Rosa badbomb full med glitter, någon? Ja tack! :-) Hade jag bara haft en badkar hade jag säkert använt badbomber hela tiden. Nu får jag nöja mig med att titta på dom.

Elina tyckte ändå att jag skulle testa en bomb. Det tog nästan lite emot att doppa ner den i vattnet för jäklar så fort den löser upp sig! Sen så blir man sådär barnsligt glad när vattnet färgas i alla möjliga nyanser :-)

LUSH grundare gillar att skoja till det lite. En nyhet i sortimentet är RUMP, en rumpkräm. Kan ni gissa vart dom fått inspirationen till namnet och färgen ifrån? Ledtråd; USAs president. Haha, jättekul tycker jag!

Något jag verkligen inte hade koll på är att LUSH även har smink. Här har dom t.ex. gjort en flytande eyeliner på flaska. I sortimentet hittar man också mascara för känsliga ögon, bronzer och highlighter m.m.

Highlightern är helt vit och krämig tills dess att man gnuggar ut den på huden, då blir den guldig och nästan lite champagnefärgad. Superfin!

Supersvårt att fånga den på bild! Jojobaoljan gör också att det blir mer lyster än skimmer. I rätt ljus skiftar den nästan lite i rosa och guld. Priset ligger på 165kr för en burk.

Happy Hippy är en vegansk duschgelé med doft av grapefrukt. Jag fick med mig en liten resestorlek av denna som pressprov och jag tänkte att jag ska ta med till Dubai i helgen. Kostar ca 79kr.

En annan produkt jag fick med mig var ett schampo som är gjort på grovt havssalt. Doftar underbart av neroli, mandarin, apelsinblomma och vanilj! Den innehåller även sjögräs, kokos, citron och lime som tillsammans ska ge håret volym och glans.

Det behövs bara en liten klick för att löddra upp det ordentligt. Jag har aldrig testat något liknande så det ska bli väldigt spännande :-) Priset för en BIG (som schampot heter) ligger på 265kr.

Något ni blir sugna att testa? :-)

2 Comments

 • hannapernilla91@hotmail.com
  18 February, 2018 at 15:17

  Psst, bakom de där klisterlapparna med ansiktet och bäst före datumet finns det ofta några roliga ord :P

  Reply
  • isastar
   18 February, 2018 at 18:57

   Nä? Va kul! Haha De måste ja kolla :-) tack för tips!

   Reply

Leave a Reply