Dubai Mall & Eataly

 

Hej på er! Dagarna går så snabbt när man har semester. Imorgon har vi vår sista dag här, typiskt 🙂 Vi njuter för fullt iaf! I förrgår var vi i Dubai Mall och kikade runt lite i butiker. Det är sjukt vad mycket rika människor det finns här. Varenda en går runt med en påse från Louis Vuitton, Chanel, YSL eller nåt annat lyxmärke. Såg till och med en liten tjej i 3-4års åldern som sprang runt med en minipåse från LV haha!

Vi käkade middag på ett ställe som hette Eataly. Italiensk restaurang som såg ganska tråkig ut utifrån. Lite industriell och kal känsla men maten var fantastiskt god! Jag tog en pizza och Thomas tog en tryffelpasta.. sen delade vi 🙂

Dubai Mall är sjukt stort! Vart än man går så kommer man till något nytt man inte sett förut. Här hade Prada satt upp ett stort tåg som var en butik. Såklart finns det tjänare som hjälper en bära påsarna om man har shoppat (!).

Mitt i gallerian så finns det en ishockeyplan där man kan åka skridskor. De brukar tydligen också köra matcher här.

Eller vad sägs om ett fullstort dinosaurieskelett mitt i en shopping-galleria? Såklart! 😉

Vi hörs imorgon!

 1. Mona skriver:

  Nämen, vilken snygg man du har skaffat dig, en klar uppgradering! Hälsa!

  1. isastar skriver:

   Haha! Va menar du med uppgradering Mona? Thomas hälsar tillbaka! ;-P

 2. Lotta+L skriver:

  Nu är jag dålig på att kommentera igen. Men jag vill tala om att jag tycker det är jättekul att se bilder och läsa om er resa!

  1. isastar skriver:

   Åh, vad kul att du tycker det! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..