Meny
MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Sminkning och instagram

 

Jag har ju helt glömt att visa er min sminkning från kvällen då jag var på Daisy Beauty Awards! Jag hade inte så mycket tid på mig att göra mig i ordning så jag körde på en enkel look med jordnära toner, en svart eyeliner och lösfransar.

Bilden ovan la jag upp på min instagram (@isastarmakeup) för några dagar sedan och den har vi skrivande stund över 1100 likes och en räckvidd där över 18.000 unika personer sett den.

 Jag kan säga att det är länge sedan jag fick över 1000 likes på en bild. Jag har 47K följare på instagram och det har gått nedåt… jag vet inte hur länge. Jag avskyr de nya algoritmerna. Har ni hört talas om dom? Ju mindre aktiv man är på instagram, desto längre ner i flödena hamnar man. Klart man inte blir peppad på att lägga upp bilder när man hamnar längre och längre ner och tappar följare så fort man loggar in! :-(

Jag vill ha tillbaka gamla instagram. Det var mycket roligare förr. Så, nu har jag gnällt klart. Jag får fortsätta kämpa vidare. Tack snälla ni som också följer mig och gillar mina bilder på instagram :-)

Kram ♥

4 Comments

 • Camilla
  27 February, 2018 at 21:00

  Åh vad fint!
  Vilka ögonskuggor har du använt dig av?
  Du känner inte för att göra en pictutorial på denna kanske :)

  Reply
  • isastar
   28 February, 2018 at 10:03

   Tack snälla! Det är skuggor från Anastasia Beverly Hills palett Master by Mario och nya chokladpaletten Gold från Too faced som jag visade för inte så länge sedan här på bloggen :-) Jag tog aldrig bilder under tiden jag gjorde sminkningen eftersom jag var ganska stressad men jag ska se om jag kan återskapa den! :-)

   Reply
 • Sn
  28 February, 2018 at 09:07

  Men man tappar inte följare om inte man som följare aktivt avföljer någon?

  Reply
  • isastar
   28 February, 2018 at 10:01

   Vad jag har hört så gör man det. Detta för att instagram vill få bort alla “spökkonton” och köpta följare. Så har man varit inaktiv länge eller inte är aktiv med likes osv så rensas man bort. Sen tappar man likes för att man inte når ut med sina bilder till alla sina följare. Det är något med att en bild bara når ut till en viss procent. Om det är många av den procenten som gillar bilden når man sen ut till fler, osv. Googla, finns massa sidor som förklarar! Jag har iaf aldrig någonsin köpt följare men man börjar ju fundera vad det är för konton som följer en ifall det är så dom försvinner. Jag har ju hellre äkta och aktiva följare än spökkonton..

   Reply

Leave a Reply