Meny
FÖRE & EFTER / ISABELLE TIPSAR / ÖGON / TIPS & TRICKS

Skapa egna wispies (ögonfranstips!)

 

Hej! Hur mår ni?? Jag är SÅ taggad på imorgon :-) Hoppas jag får träffa nån/några av er i Göteborg imorgon! Idag tänkte jag visa er hur man på ett väldigt enkelt sätt kan “göra om” ett par lösfransar. Det är ju väldigt inne med “wispies”, och det är fransar som inte ser så perfekta ut. Fransarna ligger lite omlott och ser mer “busiga ut” för en mer naturlig look.

Jag såg detta på instagram här om dagen och tänkte föra vidare detta smarta tips. Tyvärr minns jag inte vad tjejen hette som la ut videon, annars hade jag såklart gett henne credd! Men så ni vet, inte jag som kommit på det :-)

Du behöver såklart ett par fransar. Jag letade fram ett par här hemma. Dessa från Rapunzel of Sweden är väldigt tjocka och täta men det gör att dom ser ganska onaturliga på.

Sen behöver du en bryn/mascaraborste. Denna kommer från The BrowGal (finns hos Kicks) Har du ingen sån här borste kan du tvätta av mascaran från en gammal mascaraborste med vatten och diskmedel.

Sen gnuggar du fransarna i sidled med borsten tills du fått dom så “spretiga” som du vill ha dom. Man kan ta i ganska mycket, jag var lite försiktig i början. Blir det allt för spretigt kan du bara borsta i fransarnas riktning för att kamma ner dom lite.

Vilken variant föredrar ni, före eller efter? :-)

Kram! ♥

No Comments

    Leave a Reply