Dagens sminkning Heavy Metals

 

Idag är det den 8 mars, internationella kvinnodagen! Idag firar vi här på kontoret 🙂 men jag tänkte berätta mer om det sen. Nu vill jag visa er en palett från Urban Decay som äntligen hittat hem till mig. Till och börja med.. har ni sett vilken läcker förpackning? Som vanligt slår UD på stort och gör något unikt!

Paletten heter Heavy Metals och innehåller totalt 20 ögonskuggor med metallisk finish.

Man tar ut själva ”paletten” och kan sedan placera den löst på ett bord. I mitten finns en spegel. Jag läste inne hos min kompis Lina att hon inte tyckte att den är så optimal för makeupatister eftersom den är lite otymplig och inte går att stänga. Jag kan hålla med henne men samtidigt …kan jag inte sluta älska den!

På den vänstra sidan hittar vi lite knalligare färger, och på den högra sidan lite mer jordfärger. Jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken av sidorna jag gillar bäst. Jag insåg också när jag satt och sminkade mig att det var smidigt att ha spegeln i mitten, för då kunde jag se mig själv och färgerna samtidigt.

Låt oss ta en närmare titt på färgerna!

Här har jag swatchat den vänstra sidan med knalliga färger direkt på bar hud. Pigmenten är fantastiska trots att jag inte har något under. Det blev många ”oooh” ”aaah” ”wooow” från mig under tiden, haha!

Den högra sidan presterade också bra men vissa av skuggorna upplevdes något smuligare. Angelfire var väl den färg som inte gav så mycket, utan mest skimmer.

Jag kunde verkligen inte hålla mig så det fick bli en sminkning! 🙂 Jag använde Glamrock i ögonvrån, Amp på ögonlocket och Ground i ytterkanten och i globlinjen. Fransarna kommer från Depend och heter Rebecka, superfina! Eyelinern är Kat Von D Tattoo Liner.

Ha en fortsatt fin dag ♥

LOADING..