Meny
EVENTS

Daisy Beauty Awards 2018

 

Mona, Efsane & Jag

I torsdags var det dags för årets Daisy Beauty Awards! En stor gala där årets bästa skönhetsprodukter utses av Sveriges skönhetsbloggare. Som jag berättat förut så satt jag i jurygruppen för årets herrdoft i år. Väldigt kul! :-)

Galan höll till på Södra teatern år till. Jag hade faktiskt aldrig varit där förut. Vackra detaljer, eller hur? Jag hann ta några bilder innan stället blev smockfullt. Jag hörde någon säga att det var ca 400 gäster på plats. Så himla kul att träffa alla bloggare, redaktörer och representanter från olika företag i skönhetsbranschen!

Magdalena, Efsane & Joanna

Eftersom både IDUN minerals och Wet n Wild (några av de varumärken jag arbetar med) hade produkter som var nominerade så var även mina fina kollegor på plats.

Jag hann inte fixa naglarna. Typiskt! men men :-P

Efter minglet så satte själva prisutdelningen igår och konferencier i år (likt förra året) var Rachel Molin.

In på scenen kom såklart också Kicki Norman som är grundaren av Daisy Beauty. Det är Kicki och hennes team som arrangerar beautykonferenserna jag fått åka med på. Hur cool frisyr hade hon inte kvällen till ära?! :-)

Årets finalister.

Snyggingarna Krizz hamnade framför oss! :-)

Och dom här galningarna! Blir alltid på bra humör när jag träffar Amir och Marcel :-)

Fina Linda (och Aida) vann hela två priser med hennes LH cosmetics! Så himla kul! Jag har faktiskt inte testat så många av hennes produkter, måste göra det :-)

Efter prisutdelningen var det dags för mat, mer mingel och aktiviteter. Det fanns spel, lyckohjul och..

..två kvinnor som spådde oss! Jag har aldrig riktigt blivit spådd förut så jag passade på att testa. Jag vet inte om jag blev så jätteklok av det som sades.. men det skulle iaf gå bra för min karriär, haha!

Tommy (från Dermalogica), Kicki & Charlotta

Tusen tack Kicki, Sam och Daisy Beauty-teamet för en fantastisk gala och för att jag fick sitta med i juryn! ♥

Vill ni att jag gör ett inlägg med alla de vinnande produkterna? :-)

No Comments

    Leave a Reply