Meny
FÖRE & EFTER / SMINKJOBB & BEHIND THE SCENE

I fotostudion med IDUN Minerals

Inlägget innehåller en annonslänk

Halloj! Hur mår ni? Jag var SÅ trött igår när jag kom hem. Jag stod och sminkade hela eftermiddagen. Väldigt kul och det låter kanske inte som världens hårdaste jobb men man blir sjukt trött, speciellt när man som jag, inte gör det så ofta.

Modellen för dagen hade fått problemhy av att hon bytt p-piller. Stackaren! Men så är det ibland. Vi körde iaf 3 olika looker för IDUN Minerals. Först en väldigt naturlig med mycket lyster och enkel eyeliner.

Här använde jag en foundation som heter Norrsken (annonslänk) i färgen Saga, ett transparent puder, rouge, contour, en himla massa highlighter, en ljusbrun globskugga och en flytande eyeliner.

Sen körde vi en lite mer färgstark look med mörka läppar men blekta bryn och fransar. Den här gillade jag! :-) Läpparna är ifyllda med läppenna och sen har jag duttat guldig ögonskugga på mitten av läppen.

Vi avslutade det hela med en mer markerad ögonlook i lila. Jag var dock helt trött i skallen och glömde såklart ta bilder, men ni ska få se det färdiga resultatet senare :-)

Hoppas ni får en fin dag allihopa! Kram på er ♥

2 Comments

 • Erica
  14 March, 2018 at 12:57

  Hur gör du för att täcka de röda märkena i ansiktet? Ser ju inget alls av hennes utslag efter du sminkat henne! Mitt problem är ofta att det blir kakigt eller så försvinner alla consealer när jag lägger på fondation. Har du några supertips att dela med dig av!?

  Reply
  • isastar
   14 March, 2018 at 19:56

   Här har jag faktiskt inte lyckats dölja det helt men det starka ljuset av fotolamporna får det att se ut så. Det är svårt att dölja väldigt mörka eller “inflammerade” finnar. Det kan lätt se lite kakigt ut. Om jag har en stor finne själv brukar ja nästan hellre låta den vara än att försöka täcka, för det blir oftast inte bättre och ingen är ju perfekt :-) Mitt bästa tips är dock att applicera foundation och det som den inte lyckas täcka, där tar du en gul/gröntonad concealer och duttar med en liten pensel, sedan tona ut det mot huden. Gult och grönt neutraliserar rött bäst :-)

   Reply

Leave a Reply