Meny
FÖRE & EFTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Worth the hype mascara

Inlägget innehåller en annonslänk

NYX professional makeup har släppt en ny mascara som heter Worth the Hype Volumizing & Lengthening Mascara. Som namnet avslöjar ska den ge både volym och längd.. men är den worth the hype?

Jag säger JA! Den ger grym volym och håller fransarna böjda hela dagen. Jag körde ett svettigt spinningpass igår (brukar kolla mascarors hållbarhet så, haha!) och den höll riktigt bra. Jag blev liiiite grå ovanför fransarna på ena ögat men annars så syntes det knappt att jag tränat.

Jag tycker att den separerar fransarna fint också, men så är jag och inne i en bra fransperiod just nu. Ni vet att ögonfransarna växer i cykler va? Därför känns dom ibland långa och täta, och ibland korta och glesa.

Värt att nämna är dock att mascara är väldigt individuellt. Bara för att den passar mig är det inte säkert att du eller din kompis gillar den. Denna mascara ger mycket volym, så gillar du inte det kommer du förmodligen inte gilla denna mascara.

Är du sugen på att testa hittar du den HÄR för ynka 109kr.

2 Comments

 • Lotta+L
  24 March, 2018 at 17:47

  Tror du den håller för vattniga ögon också?
  Den verkar ju bra, och priset är super!

  Reply
  • isastar
   26 March, 2018 at 07:57

   Alltså, den är ju inte vattenfast men jag tycker ändå att den sitter väldigt bra. Kan vara värt att prova! :-)

   Reply

Leave a Reply