Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Highlighter i guld

Hej! Nu är vi hemma i Sverige, tillbaka i kylan. Uhh! men snart blir det vår.. förhoppningsvis ;-) Kändes lite tråkigt att packa ner sommarkläderna i förrådet idag igen. Och att inte få visa upp sina bruna ben i klänningar och shorts!

Imorse sov vi ut och sen såg vi sista avsnittet av Bron. Nån fler som sett den serien? Bron har verkligen hängt med under de åren jag och Thomas har varit tillsammans. Vi såg första säsongen tillsammans i Turkiet 2012. Känns konstigt att den liksom är slut nu. Resten av dagen har vi tvättat, handlat och myst hemma. Kul att vara borta men alltid skönt att komma hem.

 Hur som. Jag glömde bort att visa er den här highlightern jag hade med mig till Dubai. När jag åker på semester brukar jag alltid ta med mig lite nya produkter jag vanligtvis inte brukar använda. Så denna gång fick denna hänga med.

Den kommer från Sephora och är en nyhet för våren/sommaren. Otroligt fint mönster som är väldigt effektfullt i verkligheten. Highlighter i guld är en stor trend nu i vår. Superfint att applicera på amorbåge, i ögonvrån osv.

Denna finns i 2 nyanser och kostar 175kr st. Du hittar dom hos Sephora HÄR.

No Comments

    Leave a Reply