Nordstans Modevecka 2018

 

Hej på er! 🙂 Nu kan jag äntligen berätta lite mer om onsdag. Nu på onsdag den 21 mars kommer nämligen jag och Maria Ahlgren som är skönhetsredaktör här på Damernas Värld och besöker Modeveckan i Nordstan! Är det någon av er som bor i Göteborg eller har vägarna förbi så vore det så kul om ni kom förbi och säga hej. Så kul att få ett ansikte på er som läser bloggen 🙂

Jag och Maria kommer även vara uppe på scenen någon gång mellan kl. 17-18 för att prata om vårens och sommarens skönhetstrender. Jag kommer såklart ge mina bästa tips på hur man lyckas med dessa trender och vilka produkter man bör införskaffa. Maria kommer berätta mer om hud- och hårvårdstrender samt mer om hennes bok Beautyfood och hur man ”äter sin hudvård”. Det vill ni INTE missa! 🙂

Jag hoppas vi ses där! ♥

ps. klicka HÄR för att se programmet för hela veckan.

#nordstan #nordstansmodevecka

LOADING..