Meny
FRÅGOR & SVAR / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Skönhetslistan

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej på er! Hur mår ni? ♥ Jag har känt mig småsjuk hela dagen. Har fortfarande ont i halsen och hosta, som håller mig vaken om nätterna. Jag har inte hunnit fota några nya produkter så jag tänkte att vi kör en blogglista idag istället. Den här listan hittade jag inne hos min kompis och bloggkollega Elin. Jag tycker själv att det är kul att läsa såna här listor, hoppas ni tycker det med :-)

1. Vilken produkt skulle du ta med dig om ditt hus brann?

– Oj, så svårt. Helt ärligt så hade jag nog fokuserat på att få med mig andra saker än just skönhetsprodukter men eftersom den här listan ska handla om just skönhetsprodukter så får jag väl säga min “dagliga” sminkväska. I den har jag det jag använder just nu till vardags och där byter jag ut saker väldigt ofta.. men då skulle jag få med mig allt jag behöver ;-) I den har jag bland annat (just nu) det här pudret från Milani, den här brynfärgen från Nabla.

 

2. Senaste skönhetsprodukten du köpte?

– Det var nog en läpprodukt från NYX professional makeup när vi var på Cosmoprof i Bologna. Och makeuprengöringsservetter från ICA.. om det räknas, haha!

3. Hur gammal var du när började du sminka dig?

– Jag minns faktiskt inte hur gammal jag var när jag började sminka mig “på riktigt” men jag minns såklart när jag hade barnsmink och glitter. Jag hade ett hyllplan i min bokhylla där jag ställde upp allt och nån parfym (säkert nåt jag snott från mamma) och jag tyckte det kändes så vuxet. Jag brukade dock få gå loss i mammas sminkväska och sminka henne när jag var rätt liten. Så redan då började jag min karriär som makeupartist, haha ;-)

4. Favorit budgetmärke på smink?

– Jag måste nog säga NYX professional makeup där. Men så klappar ju mitt hjärta lite extra för det märket eftersom jag jobbade med det under så många år. Märket har vuxit sjukt mycket sedan dess och jag tycker (ännu mer nu) att man hittar grymma produkter till bra priser i deras sortiment.

En gammal bild från när jag jobbade som Key Account Manager för NYX i Norden.

5. Använder du lösögonfransar?

– När jag jobbade i butik och sminkade mig mycket så använde jag lösfransar varje dag. Det gjorde till slut att mina ögon blev jättekänsliga för latex, som är huvudingrediensen i franslim. Jag kunde bara ha fransar i någon timma sen svällde mina ögon upp och gjorde SÅ ont. Idag använder jag bara lösfransar om jag gör nån sminkning till bloggen, ska ut på fest eller ibland nån enstaka gång till vardags då jag vill känna mig fin. Jag har hittat ett nytt franslim från Sweed Lashes som jag älskar och som jag kan använda utan problem. Du hittar det här.

6. Hur ofta köper du skönhetsprodukter?

– Faktiskt inte så ofta som man kanske tror. Jag har ju fördelen att få pressprover och på så sätt kan jag testa väldigt mycket utan att behöva köpa själv. När jag hittar några riktiga guldkorn så blir det ju såklart att jag går och köper dom igen. Mest av allt köper jag rengöringsservetter.. jag har nog snart testat varenda märke på marknaden, haha! Mina favoriter kommer från Garnier och dom innehåller micellärt vatten. Du hittar dom här.

7. Om du endast fick köpa smink från ett enda sminkmärke resten av ditt liv, vilket märke skulle det vara och varför?

– Sjukt svår fråga! Jag fastnar sällan för ett märke utan hittar mina favoriter hos alla möjliga märken.

8. Vad applicerar du först – foundation eller concealer?

– Det beror på. Om jag känner att jag har mycket att täcka.. typ “oj, idag är ringarna under ögonen mörka” eller har fått finnar, då börjar jag med concealer. Men annars börjar jag med foundation och lägger på concealer om jag inte lyckas täcka tillräckligt :-)

9. Hur långt tid tar det för dig att sminka dig själv?

– Om det bara är en enkel vardagssminkning så tar det 15-20 minuter. Om jag ska göra en festsminkning tar det kanske 30-40 min, men sen kan jag stå längre ibland också.

10. Läppstift eller läppglans?

– Läppstift till fest och läppglans till vardags. Jag har blivit beroende av den här från Clarins. Jag fick en liten tub nånstans och den har jag hållit hårt i. Måste köpa en ny.. och i fler färger. Sååå skön på läpparna! :-)

Hoppas ni gillade listan! Vi hörs imorgon :-)

No Comments

    Leave a Reply