Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER

L’Oréal Color Riche Shine Glossy Lipstick

Inlägget innehåller annonslänkar

Color Riche Shine Glossy Lipstick

Vi har sett trenden med matta läppar länge nu men nu kommer glanset tillbaka! Hör jag jubel från alla med torra läppar nu? hehe. Har man supertorra läppar är det svårt att bära upp matta läpprodukter. Men som sagt, nu kommer den glossiga finishen tillbaka och L’Oréal lanserar nu i februari…

Color Riche Shine Glossy Lipstick

Color Riche Shine Glossy Lipstick

Trending, Only in Paris, MLBB (my lips but better), Colorhype & Instaheaven

Totalt finns det 6 nyanser och jag fick med mig 5 pressprover hem från Daisy Beauty Expo i januari. (Jag kan ha slarvat bort den sista sjätte) Dom blir ganska så täckande och känns väldigt krämiga på läpparna. Finishen blir inte glossig som ett läppglans utan känns mer “lackig” om ni förstår vad jag menar? Jag gillar!

Priset ligger på 149kr styck.

Nu ska jag börja packa väskan, imorgon drar vi till Dubai! :-) Vi hörs ♥

No Comments

    Leave a Reply