Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE TIPSAR / TIPS & TRICKS

Hur jag lockar mitt hår

Inlägget innehåller annonslänkar

När jag var i Göteborg så hade jag lockigt hår dagen till ära. Jag har ju så tjockt hår så jag orkar ofta inte göra så mycket med det.. i-landsproblem får jag ofta höra. Ja, det är väl härligt att ha naturligt tjockt hår, men det tar en jäkla tid att fixa!

Jag brukar vanligtvis locka med en plattång men nu har jag testat en kon-formad locktång ett tag. Den är riktigt bra! Så här gör jag..

Locktången jag har kommer från Babyliss, du hittar den HÄR. Det går att reglera värmen men jag brukar köra på varmaste just för att då kan jag ta större partier… tjockt hår som sagt ;-) Jag behöver bara hålla varje lock i ca en halv till en minut.

Jag lockar hela håret med locktången. Som ni ser så blir det väldigt lockigt.

Jag vill inte ha perfekta korkskruvar så jag borstar ut lockarna för att få dom lösare och lite mer som “beach waves”. Har ju visat er min hårborste från HH Simonsen tidigare men den tål att nämnas igen. Älskar den! Så bra och sliter inte på håret lika mycket som andra hårborstar. Du hittar den HÄR.

Sen tar jag den här saltvattensprejen från L’Oréal som heter The Beach Wave Mist. Den är g r y m! Jag gillar inte när håret blir typ klistrigt, förstår ni hur jag menar? Vissa saltvattensprejer blir så. Den här blir inte så, utan den ger stadga och textur utan att tynga ner eller ge håret en sträv känsla. Dessutom så gör den att lockarna verkligen håller! Mina lockar brukar försvinna när jag sovit på dom en natt, men när jag har denna så sitter dom. Billig också! Du hittar den HÄR.

Kram på er! ♥

2 Comments

 • Anette
  28 March, 2018 at 09:19

  Åh vad fint! Svårt att få till håret där bak ?

  Reply
  • isastar
   30 March, 2018 at 16:38

   Tack! :-) Nejdå jag brukar alltid börja med underhåret, då blir det bra bak :-)

   Reply

Leave a Reply