Meny
RESOR & HOTELL / UAE - DUBAI

Träna på semestern

 

Brukar ni träna när ni är på semester? Jag brukar ofta släpa med mig träningskläder men sen blir dom liggande i resväskan. Haha! Thomas brukar skämta om att mina träningsskor har fått sett många delar av världen.

Vårt hotell vi bor på här i Dubai har ett väldigt stort, lyxigt och fräscht gym så jag har faktiskt varit nere och tränat hela 3 ggr denna vecka! Maskinerna är helt nya och man kan se på tv eller youtube samtidigt. Perfekt ju ;-)

Har aldrig varit på ett hotell där man fått så mycket vatten. Vid varje träningsmaskin finns en vattenflaska och handduk. Sen finns det även minikylar med vatten att ta. Varje dag får man två nya vattenflaskor var på hotellrummet när städarna varit här.

Jag skämtar inte när jag säger att vi haft ca 15 vattenflaskor stående här i vårt rum samtidigt. Haha! men jag klagar inte. Normalt får man ju gå och köpa vatten hela tiden när man är på semester.

Blev en lugn träning för mig idag. Thomas blev förkyld här om dagen och nu börjar jag också känna av det. Typiskt! Jag håller tummarna för att det går över till imorgon. Inte så kul att flyga när man är förkyld.

På väg tillbaka till rummet gick jag förbi poolområdet så jag passade på att ta en bild när det inte var så mycket folk där. Här har vi alltså spenderat dagarna, haha!

Nu är jag nyduschad och ombytt. Vi ska ut och käka vår sista middag för denna gång. Drog på mig den här jumpsuiten som jag köpte här om dagen i Dubai Mall. Så himla skön och luftig! :-)

2 Comments

 • Britt-Marie
  24 February, 2018 at 09:51

  Hej !

  Jag undrar vad heter hotellet ni bodde på ?
  Vad mysigt det verkar, tack för fint reportage.

  Reply
 • Britt-Marie
  24 February, 2018 at 09:53

  Hej !

  Ja undrar vad heter Hotellet ni bodde på ???
  Tack för ditt fina reportage, så mysigt.

  Reply

Leave a Reply